Prodati traktor može za to ovlašteni zastupnik. Ali može li svaki od njih kvalitetno odgovoriti na situaciju kada je vašem stroju potrebna jednostavna zamjena dijelova… Ili mu nakon godina rada treba malo više pažnje…

Upravo jedna od obaveza nas u Novocommerce International-u, kao zastupnika John Deere, je omogućiti vam da radite besprijekorno i bez zastoja. Naši serviseri školovani su u John Deere centrima i poznaju strojeve “iznutra i izvana”. Obučeni su za kvalitetnu dijagnozu problema i njihovo brzo rješavanje. Ili, jednostavnim savjetom će vas uputiti kako da od stroja izvučete maksimum u obavljanju radnih operacija.

Trenutno imamo zaposleno 31 servisera i 31 servisnih vozila, čime se ne može pohvaliti niti jedna konkurentska kuća.

Pružanje servisnih usluga za opremu namjenjenu eksploataciji u poljoprivredi:

 • traktora John Deere i ostale poljoprivredne tehnike u i van garantnog roka
 • elektroničko-informatička dijagnostika
 • preventivno i redovno održavanje opreme i strojeva, od otklanjanja manjih kvarova do generalnog remonta motora

Ugrađujemo samo originalne rezervne dijelove. Na ugrađene rezervne dijelove i generalni popravak motora dajemo garanciju u trajanju 12 mjeseci.

Za siguran rad vaših John Deere strojeva stoji vam na raspolaganju naš servis:
DaKompetentni servisni tim od 31 servisera obučen u centralnom servisu John Deere u Bruchsalu sa posebnim licencama za obavljanje servisa John Deere
DaMobilni servisni timovi opremljeni sa 31 servisnih vozila sposobni izvršiti servis u vašem dvorištu
DaDvije suvremeno opremljene centralne servisne radionice na preko 1.500 m² u Osijeku i Bjelovaru
DaSpecijalni alati za servis motora, mjenjača, hidraulike i elektronike
DaKorištenjem ovlaštenog servisa Novocommerce International d.o.o. stječete pravo na produljenu garanciju nakon jedne godine starosti stroja u skladu sa pravilima John Deere
DaPosebni popusti na ugrađene rezervne dijelove preko servisa Novocommerce International d.o.o.
Osigurani rezervni dijelovi:
DaOriginalni rezervni dijelovi
DaNa skladištu u Osijeku i Bjelovaru sa više od 25.000 različitih kataloških brojeva, u vrijednosti većoj od 1.100.000 €
DaStalna direktna veza sa centralnim skladištem John Deere za Europu u Bruchsalu, koju u Hrvatskoj ima samo Novocommerce International d.o.o.
DaMogućnost isporuke rezervnih dijelova koji nisu na skladištu unutar 24 sata
DaPomoć pri identifikaciji i određivanju kataloških brojeva rezervnih dijelova od strane naših stručnih ljudi
DaDostava rezervnih dijelova u vaše dvorište
DaDežurstvo u sezoni žetve i berbe, raspoloživost dijelova i izvan radnog vremena
DaPosebna sezonska ponuda rezervnih dijelova
DaPosebni popusti na kupnju rezervnih dijelova

INSPECT & CONNECT

 

Izvršili ste Zimski inspekcijski pregled na Vašem stroju? Iskoristite dodatne pogodnosti!

U stalnoj potrazi za što boljim korisničkim iskustvom i kako bi zadovoljstvo naših kupaca bilo što veće, tvrtka John Deere osmislila je novi program pod nazivom INSPECT & CONNECT.

Kroz INSPECT & CONNECT program možemo bolje planirati održavanje vašeg traktora kako bi uvijek bio u vrhunskoj formi za sve izazove koje postavljate pred njega.

Nadogradnjom svojeg traktora sa najnovijim sustavom telematike dobivate mogućnost praćenja svih parametara traktora u stvarnom vremenu. Uz JDLink možete pratiti lokaciju stroja i progresa rada, postavljati upozorenja i intervale u kojima stroj može raditi, planirati održavanje. Daljinski pristup zaslonu stroja (RDA – u slučaju da zaslon podržava navedenu uslugu) u stvarnom vremenu prikazuje sve podatke sa vašeg traktora te omogućava pomoć kod postavljanja stroja. Također, nama kao servisu možete omogućiti spajanje na zaslon svog traktora dok ste u radu. Kroz taj pristup i mi možemo pratiti stanje traktora, pomoći sa namještanjem, optimizacijom performansi ili otklanjanjem problema stroja i ISOBUS priključne opreme. Uz praćenje parametara stroja možemo se bolje pripremiti za održavanje vašeg stroja, kroz osiguravanje potrebnih dijelova, planiranje servisa što u konačnici smanjuje vrijeme potrebno za servis i daje vama mogučnost još boljeg iskorištenja stroja.

EXPERT CHECK

Sada kada se sezona žetve privodi kraju, treba početi razmišljati o pripremi stroja za slijedeću godinu. I ove godine Novocommerce International nudi mogućnost pregleda i pripreme strojeva tijekom zimskog perioda. Izvršite pregled stroja po promotivnim cijenama te ostvarite dodatne popuste na rezervne dijelove i MTG uređaje. Zatražite uslugu na vrijeme i dočekajte novu sezonu spremni!
Vaš NCI tim.

JOHN DEERE FARMSIGHT

Farmsight predstavlja vas i vaše strojeve + vašu AMS opremu + podrška zastupnika
Iskoristite JDLink prednosti u potpunosti i osigurajte si jedan od navedenih NCI Farmsight paketa:

RDA – Remote Display Access –  Sposobnost daljinskog spajanja na vaš ekran stroja

 

Putem RDA-a omogućujemo vam pomoć u podešavanju stroja ili riješavanju problema

Vodimo vas kroz sve korake  za riješavanje poteškoća koje su se našle na vašem putu tijekom  obavljanja posla

Rezultat korištenja RDA-a je:

 • Brže rješavanje situacija
 • povećanje produktivnosti
 • ušteda vremena
 • smanjenjene  troškova

 

Iskoristite tu mogućnost i kontaktirajte nas, tu smo zbog Vas  !

U galeriji pogledajte par primjera kako Daljinski pristup stroju izgleda na Vašem računalu.

John Deere Connected Support – Expert Alerts 

 • Inovativna tehnologija koja koristi povezanost podataka stroja preko JDLink-a i  omogućava nam da naše servisne usluge obavljamo proaktivno.
 • Daljinsko nadgledanje strojeva pruža stručna upozorenja i  obavještava nas kao dilera  , što nam omogućava da kontaktiramo kupce o skorom ili potencijalnom problemu.
 • Na temelju stvarnih podataka o radu stroja mogu se predvidjti potencijalni kvarovi komponenti stroja, što znači da se zamjena oštećenih komponenti može organizirati prije kvara.
 • Upotreba stručnih upozorenja koja dobivamo preko Expert Alert-a  omogućuju kupcima da smanje troškove usluge i poboljšaju operativnu učinkovitost, kako bi posao obavili na vrijeme i bez  prekida u radu.

 

Cilj  Expert Alerta je spriječiti, minimalizirati i upravljati zastojem stroja proaktivno !

Rezultate premjeravanja snage i okretnog momenta bilo kojeg stroja možemo prikazati kroz dijagram.

Na dijagramu, snaga može biti iskazana u KS ili kW, dok rezultat premjeravanja okretnog momenta iskazujemo u Nm.

Odlika John Deere motora je postojanost okretnog momenta i snage kroz široki raspon broja okretaja motora.

Postojanost okretnog momenta daje elastičnost motoru, i upravo je ovo jedan od glavnih razloga zbog čega se kupci odlučuju na kupnju John Deere strojeva.

 

MJENJAČ

Kako bi stroj bio spreman za obavljanje poslova po poljima i cestama mora imati i dobru transmisiju.
Transmisija snagu motora prenosi na pogonske kotače i zato je vrlo bitno da je ista u potpunosti ispravna.

ODRŽAVANJE I POPRAVAK MJENJAČA

Često provjeravanje nivoa ulja u mjenjaču i diferencijalu,redovno servisiranje – izmjena ulja I filtera transmisije I hidraulike , kao i korištenje naših originalnih John Deere ulja i filtera, uvelike će utjecati na stanje i dugoročnost vašeg mjenjača .
Ukoliko primjetite neobične zvukove, neobične reakcije traktora pri izmjeni brzina, paljenje lampica i upozorenja , onda je vrijeme da nam se obratite kako bi vam otklonili nastale poteškoće.

Da bi se odradio kvalitetan popravak mjenjača potrebno je vađenje mjenača i rastavljanje u najsitnije komponente od kojiih se sastoji.
Slijedeći korak je kvalitetno specificiranje i izmjena potrebnih dijelova kao što su lamele, ploče, klipovi, brtve, ventili.

Po završetku posla, a prije isporuke kupcu , traktor se temeljito testira .

ODABERITE NAS

Obratite nam se sa povjerenjem jer posjedujemo znanje i vještine koje smo stekli našim dugogodišnjim radom.
Rad na popravcima izvršavaju serviseri koji su visoko educirani od strane John Deer-a , a specijalni alati koje koristimo prilikom popravka nam daju još veću prednost u kvaliteti i lakoći popravka.

U Novocommerce International za popravak mjenjača koristimo originalne John Deere dijelove na koje dajemo 12 mjeseci jamstva.

DIJAGNOSTICIRANJE STANJA MOTORA

Ukoliko primjetite da imate problem sa smanjenom snagom motora, povećanom potrošnjom motornog ulja, pregrijavanjem motora, nabijanjem  kompresije u rashladni sustav, ukoliko motor stvara neuobičajene vibracije i zvukove, ili jednostavno želite provjeriti stanje vašeg motora, obratite se našem stručnom servisnom timu.

Prilikom analiziranja stanja motora koristimo nekoliko metoda kao što su:

 • Spajanje stroja na dinamometar kako bi provjerili maksimalnu snagu i okretni moment motora pod opterećenjem
 • Service Advisor pomoću kojeg radimo elektronski kompresioni test i test ispitivanja injektora
 • Ukoliko postoje odstupanja u odnosu na tvorničke specifikacije, izvodi se mehanički kompresioni test pomoću Moto-metra, gdje se vidi stvarna kompresija u pojedinim cilindrima
 • Postavljanje pumpe sa manometrom na ekspanzionu posudu kako bi utvdili postoji li problem s rashladnim sustavom
 • Nakon navedenih mjerenja i očitavanja rezultata možemo doći do zaključka u kojoj je mjeri i na kojem dijelu motor potrošen
 • Prilikom popravka motora koristimo specijalne alate koji nam omogućavaju što kvalitetnije odraditi popravak
 • Testiranje i uhodavanje motora dinamometrom prije isporuke
 • Jamstvo na izvršeni popravak

Za najbolje traktore samo najkvalitetnije gorivo

Mnogobrojni poljoprivrdenici susreću se s problemom kvalitete plavog dizela. Nakupljanje vode, začepljenje filtera i njihovo često mijenjanje pa do dugoročnijih i opasnijih kvarova koji nastaju zbog konstantne izloženosti dijelova motora nekvalitetnom plavom dizelu. Nečistoće, voda i sumpor iz nekvalitetnog plavog dizela oštećuju visokotlačne  pumpe, dizne, prstenove, klipove i ostale dijelove motora.

Kvalitetno gorivo najbitnija je komponenta u efikasnom iskorištavanju suvremenih poljoprivrednih strojeva. Ono povećava učinak smanjujući vrijeme stajanja stroja zbog kvarova, smanjuje troškove održavanja zbog minimalnog udjela nečistoća te dugoročno donosi benefit tako što produžuje radni vijek motora. U kvalitetnom gorivo količina sumpora je minimalna, manja nego što propisuje maksimalni udio po normi EN 590. Sumpor u gorivu doprinosi ubrzanom trošnju komponenti ulja za podmazivanje te ubrzava starenje ulja i onemogućuje uljnim aditivima da kvalitetno razgrađuju ugljik koji se taloži u ulju tijekom njegove upotrebe. Zbog smanjene mogućnosti razgradnje ugljikovih spojeva na tarnim dijelovima motora talože se kristalne strukture ugljika koje oštećuju tarne površine te donosi posebnu štetu na prstenovima, klipovima i košuljicama motora, kao i na ventilima, turbini te ostalim dijelovima motora.

Tvrtka Etradex je brand partner tvrtke OMV iz Austrije i u ponudi ima samo najkvlitetnija dizelska goriva. Plavi dizel je eurodizelsko gorivo koje OMV koristi na benzinskim postajama, a za potrebe poljoprivrednika u Hrvatskoj dodaje se samo marker plave boje. Iskustva u primjeni takvog dizelskog goriva izuzetno su pozitivna te je prepoznata kvaliteta i benefiti koje takvo gorivo pruža svim korisnicima suvremene poljoprivredne mehanizacije.

Posebnu pogodnost koju tvrtka Etradex pruža svojim kupcima je ustupanje na besplatno korištenje certificiranih spremnika za dizelsko gorivo sa pumpom, mjerilom, filterom, automatskim pištoljem i elektroničkim nadzorom nivoa goriva u spremniku. Spremnici zadovoljavaju sve standarde te smanjuju troškove koji nastaju manipulacijom goriva i odlaskom na benzinske postaje te prijevoz naftnih derivata u spremnicima sumnjive čistoće i ispravnosti.

Tvrtka Etradex jamči za kvalitetu isporučenog goriva koja se nalazi u spremnicima koje daje na korištenje svojim kupcima. Plavi dizel dostavljamo na traženu lokaciju kupca.

Za više informacija pišite nam na gorivo@etradex.hr ili nas nazovite na broj 098/307306.

KLIMATIZACIJSKI SUSTAV = POVEĆANA UDOBNOST VOZAČA

Kako bi vaš klima uređaj bio učinkovit, potrebno ga je redovito održavati i pravilno koristiti. Kod pravilnog korištenja klimatizacijskih sustava vrlo je bitno da temperaturna razlika između vanjskog i unuatarnjeg prostora ne prelazi 10 °C. Klimatizaciju je poželjno paliti tijekom cijele godine na 10-ak minuta , kako bi spriječili presušivanje brtvi i ostale poteškoće. Redovito provjeravanje isušivača može spriječiti kvar kompresora.

Ukoliko primjetite da vaš klima uređaj ne hladi jednako brzo kao prije, iz otvora izlazi neugodan miris ili se pak čuje nekakav neuobičajeni zvuk kada ga uključite, onda je vrijeme  da nam se obratite.

Prilikom servisa klime od strane naših obučenih tehničara odrađuje se slijedeće:

 • Provjera tlaka u krugu rashladnog sistema
 • Dopuna / zamjena rashladnog plina
 • Provjera regulatora
 • Čišćenje kondenzatora
 • Provjera termostata
 • Zamjena filtera kabine zraka
 • Provjera izlazne temperature isparivača

Obratite nam se, kako bi bili spremni  prije nadolazećih vrućina i neometano uživali u obavljanju vaših poslova !

Servis klime smo u mogućnosti odraditi na lokacijama NCI-a  ili na Vašoj lokaciji.

Više informacija: