John Deere X167R traktorska kosilica je robusni stroj za travnjake do 6.000 m2.

Bez stupanjski mjenjač s dvije papučice daje vam kontrolu nad smjerom i brzinom bez dizanja noge s platforme. Motor snage 17 KS, električno uključivanje kosišta i koš od 300 litara sa jednostavnim pražnjenjem postavljaju nove standarde kod traktorskih kosilica.

John Deere X167R traktorske kosilice odlikuju se iznimnom značajkom koja ih uvrštava u cjelogodišnje strojeve kroz mogućnost adaptacije i priključenja daske za snijeg. Ergonomske komande, jaka svjetla i velik izbor brzine kretanja čine upravljanje John Deere X167R kosilicom jednostavno te osiguravaju ugodan i učinkovit rad danju i noću.

Brza izmjena ulja i filtera u 30 sekundi !

John Deere X167R traktorska kosilica je pouzdana, izdržljiva i moćna u svim aspektima svoje konstrukcije. To je automatski stroj za stražnju obradu koji pruža savršenu završnu obradu.  Novim pedalama koje se nalaze jedna pored druge, možete upravljati smjerom i brzinom bez podizanja nogu.

Powerful Efficient Engine

Iznimno kvalitetan, snažan i pouzdan motor  lako rješava sve zadatke u funkciji traktorske kosilice, a materijali izrade omogućuju duži vijek trajanja motora.

Optional Deflector

Opcijsko stražnje izbacivanje lako se preusmjerava iznimno kvalitetnim plastičnim deflektorom koji pokošenu travu usmjerava na tlo nakon skidanja košare za sakupljanje trave.

Convertible to Mulching

Kit za malčiranje sa posebnim noževima dolazi kao opcija.

X167RZa površine do 6000 m2
Snaga17 KS
Zapremina motora656 ccm, dva cilindra
Maksimalna brzina kretanja9 km/h naprijed, 3 km/h natrag
Visina reza 2,5 - 10 cm
Uređaj za košnju107 cm
Uključivanje/podizanje kosištaElektrično/ručno
SjedaloStandardno
Dimezije (dxšxv) (cm)254 x 111 x 102
Masa246 kg
Poklopac za malčiranjeOpcija
KIT za malčiranje s posebnim noževimaOpcija
Košara sakupljača300 L
Gume prednje15X6-6 TURF
Gume stražnje18X8,5-8 TURF