John Deere 6110M

Konstrukcija traktora s punom šasijom – međuosovinski razmak 2.58 m. John Deere traktori serije 6M stekli su zavidnu reputaciju kao svestrani strojevi. Svemu ovome dodajte još kvalitetu, snagu i pouzdanost koje stoje iza imena John Deere i dobit ćete traktor koji vam pruža sve univerzalne mogućnosti koje su vam potrebne.

* slika ne mora odgovarati specifikaciji i opremi traktora, ZA SVE INFORMACIJA VEZANE UZ OPREMU I NADOGRADNJE NA TRAKTORU KONTAKTIRAJTE SVOG PRODAJNOG PREDSTAVNIKA!

AKCIJA TRAJE DO 30.01.2020.

John Deere kombajni W, T & S serija

Svaka serija John Deere kombajna je priča za sebe, uzimajući u obzir vaše mogućnosti i kapacitete sigurno je da će te pronaći odgovarajući John Deere kombajn koji zadovoljava vaše potrebe.

Zahvaljujući našoj besplatnoj 5-godišnjoj pretplati na JD-Link možete kombajnom upravljati na daljinu. To omogućuje razmjenu podataka između bilo kojeg računala i pametnog telefona. 

Kontaktirajte svog prodajnog predstavnika što prije i iskoristite pogodnosti pred-sezonske narudžbe! 

Kombajn John Deere W440 PTC + heder 616R

Ako ste srednji ili manji poljoprivrednik, robustan John Deere W440 PTC kombajn je napravljen za vas, dizajnirani su tako da stalno pružaju vrhunsku kvalitetu i savršenu čistoću zrna čak i u vlažnim uvjetima. Sve to sa modernom komfornom kabinom i touch screen zaslonom u boji.
PTC – predbubanj idealan za teške uvjete i kulture koje se teže izvršavaju. Ovaj sistem osigurava do 20% bolji učinak izvršavanja i smanjuje opterećenje na glavnu korpu zbog pred izvršavanja.
Širina hedera 616R iznosi 4,90 m.

John Deere vučene prskalice M700

Vučene prskalice iz serije M700 dolaze u tri različita modela, i tri različite zapremine spremnika: 2400, 3200 te 4000 litara te imaju nizak profil radi izvrsne stabilnosti. Izlazni protok crpke je 280 l/min.

Raspon širine krila je od 18 do 30 metara.

Lake su za vožnju kako po cesti tako u polju, radijus okretanja od samo 5,15 m. Posjeduju induktor kemikalija od 55 litara.
Upravljanje strojem putem intuitivnog korisničkog sučelja i upravljačke ručice, s certifikatom ISOBUS omogućuje lako i jednostavno rukovanje s prskalicom.

John Deere Balirke F400 i V400

John Deere Balirke sa fiksnom ili varijabilnom komorom, prikladne su za sve kulture! John Deere nikada ne staje na razvoju kako bi osigurali najbolji učinak i ispunili sva očekivanja kupaca. Pick up-ovi su dostupni u izvedbi s 2 m ili 2,2 m širine. Dizajn napravljen kako bi lako kupio sav materijal sa zemlje. Svi nosači prstijju su zaštičeni sa zatvorenim ležajima. Produžena trajnost – pojačani ležaji u zatvorenim kučištima, sa duplom zaštitom; pojačani lanci i kučišta omogučuju najbolju pouzdanost.

Traktori John Deere 6MC, 6RC & 6M

John Deere traktori serije 6MC i serije 6RC koncentriraju kvalitete i sposobnosti većih traktora u kompaktniji format dobrih manevarskih sposobnosti.

U modelima od 95-115 KS s punom šasijom, pružaju udoban rad.
Nove traktore serije 6MC i 6RC pokreću naši priznati 4,5 litarski PowerTech motori, koji su prerađeni kako bi proizvodili svu snagu koja vam je potrebna, istovremeno trošeći manje goriva i poštujući zahtjevne stage IV standarde emisija.

* – Za više informacija vezano uz promotivnu ponudu za 6MC, 6RC i 6M serije traktora kontaktirajte svog prodajnog predstavnika!

Traktor John Deere 6215R

Ovaj traktor Vaša je svestrana radna snaga. Koncipiran je i konstruiran tako da prevlada različite izazove na koje nailazite kod terena, danih uvjeta i radnih vremenskih prilika.

Mnogi su razlozi za odabir traktora 6R: najsuvremenije, integrirane tehnologije, izvanredna preglednost, praktična upravljačka sučelja i CommandPRO nove generacije.

Traktor John Deere 6105 MC

Traktori 6MC serije namjenski su dizajnirani da djeluju sjajno u i oko malih objekata na vašem gospodarstvu te na neugodno brdovitim lokacijama.

Raspon 4,5 litarskih motora pruža dokazane performance, s odabirom snage od 105 od 115 KS, 6105MC opremljen je PowrQuad Plus mjenjačem sa PermaClutch II za maksimalnu udobnost.

Traktori 6MC isporučuje se sa komfornom kabinom s visokom razinom preglednosti.

OGRANIČENE ZALIHE!
Za više informacija obratite se svom prodajnom predstavniku!

Traktor John Deere 3036E

Serija 3 E pruža više snage i mogućnosti nego bilo koji standardni traktor u klasi,
uz nevjerojatnu lakoću upravljanja
Što duže radite s njim, više ćete cijeniti ergonomiju sjedala, mogućnost podešavanja
upravljača i komfor 3E serije

John Deere vile za stajnjak

Vile s grajferom

Godina proizvonje: 2017

Širina: 1,6 m

JOHN DEERE PROGRAM JAMSTVA GORIVA

Odabir efikasnog traktora prvi je korak prema smanjenju troškova za gorivo. Specifikacije motora mogu zavarati. Važno je kako efikasno prenijeti snagu na tlo i kardan. Program jamstva goriva osmišljen je kako bi promovirao bolje iskorištenje goriva.

Automatsko navođenje - ATU 300

Autotrack Universal 300 je sustav navođenja prilagodljiv na više od 600 tipova strojeva, a idealno je rješenje za proizvođače s miješanom flotom, s obzirom da nije ograničen samo na John Deere strojeve. Za prebacivanje ATU 300 sa stroja na stroj potrebno je pola sata.

John Deere traktori 6020 serije - priprema za Autotrac

Priprema za Autotrac za John Deere traktore 6020 serije