VISOKO UČINKOVITI HEDERI ZA KOMBAJNE

Mala poboljšanja prinosa zrna donose veliko povećanje dobiti. Upravo je stoga ključno odabrati pravi heder. John Deere kombajni žanju više od polovice svjetskog zrna. Na temelju vlastitog iskustva i povratnih informacija od kupaca konstantno prilagođavamo i razvijamo svoje proizvode. Rekli ste da želite minimalne gubitke zrna. Izvrsnu kvalitetu slame. Sposobnost za različite vrste kultura. Neupitnu pouzdanost. Niske radne troškove. I profesionalnu podršku kada je potrebna.

Široka ponuda visokoučinkovitih hedera za kombajne obuhvaća sve što je potrebno, od fleksibilnosti za sve kulture do specijaliziranih mogućnosti za izazovne uvjete te širine hedera od 4,80 m do 12,20 m. Kada tome dodate našu mrežu profesionalnih zastupnika, dulje radno vrijeme tijekom sezone žetve te logističku mrežu za dijelove, John Deere je istinski partner za žetvu u kojega se možete pouzdati.

600R – EKONOMIČNO RIJEŠENJE S PREMIUM ZNAČAJKAMA U OSNOVNOJ OPREMI

Ovaj adapter nudi značajke koje su vodeće u branši, kao npr mogućnost mehaničke prilagodbe duljine stola prema kulturi. Upravljanje hederom integrirano je u upravljačku ručicu i omogučuje automatsko upravljanje visinom strništa, bočnim nagibom i načinom pritiska na tlo. Putem tipki 1-2-3 na upravljačkoj ručici moguće je pohraniti do tri različita položaja hedera.

20 min preinaka na drugu kulturu

600X – ULTIMATIVNI PRODUŽIVI HEDER ZA RAZLIČITE VRSTE USJEVA

Inovativni 600X postavlja novi standard za hedere za različite sitnozrnate kulture u svakom ključnom području: Preinaka na drugu kulturu može se obaviti za manje od 3 min bez ikakvog alata. Gubitak zrna obično je manji od 1% kod uljane repice, zahvaljujući najdužem produžnom stolu na tržištu. Svi upravljački elementi potpuno su integrirani s automatskim funkcijama za jednostavno namještanje. Ovo je savršeni heder za rukovatelje koji moraju brzo prebacivati između kultura.

Preinaka za manje od 3 min

Dužina stola namjestiva na upravljačkoj ručici ili zaslonu.

600 PREMIUM FLOW SVESTRANI HEDER ZA SITNO ZRNO OD 5,10 DO 10,7 m

600 PremiumFlow posjeduje aktivan transport materijala između kose za vrhove okrenute prema naprijed i uvlačne pužnice, što rezultira vrlo konstantnim protokom materijala u kombajn pa tako može raditi gotovo s maksimalnim kapacitetom. Razmak između kose i uvlačne pužnice iznosi 1.000 mm – kod uljane repice je uporaba vitla svedena na minimum, rezultat je manje gubitaka i zahvatanje čitavog usjeva.

15 minutna preinaka na drugu kulturu

600F – izvrstan za mahunaste kultureJohn Deere – Hederi

Heder 600F s plivajućom kosom radi brže i reže ravnomjernije na neravnom tlu kako bi se ostvarili manji gubici u oborenim ili zapletenim usjevima. Model 600F dostupan je u izvedbama od 6,10 do 10,70m. Ima iste osnovne značajke kao i 600R, poput pogona noža, pužnice, poda od nehrđajučeg čelika te još puno toga.

Poliuretanske klizne stope namještene na minimalnu reznu visinu od 38 mm osiguravaju manje trenje i prianjanje tla, kao i manji rizik od požara u suhim i kamenitim uvjetima.

600D – BUDUĆNOST REZNE TEHNOLOGIJE ZA SITNO ZRNO

Heder 600D posjeduje aktivan prijenos materijala s trakom, no bez pužnica. Time se smanjuje težina i pritisak na tlo. Traka ne miješa usjev poput pužnice i isporučuje usjev u uvlačno grlo s vrhovima okrenutima prema naprijed. Time se posebno poboljšava učinkovitost kombajna s rotorom serije S.