Traktor JOHN DEERE 6120M

Svi John Deere poljoprivredni strojevi proizvedeni su prema najvišim mogućim standardima. Naša 6M serija ogledni je primjer te filozofije zbog koje je John Deere koncipirao, konstruirao, proizveo i testirao sve glavne komponente – motore, mjenjače i šasiju punog okvira.

Za više informacija o opremi John Deere 6120M traktora, kontaktirajte svog prodajnog predstavnika!

Prskalica John Deere M732

Velik učinak, maksimalno iskorišteno vrijeme i najniži mogući radni troškovi jesu one karakteristike koje biste trebali imati u vidu pri odabiru novog stroja. A to je upravo ono što dobivate s John Deere prskalicama.

Razine performansi velike su zahvaljujući preciznom prskanju i općenito lakom rukovanju. I budući da ih je dizajnirao i konstruirao John Deere.

OGRANIČEN BROJ PRSKALICA! ISKORISTITE PROMOTIVNU AKCIJU!

Traktor JOHN DEERE 7230R

Zadivljujuće performanse, najbolja kabina u klasi, optimalna udobnost, niski troškovi rada i maksimalno iskorišteno vrijeme. Izvanredne performanse započinju s izvanrednim motorom, a za izradu izvanrednog motora trebate jasnu strategiju dizajna. Strukutura šasije John Deere 7R serije dizajnirana je za nenadmašnu iskoristivost snage.

Za više informacija o opremi, kontaktirajte svog prodajnog predstavnika!

OGRANIČEN BROJ TRAKTORA! PROMOTIVNA AKCIJA TRAJE DO ISTEKA ZALIHA!

Traktor JOHN DEERE 6105MC

John Deere traktori serije 6MC koncentriraju kvalitete i sposobnosti većih traktora u kompaktniji format dobrih manevarskih sposobnosti. Dokaz da ne morate biti golemi, da biste bili veliki.
Ovi traktori konstruirani su sa performansama, učinkovitosti, tehnologijom te vizijom, koje možete očekivati od tvrtke John Deere. Ključna svojstva za ultimativan uspjeh vaših operacija.

ISKORISTITE PROMOTIVNU AKCIJU!

JOHN DEERE vile za stajnjak

Vile s grajferom

Godina proizvonje: 2017

Širina: 1,6 m

OGRANIČEN BROJ!

JOHN DEERE PROGRAM JAMSTVA GORIVA

Odabir efikasnog traktora prvi je korak prema smanjenju troškova za gorivo. Specifikacije motora mogu zavarati. Važno je kako efikasno prenijeti snagu na tlo i kardan. Program jamstva goriva osmišljen je kako bi promovirao bolje iskorištenje goriva.

John Deere traktori 6020 serije - priprema za Autotrac

Priprema za Autotrac za John Deere traktore 6020 serije.

AKCIJA TRAJE DO ISTEKA ZALIHA!