Priroda poljoprivredne proizvodnje zahtjeva brzu isporuku rezervnih dijelova. Kratki poljoprivredni rokovi zahtjevaju visoku tehničku ispravnost vaše John Deere mehanizacije. Originalni rezervni dijelovi u potpunosti ispunjavaju složene tehničke zahtjeve koji su pred njih postavljeni i time vam jamče dug vijek trajanja vaše mehanizacije, a pravovremeno održavanje smanjuje zastoj u vašem radu. Iako originalni rezervni dijelovi u startu imaju višu cijenu, njihova kvaliteta, dugotrajnost i pouzdanost će vam na duge staze donijeti višestruke uštede kroz duži vijek eksploatacije vašeg stroja.

Skladišni prostor u poslovnom centru u Osijeku prostire se na preko 1000 četvornih metara, samim time postoji velika vjerojatnost da dio koji je vama potreban je već kod nas. Potrebni dijelovi koji nisu na skladištu naručuju se direktno iz tvornice John Deere u Mannheimu preko računalnog sistema. Samim time osiguravamo brzu nabavku svakog dijela.

Uz rezervne dijelove za John Deere strojeve, kod nas možete pronaći rezervne dijelove i za drugi poljoprivredni program:

Precizno projektirani dijelovi su proizvedeni pod izuzetno rigoroznim standardima, dizajnirani i testirani upravo za John Deere strojeve, tako da ste sigurni da ćete dobiti najbolje od naše opreme.

POSEBNA PONUDA:

 • Igračke iz programa John Deere
 • Odjeća i obuća iz programa John Deere

Rezervni dijelovi galerija

Novocommerce International rezervni dijelovi Osijek

Novocommerce International rezervni dijelovi Bjelovar

Dijelovi za traktore

 Uz naš veliki raspon visoko kvalitetnih originalnih dijelova vaš traktor će imati vrhunske performanse dan za danom. Samo izaberite model serije.

Izabrali ste John Deere traktor jer ste željeli najbolje.  Zato kad se radi o redovnom održavanju stroja, jedino što ima smisla je koristiti originalne filtere i ulja koja su prozivedena i odobrena od John Deere-a.

Dijelovi za kombajne

 Tražite najvišu razinu performansi iz vašeg John Deere kombajna. Dakle, ne prihvaćajte ništa manje. Koristite samo John Deere zamjenske dijelove.

Redovno održavanje vašeg kombajna je tajna dugoročnog uspjeha, ali lakše je to zanemariti kad je vaš profit pod pritiskom. Mnogi neoriginalni zamjenski dijelovi izgledaju slično kao i origninalni John Deere dijelovi, ali ono što čini razliku su mali detalji.

Naši dijelovi za kombajne su izrađeni po najvišim standardima i specifikacijama i omogučavaju najveću pouzdanost vašeg kombajna, kvalitetu otkosa i performanse.

Dijelovi za prskalice

 Ovih dana kemikalije čine preko šezdeset posto ukupnih troškova za prskanje. Da bi izračunali svaku kap, odrediti vrijeme i prave kemikalije su od vitalnog značaja.

Drugi glavni faktor je prskalica koja radi kako vi očekujete. Zato su John Deere prskalice napravljene da bi vam omogučili nenadmašnu pouzdanost, kvalitetu i performanse koje vi trebate.. Dakako, čak i najpouzdanije i robusne prskalice definitivno traže redovno održavanje i brigu.

To je razlog da izaberete uvijek orinalne dijelove za John Deere prskalice. Od dizni i setova za popravak do alata za čišćenje i kalibracijskih uređaja, svi su oni posebno napravljeni i testirani eksluzivno vašu John Deere prskalicu.

Dijelovi za balirke

 Održavanje vašeg balirke u tip top stanju će smanjiti prekide i osigurati vam savršenu balu svaki put.

Zašto ne uložiti u automatski sistem podmazivanja lanaca i time im produljili radni vijek i izbjegli svakodnevno podmazivanje?

Kada vam je potrebna OEM kvalitetno rješenje po cijeni koju si možete priuštiti, pametna alternativa je John Deere Reman, tvornički obnovljeni dijelovi, 100% odobreni od John Deere-a. Garancija od jedne godine na rezervne dijelove i rad ukoliko ugradnju vrši ovlašteni John Deere diler.

Motori

 Da li vam je motor na isteku snage? Provjerite našu ponudu John Deere Reman motora koji će udahnuti novi život u vaš stroj.

Dijelovi motora

 Nabavite glavne dijelove motora koji će vam osigurati performanse koje očekujete.

Hidraulika

 Poboljšajte performanse sa John Deere Reman hidrauličnim dijelovima s kojima će vaš stroj biti ponovno kao novi.

Pogon

 Nastavite sa sigurnim radom sa John Deere Reman prednjim vučama i mjenjačima. Dobiti ćete kvalitetu originala za manju cijenu.

Sistem ubrizgavanja goriva

 Osigurajte da vaš stroj efikasno prenosi snagu koju trebate da bi ste posao obavio kako treba sa John Deere Reman pumpama goriva i injektorima.

Kompresori klime

 “Stay cool” i učinite rad sa strojem ugodnijim sa kompresorima klime koji su napravljeni za ekstremne uvjete za rad na polju.

Elektronika

 Monitori, kontrolne jedinice motora, elektroničke kontrolne jedinice i senzori vlage se mogu tvornički obnoviti (Reman).

Vapormatic – dio John Deere All Makes grupe

Pravi rezervni dio za pravog kupca

 Ako imate stariji traktor, dijelovi All Makes-Vapormatic od John Deere-a pružaju vam kvalitetne zamjenske dijelove po povoljnijoj cijeni i sa garancijom od 12 mjeseci…

Bilo da imate samo John Deere zelenu liniju strojeva ili strojeve od drugih proizvođača, All Makes-Vapormatic dijelovi od John Deere-a vam pružaju alternativni izbor dijelova za vaš stroj.

Tvrtka Vapormatic je podružnica koja je u potpunosti u vlasništvu John Deere-a i specijalizirana je u pružanju rezervnih dijelova za starije John Deere strojeve i rezervne dijelove drugih europskih traktora uključujući, Massey Ferguson, Ford New Holland, Case, Fendt, Valtra, Renault, Deutz, Landini, JCB i drugi.

Na skladištu ima najveći raspon All-Makes dijelova u svijetu, Vapormatic vam omogučava pristup za više od 20.000 različitih proizvodnih linija te mogućnost pronalaska dijelova za više od 4.000 modela strojeva.

All Makes program je u ponudi svih John Deere dealera i uključuje dijelove za:

 •  Redovno servisiranje
 •  Motor i komponente motora
 •  Upravljačke sisteme, prednje vuče i kočione sisteme
 •  Kvačila i mjenjače
 •  Kardanska vratila
 •  Kabinu i ostale dodatke

KRAMP– univerzalni dijelovi

Kramp. It’s that easy.

U ponudi ima široki asortiman rezervnih dijelova ne samo za John Deere zelenu liniju strojeva, nego i za strojeve drugih proizvođača kao što su: JCB, Class, DEUTZ-FAHR, Fendt, Massey Ferguson, McCormick, New Holland, Steyr, Ursus, Valtra/Valmet, Zetor i drugi.

Široka paleta pouzdanih proizvoda pod vlastitom robnom markom Kramp najviše je kvalitete, dizajnirana za profesionalnu, intenzivnu i nadasve sigurnu uporabu.
Kupcima su zajamčene detaljne informacije o proizvodu, optimalna završna obrada i, naravno, najbolja usluga koja se može ponuditi

Kramp također nudi i dva vlastita brenda  – Gopart i Farma.
Robna marka Gopart predstavlja proizvode sa izvrsnim omjerom kvalitete u odnosu na cijenu. S ovom linijom proizvoda Kramp zadovoljava potražnju za proizvodima po povoljnijim cijenama bez kompromisa po kvaliteti.
Robna marka Farma nudi široku paletu opreme za krave, konje, ovce, koze i piliće. To su primjerice električne ograde, posude za piće, filteri za mlijeko, pregače za pranje, infracrvene svjetiljke, sredstva za čišćenje i sredstva za dezinfekciju, proizvodi za kontrolu štetočina i još mnogo toga. Farma proizvodi nude izvanrednu vrijednost uz razumnu cijenu stoga su odličan izbor Vaše životinje.

KUHN rezervni dijelovi

Vremenski uvjeti, kratko vrijeme žetve, kvaliteta usjeva, radni uvjeti … Na te stvari ne možete utjecati, ali na KUHN se uvijek možete pouzdati. Sa originalnim Kuhn dijelovima, sigurni ste da ulažete u kvalitetu.

Prednosti originalnih Kuhn dijelova:

 •  Kvaliteta
 •  Pouzdanost
 •  Trajnost
 •  Preciznost
 •  Sigurnost

Kad koristite originalne Kuhn dijelove, iskusiti ćete:

 • • Uštedu vremena
 • • Povečanu produktivnost
 • • Dulji radni vijek
 • • Kraće vrijeme popravka

1. Ulje za mjenjač i hidrauliku

2. Ulje za mjenjač

3. Maziva

4. Antifriz

5. Motorno ulje

Plus-50 II

PLUS-50 II

Novo motorno ulje John Deere Plus-50 II posebno je razvijeno za ekstremne radne temperature, za postojeće i novije motore.

Plus-50 II ulje zadržava viskoznost znatno duže i bolje od standardnog motornog ulja, osiguravajući besprijekoran rad motora do 500 radnih sati.

Dostupno u pakiranju: 5l, 20l, 55l, 209l


Specifikacija

API: CJ-4, CI-4, CH-4, SM, SL, SJ
ACEA: E9, E7
JDQ-78X


Benefiti

 • - Smanjuje troškove održavanja i zastoje zbog izmjene
 • - Razmak između dvije izmjene ulja i do 500 sati (odnosno 750 sati za određene motore)
 • - Maksimalna kontrola mulja
 • - Izvrsna fluidnost pri niskim temperaturama smanjuje trošenje motora po hladnom vremenu
 • - Superiorna zaštita u motorima s niskim emisijama plinova te starijim motorima
 • - Obavezno za Tier 4 motore i preporučeno za sve starije tipove
Hy-Gard

HY-GARD

Zaštitite svoju hidrauliku i mjenjače najboljim uljem za obje komponente: Hy-Gard. Hy-Gard je univerzalno sofisticirano ulje, što ga čini pravim odabirom za Vas jer je primjenjivo u poljoprivrednim strojevima i kosilicama. Ovo vrhunsko mazivo iznad prosječne kvalitete osigurava optimalno podmazivanje u najtežim uvjetima, te se koristi u:

 • - Prijenosima i diferencijalnim jedinicama sa sistemom „s uronjenim mokrim kočnicama“
 • - Mjenjačima s hidrauličnim kočnicama
 • - Mjenjačima s elektro-hidrauličnim sustavima
 • - Hidrauličnim mjenjačima

Dostupno u pakiranju: 20l, 55l, 209l


Specifikacija

JDM J20C /JDM J20D
RES 10060


Benefiti

 • - Superiorna visoka temperaturna učinkovitost osigurava manje taloženja te duži vijek trajanja
 • - Kontrolira nakupljanje vlage, oksidacije i taloženja zbog topline
 • - Produžuje život spojke
 • - Preporučuje se za opremu s uobičajenim spremnicima ili odvojeni prijenosni i hidraulični sustavi, uključujući one s mokrim kočnicama i spojkama
 • - Izvedba premašuje gore navedene specifikacije
Torq-Gard

TORQ-GARD

Standardno motorno ulje Torq-Gard (15w40) je ulje visokih performansi napravljeno za dizel motore sa turboupuhivanim ili prirodno usisanim zrakom. Štiti četverotaktne dizel motore tijekom cijele godine. Ujedno ispunjava i zahtjeve na standardnim benzinskim motorima.

 • - Pogodno za norme IIIA/Tier 3 i starije generacije motora
 • - Dizel ili benzinske motore

Specifikacija

ASAE 15W40, ACEA E5, API CH-4/SJ


Benefiti

 • - Standardna izmjena ulja do 250 radnih sati (ovisno ako nije drugačije navedeno u uputstvima za uporabu za određene motore)
 • - Optimalna zaštita motora, čak i u najzahtjevnijim situacijama
 • - Superiorna zaštita protiv trošenja te zaštita mehaničkih dijelova motora
 • - Izvrsna anti oksidacijska i termička stabilnost
 • - Poboljšano čišćenje motora
Cool-Gard II

COOL-GARD II

Cool-Gard II je rashladna tekućina koja je dizajnirana kako bi produžila vijek trajanja Vašeg motora. Štiti od korozije, i kavitacije u najtežim uvjetima rada.

Cool-Gard II odoljeva vrlo agresivnim visokim toplinskim opterećenjima. Usporedili smo učinkovitost Cool-Gard II s drugim zaštitnim sredstvima u istim uvjetima rada. Dokazano je kako stabilna oksidacija pruža dugotrajnu zaštitu od topline što znači neprekinuti rad i niže troškove održavanja.

Dostupno u pakiranju: 5l, 20l, 209l

Benefiti

 • - Do 6 godina / 6000 sati rada
 • - Optimizirani troškovi održavanja kroz dulje servisne intervale
 • - Potpuno formulirana, spremna za korištenje nudi rješenje za dugotrajnu stabilnost vrhunske performanse
 • - Zaštita od korozije i naslaga Kontrola kavitacije za dulji životni vijek
 • - Poboljšana učinkovitost pumpe za vodu.
 • - Pouzdana zaštita od smrzavanja do -37 ° C

U našoj trgovini, uz profesionalno osoblje i rezervne dijelove, možete pronaći i John Deere odjeću, igračke i ostale suvenire sa John Deere logom.