John Deere X166 novi je model traktorske kosilice s bočnim izbacivanjem.

Namijenjena je za košnju travnjaka veličine između do 6.000 m2 te s lakoćom svladava brdovite terene. Odlikuju ju velike brzine rezanja na travnjaku i gotovo nezaustavljive sposobnosti na obraslim površinama.

Čelična šasija John Deere X166 traktorske kosilice debljine 3 mm i lijevani ovjes osigurati će dugotrajnost, a ergonomski položaj korisnika uz udobno i kvalitetno sjedalo podići će komfor na sasvim novu razinu.

Brza izmjena ulja i filtera u 30 sekundi!

John Deere X166 odlikuju se robusnim i prilagodljivim kosištem sa izuzetno učinkovitim načinom samočišćenja reznog kućišta koje se na spojnicu spaja s vodovodnim crijevom. Nakon uključenja noževa i puštanja vode, noževi u funkciji vrtnje bacaju vodu po cijeloj unutrašnjosti reznog kućišta i time skidaju svu prljavštinu i pokošenu travu sa stijenke reznog kućišta

Slikovni rezultat za x126 john deere seat

Ergonomsko sjedalo s dvije funkcije omogućava regulaciju položaja operatera i lakši dolazak do spremnika goriva te pravilno i duže sjedenje bez umaranja.

Precizna nivelacija reznog kućišta omogućena je zahvaljujući  ručici na blatobranu koja omogućava jednostavno podešavanje visine. Visina rezanja kreće se od 2,5 do 10 cm.

John Deere X166 traktorsku kosilicu moguće je opremiti daskom za čišćenje snijega čime kosilica postaje cjelogodišnji stroj.

X166Za površine do 6000 m2
Snaga13,4 kW / 18 KS
Volumen motora656 ccm, dva cilindra
TransmisijaHidrostatska s dvije papučice
Brzina kretanja8.9 km/h naprijed, 4.8 km/h natrag
Uređaj za košnju122 cm
Uključivanje/podizanje kosištaElektrično/ručno
Visina rezanja2,5 - 10 cm
SjedaloStandardno
Poklopac za malčiranjeStandard
KIT za malčiranje s posebnim noževimaOpcija
Košara sakupljačaOpcija, volumen 230 l
Prednje16X6,5-8 TURF
Stražnje22X9,5-12 TURF
GARANCIJA2 godine + 1 godina do 120 radnih sati