John Deere sustavi navođenja predvode put

Niži troškovi goriva. Smanjena uporaba gnojiva i kemikalija. Veća produktivnost i isplativost. Prednosti navođenja nastupaju odmah, jasne su i dokazane. John Deere je prije više od 15 god započeo razvijati navođenje strojeva i od tada radimo na inovacijama. Nijedan drugi proizvođač ne nudi toliki raspon proizvoda. Od jednostavnog ručnog upravljanja do potpuno automatiziranih sustava.

Nisu namijenjeni samo za zeleno žute strojeve: nudimo rješenja za mnoge druge brandove; stoga, ako imate mješovit vozni park, nema razloga da ne iskoristite prednosti John Deere sustava navođenja.

Naši su sustavi potpuno integrirani, možete započeti s osnovnim sustavom te ga nadograđivati kada Vam odgovara. Upitajte John Deere zastupnika za različite opcije. Oni imaju godine iskustva s mnoštvom različitih aplikacija, od manjih poljodjelskih i stočarskih farmi do velikih poljodjelskih pogona i poduzetnika.

Odaberite točnost navođenja po želji

EGNOS signal – dobra opcija za početnike koji prvu puta koriste ručno navođenje +/- 33 cm točnosti od prohoda do prohoda.

Nema pristojbi za licence, nema pretplata

SF1 signal maksimalna moguća devijacija +/- 15 cm
SF3 signal maksimalna moguća devijacija +/- 3 cm
RTK signal maksimalna moguća devijacija +/- 2,5 cm

Prijamnik StarFire 6000

Radi besprijekorno sa svim razinama točnosti (SF1, SF3, RTK) i svim ostalim John Deere sustavima navođenja od ručne podrške (Parallel Tracking) do integriranog automatskog upravljanja AutoTrac.

Čak i u uvjetima zasjenjenosti StarFire 6000 Vas zadržava na tragu zahvaljujući poboljšanoj raspoloživosti satelita. Dodatno uz GPS signale može također koristiti ruske GLONASS satelite koji su samo 5 stupnjeva iznad horizonta.

Jednostavno aktiviranje
Odaberite najbolji signal za rad. John Deere zastupnik može aktivirati SF2, RTK ili mobilni RTK.

Integrirani AutoTrac: prvoklasni komfor navođenja

John Deere je prvi krenuo sa sustavima navođenja za strojeve i od tada smo nastavili s inovacijama. Prednosti su očigledne: manji troškovi goriva, manja upotreba gnojiva, sjemena i kemikalija, veća produktivnost i profitabilnost. I značajno manje stresa za vozača.

Integrirani auto trac sustav poboljšava produktivnost smanjenjem ulaznih troškova i većom učinkovitosti potpomognutog upravljanja. Integrirani Auto Trac dostupan je za sve 6M i 6R/7R/8R/9R serije John Deer  traktora, prskalice, kombajne i silažne kombajne.

Upotpunjen sa svim prednostima koje automatsko navođenje može ponuditi, integrirani AutoTrac sustav jamstvo je unapređenja Vašeg načina rada.

Automatsko navođenje stroja kroz polje putem dimenzija stroja/priključka Stroj skreće automatski na temelju Autotrac linija za skretanje Minimizira preklapanja i propuste
Povećana produktivnost stroja – smanjuje troškove upravljanja

Potrebni dijelovi:
o SF6000 (ili stariji modeli)
o GreenStar Display
o AutoTrac aktivacija
o AutoTrac ready/pripremljeni strojevi
+ Nema preklapanja,
+ Nema propusta,
+ Iskoristite cijeli zahvat stroja,
+ Povećanje performansi za 14%*

RTK – savršeno navođenje

Ako se bavite preciznom poljoprivredom potrebno vam je najpreciznije navođenje: AutoTrac i RTK
Mnogim rukovateljima najviše odgovara velika pokrivenost RTK mreže koja je u posjedu zastupnika.
Mobilni RTK – umjesto fiksne referentne točke na tlu mobilni RTK koristi tehnologiju mobitela za slanje signala korekcije bez pripreme.

2.5 cm točnost od prohoda do prohoda

AutoTrac Universal 300

Novi paket za upravljanje  programima AutoTrac Universal 300 omogućuje operaterima da uživaju u prednostima automatskog vođenja strojeva koji nisu opremljeni opcijom automatske opreme iz tvornice. AutoTrac Universal 300 je rješenje koje pruža automatsko navođenje na strojevima John Deere i mnogim drugim markama.

Automatsko podešavanje. Jednostavno pritisnite gumb za kalibriranje, vozite nekoliko stotina metara i softver izračunava odgovarajuće postavke za vašu opremu.

Manji i tiši s udobnijim upravljačem.

Otporan na prašinu i vlažnost za uporabu s traktorom bez kabine.

Paralelno navođenje

Cjelodnevna preciznost na svakom terenu

Idealno univerzalno rješenje ručnog navođenja za rastuće radove, jer je jednostavno za nadogradnju na automatski sustav upravljanja, kad god odlučite.

Već je unaprijed snimljen na Greenstar zaslon i kada ste ušli na stazu koju želite slijediti, pruža vam vizualne i akustične signale kao pomoć za praćenje traga. To štedi vrijeme, kemikalije i gorivo poboljšavajući također Vašu učinkovitost. Što je potrebno: Greenstar 1800 ili 2630 zaslon i prijemnik StarFire ITC StarFire 3000 ili 6000.

iTEC Pro sustav za okretanje bez uporabe ruku

Unesite više komfora u svoj radni dan, Ova inovacija omogućuje okretanje na kraju svake parcele bez uporabe ruku, smanjujući preskakanja i preklapanja što u konačnici štedi gnojivo, sjeme i gorivo.

Objedinjuje automatsko upravljanje i sustave upravljanja priključni strojevima na traktorima: reguliranje brzine, podizanje prednjih i stražnjih nošenih priključaka, priključno vratilo, hidraulične priključne utičnice, pogon prednjih kotača i uključivanje blokade diferencijala.

Aktivno navođenje priključaka

Sa aktivnim navođenjem priključnog stroja dobivate najbolje od oba stroja – navođenje traktora i priključnog stroja.

RowSense – savršena žetva kukuruza

Dizajniran za kombajne i silažne kombajne s AutoTracom, ova tehnologija čini žetvu kukuruza učinkovitijom, preciznijom i s mnogo manje zamora za vozače.

Održava vas u hodu čak i kada je usjev polegnut ili prelazite praznine. Korisit svu prednost širine hedera. Brže okretanje na kaju parcele. Štedi vaše vrijeme, gorivo i novac.

MachineSync sinkronizacija strojeva
ams-12

Sinkronizacija stroja koordinira operacije različitih strojeva u polju i možemo čak omogućiti rukovatelju kombajna da preuzme upravljanje traktorom i prikolicom za zrno tijekom istovara.

John Deere kontrola sekcija

Kontrola sekcija automatski pokreće ili zaustavlja određenu sekciju priključka kako bi se smanjili propusti i preklapanja. Time štedimo vrijeme, gnojivo, kemikalije. Kontrola sekcija može se aktivirati na sijačicama, prskalicama itd.

HarvestLab 3000

HarvestLab senzor mjeri u pokretu vlagu kako bi u svakom trenutku na vašem silažnom kombajnu imali stanje o vlagi te vaša silaža bila kvalitetna za ishranu ili Bio plinska postrojenja.