John Deere X127 traktorska kosilica namijenjena je za površine do 5.000 m2.

Ova kosilica kombinira pouzdanost, izdržljivost i snagu u svakom pogledu njene konstrukcije, uključujući potpuno zavareni čelični okvir i lijevanu prednju osovinu.

Ergonomsko korisničko okruženje, kvalitetna svjetla i izbor brzina omogućavaju vrlo jednostavno rukovanje. Uz opciju košnje unatrag, mogućnost ugradnje daske za snijeg svrsishodnost ove kosilice penje se na sasvim novu razinu.

Nova John Deere X127 traktorska kosilica laka je za upravljanje i isto tako laka za održavanje.

UDOBNOST RUKOVANJA – TEMPOMAT

U performansama John Deere X127 traktorske kosilice možete uživati i u košnji manjih površina zahvaljujući hidrostatskom prijenosu te RIO prekidaču za košnju i unatrag. Visina rezanja podešava se pomoću ručice na blatobranu. Tempomat olakšava rukovanje i daje potpunu komociju prilikom rada s X127 modelom

DIGIRALNI DISPLAY

Ne morate ustajati, mjeriti i ručno provjeravati razinu goriva, čak i za sunčanih dana, digitalni mjerač goriva jasno je čitljiv iz udobnosti vašeg sjedala. Digitalni display pokazuje razinu goriva u spremniku te broj radnih sati.

IZUZETNO LAKO I UČINKOVITO PRANJE KOSIŠTA

John Deere X127 odlikuje se kvalitetnim i robusnim prešanim kosištem s priključkom za pranje. Izuzetno učinkoviti način samočišćenja reznog kućišta koje se na spojnicu spaja s vodovodnim crijevom.

BRZO I LAKO DOSTUPNO

Ergonomsko sjedalo s dvije funkcije omogućava regulaciju položaja operatera i lakši dolazak do spremnika goriva te pravilno i duže sjedenje bez umaranja. Spremnik za benzin zapremine od 9L. Kvalitetni materijali izrade motora kao i njegov antivibracijski sustav, snaga i pouzdanost pružaju iznimno zadovoljstvo uloženog i dobivenog. Tlačno podmazivanje omogućuje duži vijek motora i košnju na nagibima.

X127Za površine do 5000 m2
Snaga17 KS
Zapremina motora656 ccm V-Twin cilindar
TransmisijaHidrostatska s dvije papučice
Maksimalna brzina kretanja9 km/h naprijed, 5 km/h natrag
Spremnik goriva (L)9
Uređaj za košnju107 cm
Uključivanje i podizanje kosištaRučno
Visina rezanja2,5 - 10 cm
SjedaloStandardno
Dimezije (dxšxv) (mm)177 x 118 x 112
Masa210 kg
Poklopac za malčiranjeStandard
KIT za malčiranje s posebnim noževimaOpcija
Košara sakupljačaOpcija, volumen 230 l
Gume prednje15X6-6 TURF
Gume stražnje20X8-8 TURF