Vodeća tehnologija u svijetu. Nenadmašne performanse.

Automatski…Nova S700 serija je automatizirani kombajn. On je rezultat višegišnjeg iskustva u proizvodnji najvećeg proizvođača kombajna na svijetu. Ovi kombajni napravljeni su u suradnji s našim kupcima te rezultiraju vrhunskom performansom, kvalitetom zrne i smanjenim rasipom.

Konstruiran za zahtjevne, guste usjeve i visok kapacitet. Ne samo da žanje više tona na sat. Smanjuje gubitke i lom zrna tako da više od 99 % zrna odlazi u spremnik. A to znači više novca u Vašem džepu.

UVLAČNO GRLO DODATNOG KAPACITETA: Savršen protok usjeva i vršidba od samoga početka

Robusno uvlačno grlo S serije ultimativan je temelj za savršene rezultate. Lanci za teške uvjete rada i velike dobavne letve dizajnirani su za najteže uvjete poput žetve kukuruza ili riže. Nove potrošne ploče izdržljive su i ne treba ih mijenjati tijekom vijeka trajanja stroja. Klizna spojka posjeduje nevjerojatan kapacitet od 1200 Nm sprijeda i 1400 Nm straga. K tomu se i najveći hederi za malo zrno i kukuruz mogu koristiti u uvjetima visokog prinosa.

Eksluzivan 5 brzinski PowerShift mjenjač prilagođava se uvjetima usjeva, brzini uvlačenja i brzini kretanja putem tipke na višefunkcijskoj upravljačkoj ručici. Može prenijeti do 202 kW na klipove kukuruza veličine do 16 redova.

JEDAN ROTOR,VIŠESTRUKI ZADACI

Jedan rotor ono je što S seriju čini tako jedinstvenom. On daje jasne prednosti u odnosu na druge, tradicionalne i hibridne sustave: Umjesto dijeljenja protoka usjeva na dva, zadržava jedan protok usjeva što troši manje energije. Veliki promjer rotora generira veću inerciju od manjih rotora omogućujući manje brzine rotacije. Rezultat? Bolja kvaliteta slame i zrna.
U stražnjem dijelu separacija rotorom preostalog zrna postaje dominantnom. Varijabilni Stream rotor više je konusnog oblika sprijeda. Također se i količina vremena u kojem usjev ostaje u rotoru može promijeniti iz kabine. To će varirati intenzitet vršidbe radi reagiranja na vlažne ili suhe uvjete tijekom dana.

DYNAFLO PLUS SUSTAV ČIŠĆENJA: VELIK, LAGAN I MANJE OSJETLJIV

Razvojni inženjeri tvrtke John Deere pronašli su rijšenje kako povećati površinu sita bez dodavanja ikakve težine. To je omogučeno kroz inovativan, lagan dizajn i aluminijsku strukturu što rezultira manjom težinom, smanjujući vršna opterećenja motora te vibracije. To znači da usjevi ostaju duže na situ, maksimizirajući vrijeme čišćenja i minimizirajući gubitke.

S serija dizajnirana je za najveći kapacitet. S ukupnom površinom sita od 5,10 m2 sukladno međunardnim standardima. Transportne pužnice za teške uvjete rada osiguravaju aktivan protok usjeva na nagibima te u teškim uvjetima žetve, što znači da se tresač može optimalno opteretiti čak i u vlažnim ili ljepljivim uvjetima.

AKTIVNO UPRAVLJANJE POVRATOM MASE – SAVRŠENSTVO NA DJELU

Sustavom aktivnog povrata mase glavna je značajka S serije. On povećava kapacitet kombajna na vodeći zasebno brigu o povratu mase te olakšava namještanje kombajna. Daje bolju kvalitetu zrna i nisku razinu gubitka te doprinosi većoj kvaliteti slame i nižim troškovima goriva.

AKTIVNA PRILAGODBA TERENU

Ako imate promjenljiv teren u polju i potrebu za čestim usponima i spuštanjima, aktivna prilagodba terenu automatski namješta brzinu ventilatora, položaj gornjeg sita i položaj sita. Ovaj eksluzivan sustav u obzir uzima i vrstu kulture koja se vrši. Budući da je uljana repica primjerice vrlo osjetljiva na promjene brzine ventilatora, postavke gornjeg sita i sita mijenjaju se prije namještanja brzine ventilatora.

ISTOVAR U REKORDNOM VREMENU

S serija pomaže u uštedi dragocjenog vremena i pri istovaru. Spremnik zrna kapaciteta 14.100 l može se isprazniti u rekordnom vremenu: do čak 135 l/sek. Istovarne cijevi velikog promjera i niske brzine posebice su nježne za zrno. Pokrivna ploča poprečne cijevi za spremnik za zrno može namjestiti bez alata, tako da se omjer istovara može brže promjeniti za različite kulture.

Sklapanje s uštedom prostora

Opcionalno sklapanje istovarne cijevi od 6,9 m ili 7,9 metara štedi prostor tijekom skladištenja i pomaže kod manevriranja u uskim prostorima.

SUSTAV UPRAVLJANJA BILJNIM OSTATKOM DIZAJNIRAN ZA ISPRAVAN RAD OD POČETKA

Upravljanje biljnim ostatkom nudi 3 različita sustava usitnjavača prikladna za radove. Dizajniran je da od samoga početka omogući sitan rez, ravnomjerno i široko razbacivanje ili dobru kvalitetu slame za baliranje. Provedite više vremena u žetvi, a manje na cesti. S automatskim ProDrive mjenjačem S serija omogućuje brzine do 40 km/h na cesti.

DOĐITE TAMO BRŽE, ZAVRŠITE PRIJE

Provedite više vremena u žetvi, a manje na cesti. S automatskim ProDrive mjenjačem S serija omogućuje brzine do 40 km/h na cesti. John Deere gusjenice ravnomjerno raspoređuju opterećenje na svih pet trakcijskih kotača. Tako u izazovnim uvjetima još uvijek možete obavljati žetvu dok drugi moraju stajati. A najbolje je: vi odlučite kada ćete ih staviti jer su gusjenice i kotači u svako doba zamjenjivi.

MAKSIMALAN KONTAKT S PODLOGOM, U SVIM UVJETIMA

John Deere PowerTech motori korišteni u novoj seriji pružaju još veću snagu nudeći nenadmašnu učinkovitost goriva za dizel i tekućinu za ispušne plinove dizela (DEF). Istodobno zadovoljavaju stroge propise o emisijama tier IV. Snagu motora čini impresivnih 625 KS vrhunskog modela S790.

Dobro došli na jedno od najproduktivnijih i najudobnijih mjesta za rad u industriji. Prostrana premium kabina S serije. Popunjena je nizom pametnih detalja koji pomažu da radite najbolje što znate održavajući

UČINKOVITIJI I OPUŠTENIJI NAČIN RADA
14-n

Dobro došli na jedno od najproduktivnijih i najudobnijih mjesta za rad u industriji. Prostrana premium kabina S serije. Popunjena je nizom pametnih detalja koji pomažu da radite najbolje što znate održavajući vas opuštenima, čak i u dugim radnim danima te u najzahtjevnijim uvjetima žetve. A zahvaljujući obojenom staklu oko čitave kabine, vitkim kutnim stupovima i visoko ergonomskim upravljačkim elementima, uvijek imate nesmetan pogled – i uvijek imate kontrolu.

Prostrano sjedalo za suvozača i hladnjak – suvozač ima jednako prostora kao i vozač. Tu je i dovoljno mjesta za hladnjak s impresivnih 37 litara zapremnine – savršen za čuvanje velikih boca i hrane za dugi radni dan.

MAKSIMALAN KONTAKT S PODLOGOM, U SVIM UVJETIMA

John Deere gusjenice ravnomjerno raspoređuju opterećenje na svih pet trakcijskih kotača. Tako u izazovnim uvjetima još uvijek možete obavljati žetvu dok drugi moraju stajati. A najbolje je: vi odlučite kada ćete ih staviti jer su gusjenice i kotači u svako doba zamjenjivi.

Ažurirani dizajn zadržava sve prednosti prethodnih gusjenica: hidraulični ovjes, tehnologija s pet kontaktnih točaka, pozitivan pogon s trokutastim profilom i izlazak iz blata.

Svatko zna da su gusjenice  bolje od guma kada se radi o nestabilnom tlu i blatnim uvjetima.

30 posto veći trag za manje zbijanje.

20 posto više udobnosti.

50 posto veća trajnost za niže troškove rada.

Izvanredna čvrstoća i dugi vijek trajanja.

Nema dnevnog održavanja za veće radno vrijeme.

Sve na svom mjestu

Kompletno redizajniran CommandARM naslon pruža upravitelju nenadmašnu kontrolu nad kombajnom i adapterima. Cijela funkcionalnost kombajna može biti upravljana i podešena s jednog mjesta. CommandARM razvijen je u kombinaciji s novim Gen4 CommandCenter 4600 zaslonom i CommandPro upravljačkom ručicom kako bi pružili najbolju ergonomiju i upravljanje.

Novi CommandCenter 4600 zaslon za jednostavno upravljanje. Jednostavan poput vaših pametnih telefona. Nova CommandPro ručica za upravljanje – sve na jednom mjestu za najbolje upravljanje kombajnom i adapterima.

ICA – interaktivno namještanje kombajna omogućava povećanje performanse, smanje gubitka te povećanje kvalitete zrna i slame. A najbolje od svega možete pustiti da sustav radi simultano prema tim ciljevima.

AutoTrac automatski sustav upravljanja pouzdano upravlja kombajnom danju i noću, kroz prašinu ili brežuljkast teren. Možete očekivati do 14% povećanje produktivnosti.

UČINKOVITIJI I OPUŠTENIJI NAČIN RADA

Dobro došli na jedno od najproduktivnijih i najudobnijih mjesta za rad u industriji. Prostrana premium kabina S serije. Popunjena je nizom pametnih detalja koji pomažu da radite najbolje što znate održavajući vas opuštenima, čak i u dugim radnim danima te u najzahtjevnijim uvjetima žetve. A zahvaljujući obojenom staklu oko čitave kabine, vitkim kutnim stupovima i visoko ergonomskim upravljačkim elementima, uvijek imate nesmetan pogled – i uvijek imate kontrolu.

VAŠ PRISTUP BOLJIM POSLOVNIM ODLUKAMA

Moderno poljodjelstvo nije samo stvar vođenja posla – vi upravljate složenim poduzećem. Zato maksimiziranje performanse i produktivnost zavise o dobroj povezanosti. Operativni centar MyJohnDeere.com čini stvari jednostavnima. To je središte za povezivanje s poljima, strojevima, rukovateljima i partnerima. Jednostavno se prijavite s bilo kojeg uređaja koji posjeduje internetsku vezu.

JDLink sustav telematike omogućuje da uvijek znate gdje su strojevi te što i kako rade. Načelno imate dvije opcije koje pružaju različite razine funkcionalnosti.
JDLink Access sadrži praćenje lokacije stroja i performanse tj. Potrošnje goriva i praćenje stroja. Ključna funkcija čak je dostupna za praćenje bez Can sabirnice za John Deere kao i strojeve koji nisu od tvrtke John Deere. Pored toga, JDLink Connect paket pruža daljinski pristup zaslonu i bežični prijenos podataka radi optimizacije stroja te prijenosa podataka bez poteškoća.

OPSEŽNA PODRŠKA ZA RAD BEZ POTEŠKOĆA

S serija ne štedi samo vrijeme u polju i na cesti – nego također u održavanju i čišćenju.

• Kratko vrijeme prilagodbe na drugu kulturu.
• Nema točaka za dnevno podmazivanje
• Opcionalni kompresor za zrak
• Lagan pristup motoru i jedinici hlađenja

Novocommerce International d.o.o. John Deere zastupnik – istinski partner za žetvu!

Kao jamstvo da ćete uvijek profitirati od prvoklasne usluge prije, i nakon žetve, NCI prolazi stroge programe certificiranja. Pružamo vrhunsku podršku – Rezervni dijelovi unutar 24 sata, stručna provjera, obuka, zimske inpekcije i naravno podrška tijekom cijele sezone.

Specifikacija S serija
S770S780S790
TEHNIČKI PODACI
Dužina i promjer rotora (mm)3124 x 762
Rotor-tipVariable Stream kao standard ( TriStream fiksni - opcija)
Rasponi brzine rotora (o/min)210-550 / 380-1000
Površina odvajanja (m2)1,54
Čišćenje DynaFlow Plus sistem čišćenja
Ventilator čišćenja (o/min)620-1350
Spremnik zrna (L)10.60014.100
Žitni heder (m)6.7-9,009,00-12.20
MOTOR
Motor-tipJohn Deere PowerTech PSSJohn Deere PowerTech PSX
Broj cilindara6
Obujam (L)9.013,5
Maks-snaga (KS)387547625
Kapacitet spremnika (L)9501250
Kapacitet spremnika AdBlue (L)55
MJENJAČ
Mjenjač-tip3 brzinski PBST mjenjačProDrive s HarvestSmart kontrolom
Gume-prednje800/70R38800/70R38900/60R38
Gume-zadnje500/80R28620/70R26750/65R26
Težina bez hedera i sječke (kg)175001880019200