John Deere JDLink

Iskoristite sve prednosti koje Vam donosi napredna i suvremena tehnologija. John Deere JDLink telematički sustav uvelike olakšava poslove, organizaciju rada, te praćenje parametara stroja.

Za više informacija kontaktirajte svog prodajnog predstavnika!

AKCIJA TRAJE DO 30.06.2021.

John Deere balirka F441M

John Deere balirke sa fiksnom komorom idealne za manja gospodarstva kako bi što prije odradili posao. Najnaprednija tehnologija u industriji. Silage verzija komore sa 17 profiliranih valjaka (valjci 10, 11, 14 i 17 posebno su pojačani) posjeduje tradicionalni dizajn s valjcima, i osigurava bale pravilnog oblika te veliku sabijenost/gustoću bala u vlažnim usjevima, smanjujući gubitke usjeva.

AKCIJA TRAJE DO 30.06.2021.
Za više informacija kontaktirajte svog prodajnog predstavnika!

Traktor JOHN DEERE 5100R

Iskoristite promotivnu akciju na John Deere 5100R traktore. Mali, ali snažni i vrlo okretni u skučenim prostorima. Snaga R serije dolazi do izražaja u svim vrstama radova u polju i izvan njega. Prepun snage i opremljen značajkama koje jamče svestranost i udobnost, 5R serija klasa je za sebe.

ISKORISTITE PROMO AKCIJU! ZA VIŠE INFORMACIJA KONTAKTIRAJTE NAS!
AKCIJA TRAJE DO ISTEKA ZALIHA!

JOHN DEERE vile za stajnjak

Vile s grajferom

Godina proizvonje: 2017

Širina: 1,6 m

OGRANIČEN BROJ!

JOHN DEERE PROGRAM JAMSTVA GORIVA

Odabir efikasnog traktora prvi je korak prema smanjenju troškova za gorivo. Specifikacije motora mogu zavarati. Važno je kako efikasno prenijeti snagu na tlo i kardan. Program jamstva goriva osmišljen je kako bi promovirao bolje iskorištenje goriva.