John Deere X117R traktorska kosilica sa stražnjim izbacivanjem i košarom za sakupljanje materijala pokretana je motorom sa jednim cilindrom, automatskim prijenosom i nožnim kontrolama.

Uporaba kosilice je iznimno jednostavna i ugodna zahvaljujući lakom upravljanju i velikoj udobnosti.

John Deere X117R dizajnirana je za korisnike koji žele visoko kvalitetan proizvod za košnju i prikupljanje trave i lišća. Kosište od 92 cm izvrsno obavlja poslove košnje i prikupljanja ostataka trave. Košara se lako skida i može se zamjeniti sa izbacivačem trave ili nastavkom za malčiranje.

KOŠ ZA PRIKUPLJANJE TRAVE

John Deere X117R karakteriziraju kvalitetni materijali izrade motora kao i njegov antivibracijski sustav, snaga i pouzdanost pružaju iznimno zadovoljstvo uloženog i dobivenog. Tlačno podmazivanje omogućuje duži vijek motora i košnju na nagibima. Pražnjenje košare za sakupljanje trave moguće je obaviti bez silaženja s traktorske kosilice, košara za skupljanje trave kapaciteta je 300 L.

KONTROLA BRZINE I SMJERA

Nova odlika redizajniranih X100 modela kosilica je što je na svim kosilicama upravljanje brzinom i smjerom izvedeno s dvije pedale. Upravljanje papučicama kao u automobilu osiguravala jednostavan rad, dok velika površina papučice pruža vrhunsku udobnost tijekom vožnje.

STRAŽNJE IZBACIVANJE – OPCIJA

Stražnje izbacivanje lako se preusmjerava iznimno kvalitetnim plastičnim deflektorom koji također dolazi kao opcija. Pokošenu travu usmjerava na tlo nakon skidanja košare za sakupljanje trave.

X117RZa površine do 3000 m2
Snaga14,5 KS
Zapremina motora500 ccm
TransmisijaHidrostatska s dvije papučice
Maksimalna brzina kretanja9 km/h naprijed, 3 km/h nazad
Zahvat kosišta92 cm
Uključivanje i podizanje kosištaRučno
Visina rezanja2.5 - 9 cm
SjedaloStandardno
Dimezije (dxšxv) (cm)244 x 96 x 103
Masa235 kg
Poklopac za malčiranjeOpcija
KIT za malčiranje s posebnim noževimaOpcija
Košara sakupljača300 litara
Gume prednje15X6-6 TURF
Gume stražnje18X8,5-8 TURF