John Deere traktori 6020 serije - priprema za Autotrac

Priprema za Autotrac za John Deere traktore 6020 serije

John Deere kombajni W, T & S serija

Svaka serija John Deere kombajna je priča za sebe, uzimajući u obzir vaše mogućnosti i kapacitete sigurno je da će te pronaći odgovarajući John Deere kombajn koji zadovoljava vaše potrebe.

Zahvaljujući našoj besplatnoj 5-godišnjoj pretplati na JD-Link možete kombajnom upravljati na daljinu. To omogućuje razmjenu podataka između bilo kojeg računala i pametnog telefona. 

Kontaktirajte svog prodajnog predstavnika što prije i iskoristite pogodnosti pred-sezonske narudžbe! 

Kombajn John Deere W440 PTC + heder 616R

Ako ste srednji ili manji poljoprivrednik, robustan John Deere W440 PTC kombajn je napravljen za vas, dizajnirani su tako da stalno pružaju vrhunsku kvalitetu i savršenu čistoću zrna čak i u vlažnim uvjetima. Sve to sa modernom komfornom kabinom i touch screen zaslonom u boji.
PTC – predbubanj idealan za teške uvjete i kulture koje se teže izvršavaju. Ovaj sistem osigurava do 20% bolji učinak izvršavanja i smanjuje opterećenje na glavnu korpu zbog pred izvršavanja.
Širina hedera 616R iznosi 4,90 m.

John Deere vučene prskalice M700

Vučene prskalice iz serije M700 dolaze u tri različita modela, i tri različite zapremine spremnika: 2400, 3200 te 4000 litara te imaju nizak profil radi izvrsne stabilnosti. Izlazni protok crpke je 280 l/min.

Raspon širine krila je od 18 do 30 metara.

Lake su za vožnju kako po cesti tako u polju, radijus okretanja od samo 5,15 m. Posjeduju induktor kemikalija od 55 litara.
Upravljanje strojem putem intuitivnog korisničkog sučelja i upravljačke ručice, s certifikatom ISOBUS omogućuje lako i jednostavno rukovanje s prskalicom.

John Deere Balirke F400 i V400

John Deere Balirke sa fiksnom ili varijabilnom komorom, prikladne su za sve kulture! John Deere nikada ne staje na razvoju kako bi osigurali najbolji učinak i ispunili sva očekivanja kupaca. Pick up-ovi su dostupni u izvedbi s 2 m ili 2,2 m širine. Dizajn napravljen kako bi lako kupio sav materijal sa zemlje. Svi nosači prstijju su zaštičeni sa zatvorenim ležajima. Produžena trajnost – pojačani ležaji u zatvorenim kučištima, sa duplom zaštitom; pojačani lanci i kučišta omogučuju najbolju pouzdanost.

Traktori John Deere 6MC, 6RC & 6M

John Deere traktori serije 6MC i serije 6RC koncentriraju kvalitete i sposobnosti većih traktora u kompaktniji format dobrih manevarskih sposobnosti.

U modelima od 95-115 KS s punom šasijom, pružaju udoban rad.
Nove traktore serije 6MC i 6RC pokreću naši priznati 4,5 litarski PowerTech motori, koji su prerađeni kako bi proizvodili svu snagu koja vam je potrebna, istovremeno trošeći manje goriva i poštujući zahtjevne stage IV standarde emisija.

* – Za više informacija vezano uz promotivnu ponudu za 6MC, 6RC i 6M serije traktora kontaktirajte svog prodajnog predstavnika!

Promotivna ponuda vrijedi tijekom studenog i prosnica 2019. godine.

Taktor John Deere 6135R & 6145R

Serija 6R traktora svestrana je i kompaktna. 6135R i 6145R spadaju u srednji okvir 6R serije s snagom od 135 odnosno 145 konjskih snaga + IPM te međuosovinskim razmakom od 2765 mmm. Traktor 6135R pokreće 4-cilindrični motor PowerTech PSS obujma 4,5 l. Dok 6145R pokreće PowerTech PVS s 6 cilindara i obujma 6,8 l.

Traktor John Deere 5100M

Traktor 5100M stvoren je za male poljoprivrednike koji teže prema boljem i većem. Posebno do izražaja dolaze njegove jedinstvene karakteristike. Kretanje naprijed i unazad u uskim, nepreglednim i skučenim prostorima lak su zadatak za traktore serije 5M.

Veličina i udobnost kabine pokazatelj su da se ovdje ne radi o malom traktoru. Raspon snage kreće se od 75 – 115 KS.

Traktor John Deere 6215R

Ovaj traktor Vaša je svestrana radna snaga. Koncipiran je i konstruiran tako da prevlada različite izazove na koje nailazite kod terena, danih uvjeta i radnih vremenskih prilika.

Mnogi su razlozi za odabir traktora 6R: najsuvremenije, integrirane tehnologije, izvanredna preglednost, praktična upravljačka sučelja i CommandPRO nove generacije.

Traktor John Deere 6105 MC & 6115 RC

Traktori 6MC serije namjenski su dizajnirani da djeluju sjajno u i oko malih objekata na vašem gospodarstvu te na neugodno brdovitim lokacijama.

Raspon 4,5 litarskih motora pruža dokazane performance, s odabirom snage od 105 od 115 KS, 6105MC opremljen je PowrQuad Plus mjenjačem sa PermaClutch II za maksimalnu udobnost, dok je traktor 6115 RC opremljen CommandQuad Plus mjenjačem.

Traktori 6MC i 6RC iporučuju se sa komfornom kobinom sa visokom razinom preglednosti.

Traktor John Deere 3036E

Serija 3 E pruža više snage i mogućnosti nego bilo koji standardni traktor u klasi,
uz nevjerojatnu lakoću upravljanja
Što duže radite s njim, više ćete cijeniti ergonomiju sjedala, mogućnost podešavanja
upravljača i komfor 3E serije

John Deere vile za stajnjak

Vile s grajferom

Godina proizvonje: 2017

Širina: 1,6 m

JOHN DEERE PROGRAM JAMSTVA GORIVA

Odabir efikasnog traktora prvi je korak prema smanjenju troškova za gorivo. Specifikacije motora mogu zavarati. Važno je kako efikasno prenijeti snagu na tlo i kardan. Program jamstva goriva osmišljen je kako bi promovirao bolje iskorištenje goriva.

AKCIJA - Univerzalni AutoTrac paket

Univerzalni AutoTrac dokazano je multibrand rješenje za automatsko upravljanje koje se može primjeniti na više od 600 različitih strojeva, od starijih John Deere modela do alternativnih brandova.

Iskoristite promotivnu ponudu i nadogradite svoj traktor sa Univerzalnim AutoTrac sustavom automatskog upravljanja.

Ponuda vrijedi tijekom studenog i prosnica 2019. godine.