Traktor JOHN DEERE 6120M + Paralelno navođenje Reichhardt T50i

Svi John Deere poljoprivredni strojevi proizvedeni su prema najvišim mogućim standardima. Naša 6M serija ogledni je primjer te filozofije zbog koje je John Deere koncipirao, konstruirao, proizveo i testirao sve glavne komponente – motore, mjenjače i šasiju punog okvira.

ISKORISTITE PROMOTIVNU AKCIJU JOHN DEERE 6120M + Reichhardt T50i PARALELNO NAVOĐENJE.

AKCIJA TRAJE OD 01.01.2021. DO 31.03.2021.

Traktor JOHN DEERE 5100R

Iskoristite promotivnu akciju na John Deere 5100R traktore. Mali, ali snažni i vrlo okretni u skučenim prostorima. Snaga R serije dolazi do izražaja u svim vrstama radova u polju i izvan njega. Prepun snage i opremljen značajkama koje jamče svestranost i udobnost, 5R serija klasa je za sebe.

ISKORISTITE PROMO AKCIJU! ZA VIŠE INFORMACIJA KONTAKTIRAJTE NAS!
AKCIJA TRAJE DO ISTEKA ZALIHA!

AutoTrac na zaslonu stupa kabine John Deere 6130M - 6195M

John Deere je prvi krenuo sa sustavima navođenja za strojeve i od tada smo nastavili s inovacijama. Prednosti su očigledne: manji troškovi, manja upotreba gnojiva, sjemena i kemikalija, veća produktivnost i profitabilnost. I značajno manje stresa za vozača.

ISKORISTITE AKCIJU AUTOTRAC NA ZASLONU STUPA KABINE DO 31.03.2021.

Silažni kombajn JOHN DEERE Pred-sezonski popust

Izaberite John Deere silažni kombajn sukladno Vašim potrebama. Širok spektar mogućnosti i opreme, dokumentacija i analiza podataka.

HarvestLAb 3000 za samo 1 €

Iskoristite prednost Pred-sezonskog popusta i naručite svoj John Deere silo kombajn!
Akcija traje do 28.02.2021.

Prskalica John Deere M732

Velik učinak, maksimalno iskorišteno vrijeme i najniži mogući radni troškovi jesu one karakteristike koje biste trebali imati u vidu pri odabiru novog stroja. A to je upravo ono što dobivate s John Deere prskalicama.

Razine performansi velike su zahvaljujući preciznom prskanju i općenito lakom rukovanju. I budući da ih je dizajnirao i konstruirao John Deere.

OGRANIČEN BROJ PRSKALICA! ISKORISTITE PROMOTIVNU AKCIJU!

JOHN DEERE vile za stajnjak

Vile s grajferom

Godina proizvonje: 2017

Širina: 1,6 m

OGRANIČEN BROJ!

JOHN DEERE PROGRAM JAMSTVA GORIVA

Odabir efikasnog traktora prvi je korak prema smanjenju troškova za gorivo. Specifikacije motora mogu zavarati. Važno je kako efikasno prenijeti snagu na tlo i kardan. Program jamstva goriva osmišljen je kako bi promovirao bolje iskorištenje goriva.

John Deere traktori 6020 serije - priprema za Autotrac

Priprema za Autotrac za John Deere traktore 6020 serije.

AKCIJA TRAJE DO ISTEKA ZALIHA!