John Deere X167 novi je model traktorske kosilice s bočnim izbacivanjem.

Namijenjena je za košnju travnjaka veličine između do 6.000 m2 te s lakoćom svladava brdovite terene. Odlikuju ju velike brzine rezanja na travnjaku i gotovo nezaustavljive sposobnosti na obraslim površinama.

Čelična šasija John Deere X167 traktorske kosilice debljine 3 mm i lijevani ovjes osigurati će dugotrajnost, a ergonomski položaj korisnika uz udobno i kvalitetno sjedalo podići će komfor na sasvim novu razinu.

Brza izmjena ulja i filtera u 30 sekundi!

ČVRSTO I ROBUSNO KOSIŠTE

John Deere X167 odlikuju se robusnim i prilagodljivim kosištem sa izuzetno učinkovitim načinom samočišćenja reznog kućišta koje se na spojnicu spaja s vodovodnim crijevom. Nakon uključenja noževa i puštanja vode, noževi u funkciji vrtnje bacaju vodu po cijeloj unutrašnjosti reznog kućišta i time skidaju svu prljavštinu i pokošenu travu sa stijenke reznog kućišta.

LAKOĆA RUKOVANJA – TEMPOMAT

U performansama John Deere X167 traktorske kosilice možete uživati i u košnji manjih površina zahvaljujući hidrostatskom prijenosu te RIO prekidaču za košnju i unatrag. Visina rezanja podešava se pomoću ručice na blatobranu. Tempomat olakšava rukovanje i daje potpunu komociju prilikom rada s X127 modelom.

MODERNI DISPLAY

Ne morate ustajati, mjeriti i ručno provjeravati razinu goriva, čak i za sunčanih dana, digitalni mjerač goriva jasno je čitljiv iz udobnosti vašeg sjedala. Digitalni display pokazuje razinu goriva u spremniku te broj radnih sati.

BRZA ZAMJENA ULJA – 30 SEKUNDI

Novi John Deere sustav zamjene ulja u 30 sekundi uvelike mijenja klasičan način promjene ulja. Pametni dizajn uvelike smanjuje rizik od prolijevanja, dok ventil filtra za ulje s automatskim zatvaranjem sprječava odvod filtriranih čestica natrag u motor kad se zaustavi.

X167Za površine do 6000 m2
Snaga20 KS
Volumen motora656 ccm, dva cilindra
TransmisijaHidrostatska s dvije papučice
Brzina kretanja9 km/h naprijed, 5 km/h natrag
Uređaj za košnju122 cm
Uključivanje/podizanje kosištaElektrično/ručno
Visina rezanja2,5 - 10 cm
SjedaloStandardno
Dimezije (dxšxv) (mm)194 x 131 x 114
Masa229 kg
Poklopac za malčiranjeStandard
KIT za malčiranje s posebnim noževimaOpcija
Košara sakupljačaOpcija, volumen 230 l
Prednje16X6,5-8 TURF
Stražnje22X9,5-12 TURF