Akcija odabranih John Deere traktora!

-Najbolja udobnost uz pravu cijenu-

Odaberite dodatnu opremu i ostvarite 10% popusta

Cijelu ponudu pogledajte ovdje!

John Deere 6105 MC

Traktori 6MC serije namjenski su dizajnirani da djeluju sjajno u i oko malih objekata na vašem gospodarstvu te na neugodno brdovitim lokacijama.

Raspon 4,5 litarskih motora pruža dokazane performance, s odabirom snage od 95 do 115 KS. Svi 6MC opremljeni su sa PowrQuad Plus mjenjačem sa PermaClutch II za maksimalnu udobnost.

SPECIJALNA PONUDA - kombajn John Deere W440

Motor maksimalne snage 253 KS
6 slamotresa
Spremnik za zrno 6 500 L
John Deere 616R žitni adapter

JOHN DEERE PRSKALICE

Velik učinak, maksimalno iskorišteno vrijeme i najniži mogući radni troškovi jesu one karakteristike koje biste trebali imati u vidu pri odabiru novog stroja.
Naše prskalice serije M700/M700i rješenja su po mjeri, savršena za usjeve u nicanju u opsegu od intenzivnih do manje intenzivnih.
Naručite svoju prskalicu ranije i ostvarite dodatni popust.

JOHN DEERE 1026R

John Deere 1026R komunalni traktor uz vrlo pristupačnu cijenu nudi iznimne performance u radu, vrhunsku kvalitetu i nenadmašnu produktivnost u klasi.

JOHN DEERE 5050E

Nova 5E serija traktora opremljena je značajkama koje će vam omogućiti učinkovito, ekonomično i udobnije obnavljanje posla.
Kompaktni 5E s iznimnim manevarskim sposobnostima odvest će vas kamo god trebate, te ima dostatnu snagu za obavljanje teškog dizanja. Ugradili smo beskompromisnu preglednost i učinili rad traktora 5E udobnim i bez napora.
Obavite sav posao i uživajte u tome.

SPECIJALNA PONUDA - traktor John Deere 3036E

Serija 3 E pruža više snage i mogućnosti nego bilo koji standardni traktor u klasi,
uz nevjerojatnu lakoću upravljanja
Što duže radite s njim, više ćete cijeniti ergonomiju sjedala, mogućnost podešavanja
upravljača i komfor 3E serije

JOHN DEERE PROGRAM JAMSTVA GORIVA

Odabir efikasnog traktora prvi je korak prema smanjenju troškova za gorivo. Specifikacije motora mogu zavarati. Važno je kako efikasno prenijeti snagu na tlo i kardan. Program jamstva goriva osmišljen je kako bi promovirao bolje iskorištenje goriva.

AKCIJA - Univerzalni AutoTrac paket

Univerzalni AutoTrac dokazano je multibrand rješenje za automatsko upravljanje koje se može primjeniti na više od 600 različitih strojeva, od starijih John Deere modela do alternativnih brandova.

Iskoristite promotivnu ponudu i nadogradite svoj traktor sa Univerzalnim AutoTrac sustavom automatskog upravljanja.

AKCIJA – Nadogradite svoj 6x20 traktor sustavom za navođenje

Od sada svoj John Deere traktor serije 6×20 možete nadograditi integriranim AutoTrac sustavom automatskog navođenja.

Integriranim AutoTrac sustavom navođenja povećati će te učinkovitost potpomognutog upravljanja kroz smanjenje broja prohoda, poboljšati upravljanje u uvjetima smanjene vidljivosti, smanjiti preklapanje i preskoke…