Započnite sljedeću sezonu žetve s kombajnom koji će vam omogučiti da izvučete maksimum iz usjeva, čak i uteškim uvjetima. Nova serija W ne poboljšava samo produktivnost i učinkovitost, nego također unaprjeđuje kvalitetu zrna i slame – a to je nešto na što se možete osloniti u svakoj situaciji.

VRŠITE PRODUKTIVNO I UČINKOVITO KAO NIKADA RANIJE

U stvaranju nove generacije W serije ostavljeno je sve što je bilo izvrsno do sada na W seriji – i napravljena je još bolje. Bubanj za izvršavanje veličine 660 mmm s 10 otresajućih letvi osigurava gladak protok usjeva i izvrsnu performansu za sve kulture i u svim uvjetima žetve. S letvom za pojačavanje koja se brzo uključuje moguće je povećati performansu do 10% ovisno o vrsti kulture. Niz novih značajki pomaže uštedjeti dragocjeno vrijeme i poboljšati učinkovitost, uključujući automatski ProDrive mjenjač s maksimalnom brzinom od 40 km/h te opcije pogonskih kotača uključujući gusjenice.

UVLAČNO GRLO DODATNOG KAPACITETA: SAVRŠEN PROTOK USJEVA I VRŠIDBA OD SAMOGA POČETKA

Robusno uvlačno grlo W serije ultimativan je temelj za savršene rezultate. Lanci za teške uvjete rada i velike dobavne letve dizajnirani su za najteže uvjete. Nove potrošne ploče izdržljive su i ne treba ih mijenjati tijekom vijeka trajanja stroja, dok je klizna spojka ojačana na 900 Nm. K tomu se i s većim hederima može rukovati bez poteškoća s vlažnim zrnom na lokacijama visokog prinosa.

Mnoge prednosti – namjestiva prednja ploča uvlačnog grla s velikim srednjim ležajem za precizno praćenje kontura zemlje te namjestiv rezni kut optimiziraju dobavu u svim kulturama.

VEĆA PERFORMANSA IZVRŠAVANJA U TEŠKIM UVJETIMA

Sofisticirana i dokazana tehnologija W serije jamči gladak protok usjeva u svim uvjetima žetve te izvanrednu performansu i izvrsnu kvalitetu slame. Usjev ulazi u bubanj za izvršavanje veličine 660 mm s 10 otresajućih letvi što omogućuje rad bubnja do 25% sporije, osiguravajući izvrsnu kvalitetu slame i manju potrošnju goriva. Letva za pojačavanje koja se brzo uključuje može poboljšati performansu do 10% u primjerice, poljima ječma ili pšenice s osjem.

Povećana dužina slamotresa, optimizirani kutovi pojedinačnih kaskada te bolji protok usjeva osiguravaju bolju performansu separacije. Veliki stražnji biter osigurava nježno daljne kretanje te dodatnu intenzivnu separaciju. Dodatna korpa bubnja može se uključiti primjerice za ječam i pšenicu, povečavajući površinu za aktivnu separaciju.

VELIKI SUSTAV ZA ČIŠĆENJE

Razvojni inženjeri tvrtke John Deere pronašli su rijšenje kako povećati površinu sita bez dodavanja ikakve težine. To je omogučeno kroz inovativan, lagan dizajn i aluminijsku strukturu što rezultira manjom težinom, smanjujući vršna opterećenja motora te vibracije. To znači da usjevi ostaju duže na situ, maksimizirajući vrijeme čišćenja i minimizirajući gubitke.

W serija dizajnirana je za najveći kapacitet. Kombajn s 5 slamotresa ima ukupnu površinu sita od 5,20 m2 a sa 6 slamotresa 6,3 m2. Transportne pužnice za teške uvjete rada osiguravaju aktivan protok usjeva na nagibima te u teškim uvjetima žetve, što znači da se tresač može optimalno opteretiti čak i u vlažnim ili ljepljivim uvjetima.

ISTOVAR U REKORDNOM VREMENU

W serija pomaže u uštedi dragocjenog vremena i pri istovaru. Jedinstvena značajka u ovoj klasi, spremnik za zrno do čak 11.000 l može se isprazniti u rekordnom vremenu do čak 125 l/sec. Istovarne cijevi velikog promjera i niske brzine posebice su nježne za zrno. Pokrivna ploča poprečne cijevi za spremnik za zrno može se namjestiti bez alata, tako da se omjer istovara može brže promjeniti za različite kulture.

Istovar u hodu zahvaljujući John Deere sinkronizaciji stroja (dodatna oprema), vozač kombajna može namjestiti poziciju traktora za potpuno iskorištenje kapaciteta prikolice.

UPRAVLJANJE S BILJNIM OSTACIMA U SKLADU SA ZAHTJEVIMA

Možete birati između fine cut i extra fine cut sječke s velikim brojem noževa. Fine cut sječka s 3400 o/min za izvrsnu kvalitetu usitnjavanja i ravnomjerno razbacivanje. Iznimno jednostavna konverzija s rada u otkosima na modus usitnjavanja. Brzo namjestiv kontra nož za namještanje ispravne dužine reza. Namjestiva otresajuća letva za namještanje ispravne razine oštećenja slame. 2 brzine za sve usjeve.

DOĐITE BRŽE, ZAVRŠITE PRIJE

Provedite više vremena u žetvi, a manje putujući između polja. S automatskim ProDrive mjenjačem W serija omogućuje brzine do 40 km/h na cesti – bilo na kotačima ili gusjenicama. Optimizirane hidraulične crpke i motori osiguravaju veću vučnu snagu za prednje i stražnje osovine, dok novi hidraulični servoupravljač čini okretanje laganim. Ukupna širina za kombajn sa 6 slamotresa iznosi vitkih 3,50 m.

Gusjenice omogućuju otisak 1,7 puta veći od guma 800/70R32. Uz to je moguće pripremiti kombajn za montažu gusjenica u kasnijoj fazi. To povećava vrijednost u slučaju kasnije prodaje, jer nudi potpunu fleksibilnost za uporabu kotača ili gusjenica.

Ažurirani dizajn zadržava sve prednosti prethodnih gusjenica: hidraulični ovjes, tehnologija s pet kontaktnih točaka, pozitivan pogon s trokutastim profilom i izlazak iz blata.

Svatko zna da su gusjenice  bolje od guma kada se radi o nestabilnom tlu i blatnim uvjetima.

30 posto veći trag za manje zbijanje.

20 posto više udobnosti.

50 posto veća trajnost za niže troškove rada.

Izvanredna čvrstoća i dugi vijek trajanja.

Nema dnevnog održavanja za veće radno vrijeme.

VEĆA SNAGA, MANJA POTROŠNJA

John Deere PowerTech motori korišteni u W seriji pružaju još veću snagu nudeći nenadmašnu učinkovitost goriva. Smanjenjem nazivne brzine s 2.400 na 2.200 o/min., 9 l motori troše sada još manje dizela. Istodobno zadovoljavaju stroge propise o emisijama Stage V – a vrhunski model W660 osigurava do 285 kW (387 KS).

UČINKOVITIJI I OPUŠTENIJI NAČIN RADA

Prostrana Deluxe kabina W serije ima ukupnu veličinu od 3,3 m3. Popunjena nizom pametnih detalja koji pomažu da radite najbolje što znate održavajući vas opuštenima, čak i u dugim radnim danima te u najzahtjevnijim uvjetima žetve. A zahvaljujući obojenom staklu oko čitave kabine, vitkim kutnim stupovima i visoko ergonomskim upravljačkim elementima, uvijek imate nesmetan pogled – uvijek imate kontrolu.

Prostrano sjedalo za suvozača i hladnjak – suvozač ima jednako prostora kao i vozač. Tu je i dovoljno mjesta za hladnjak s impresivnih 37 litara zapremnine – savršen za čuvanje velikih boca i hrane za dugi radni dan.

Odaberite Zaslon

Bilo da odaberete GreenStar 3 zaslon sa ili bez funkcije na dodir ili veliki GreenStar 2630 zaslon, imamo pravi zaslon za vaše potrebe.

UMREŽENI KOMBAJN. VAŠA TEHNOLOŠKA PREDNOST

John Deere je posvećen postavljanju novih standarda u umreženoj poljoprivredi – jer vjerujemo da ona pruža ogroman potencijal za povećanje produktivnosti, uštedu dragocjenog vremena i smanjenje troškova. Identificirali smo najbolje tehnologije trenutačno dostupne na tržištu kombajna i objedinili ih u iznimno atraktivan paket.

AutoTrac automatski sustav upravljanja pouzdano upravlja kombajnom danju i noću, kroz prašinu ili brežuljkast teren. Možete očekivati do 14% povećanje produktivnosti.

VAŠ PRISTUP BOLJIM POSLOVNIM ODLUKAMA

Moderno poljodjelstvo nije samo stvar vođenja posla – vi upravljate složenim poduzećem. Zato maksimiziranje performanse i produktivnost zavise o dobroj povezanosti. Operativni centar MyJohnDeere.com čini stvari jednostavnima. To je središte za povezivanje s poljima, strojevima, rukovateljima i partnerima. Jednostavno se prijavite s bilo kojeg uređaja koji posjeduje internetsku vezu.

JDLink sustav telematike omogućuje da uvijek znate gdje su strojevi te što i kako rade. Načelno imate dvije opcije koje pružaju različite razine funkcionalnosti.

JDLink Access sadrži praćenje lokacije stroja i performanse tj. Potrošnje goriva i praćenje stroja. Ključna funkcija čak je dostupna za praćenje bez Can sabirnice za John Deere kao i strojeve koji nisu od tvrtke John Deere. Pored toga, JDLink Connect paket pruža daljinski pristup zaslonu i bežični prijenos podataka radi optimizacije stroja te prijenosa podataka bez poteškoća.

Novocommerce International d.o.o. John Deere zastupnik – istinski partner za žetvu!

Kao jamstvo da ćete uvijek profitirati od prvoklasne usluge prije, i nakon žetve, NCI prolazi stroge programe certificiranja. Pružamo vrhunsku podršku – Rezervni dijelovi unutar 24 sata, stručna provjera, obuka, zimske inpekcije i naravno podrška tijekom cijele sezone.

OPSEŽNA PODRŠKA ZA RAD BEZ POTEŠKOĆA

W serija jedan je od najučinkovitijih i tehnološki najnaprednijih kombajna na svijetu. Brza, stručna podrška NCI-a omogućuje vam da izvučete maksimum iz kombajna visoke performanse – od prvog dana, kao i nadolazećim godinama.

JEDNOSTAVAN SERVIS I ODRŽAVANJE

W serija ne štedi samo vrijeme u polju i na cesti – nego također u održavanju i čišćenju.

  • • Kratko vrijeme prilagodbe na drugu kulturu
  • • Nema točaka za dnevno podmazivanje
  • • Opcionalni kompresor za zrak
  • • Lagan pristup motoru i jedinici hlađenja
600R – EKONOMIČNO RIJEŠENJE S PREMIUM ZNAČAJKAMA U OSNOVNOJ OPREMI

Ovaj adapter nudi značajke koje su vodeće u branši, kao npr mogućnost mehaničke prilagodbe duljine stola prema kulturi. Upravljanje hederom integrirano je u upravljačku ručicu i omogučuje automatsko upravljanje visinom strništa, bočnim nagibom i načinom pritiska na tlo. Putem tipki 1-2-3 na upravljačkoj ručici moguće je pohraniti do tri različita položaja hedera.

MODELW650W660
Motor-tipJohn Deere PowerTech PSSJohn Deere PowerTech PSS
Broj cilindara66
Obujam (L)99
Maks. snaga (KS)348387
Kapacitet spremnika goriva (L)800800
Broj slamotresa66
Površina slamotresa (m2)88
Promjer bubnja (mm)660660
Ukupna aktivna površina za čišćenje (m2)6,36,3
Dužina slamotresa (m)4,84,8