Započnite sljedeću sezonu žetve s kombajnom koji će vam omogućiti da izvučete maksimum iz usjeva, čak i u teškim uvjetima. Nova T serija ne poboljšava samo produktivnost i učinkovitost nego također unaprjeđuje kvalitetu zrna i slame – a to je nešto na što se možete osloniti u svakoj situaciji.

VRŠITE PRODUKTIVNO I UČINKOVITO KAO NIKADA RANIJE

U stvaranju ove nove generacije John Deere je uzeo sve što je već bilo izvrsno u T seriji i učinili su ga još boljim. Dokazan sustav protoka usjeva ne savija ili ne lomi zrno ili slamu te nudi poboljšanu performansu za sve kulture i sve uvjete žetve. Mnoga poboljšanja također su učinjena radi uštede vremena i povećanja učinkovitosti. To uključuje automatski ProDrive mjenjač s brzinama do 40 km/h i nove gusjenice.

UVLAČNO GRLO DODATNOG KAPACITETA: SAVRŠEN PROTOK USJEVA I VRŠIDBA OD SAMOGA POČETKA

Robusno uvlačno grlo T serije ultimativan je temelj za savršene rezultate. Lanci za teške uvjete rada i velike dobavne letve dizajnirani su za najteže uvjete poput žetve kukuruza ili riže. Potrošne pločice su izdržljive i ne treba ih mijenjati tijekom vijeka trajanja stroja, dok je klizna spojka ojačana na 900 Nm. K tomu se i veći hederi mogu koristiti s vlažnim zrnom na lokacijama visokog prinosa.

U slučaju da uvlačno grlo bude blokirano, mehanički reverzer s 80 ks pomoći će da se sve s lakoćom izvuče te ponovno krene sa žetvom što je brže moguće.

VEĆA PERFORMANSA IZVRŠAVANJA U TEŠKIM UVJETIMA

Jedinstveni sustav vršidbe s više bubnjevas masom koja prolazi iznad bubnja za izvršavanje osigurava konzistentan protok usjeva bez oštrih zavoja ili naglih promjena pravca. To jamči izvrsnu kvalitetu zrna i slame te smanjuje potrebe za snagom. Za novu T seriju dodatno je optimiziran koncept vršidbe: kut obuhvaćanja bubnja za izvršavanje povećan je za 8 stupnjeva, a separator je povećan sa 660 na 800 mm. Unatoč povećanju dobavnog cilindra na 500 mm zadržani su kutovi i točke međupoveznica između bubnjeva radi osiguranja optimalnog protoka usjeva kao i uvijek. Ukupna površina separacije je povećana za 18%

VELIKI SUSTAV ZA ČIŠĆENJE

Razvojni inženjeri tvrtke John Deere pronašli su rijšenje kako povećati površinu sita bez dodavanja ikakve težine. To je omogučeno kroz inovativan, lagan dizajn i aluminijsku strukturu što rezultira manjom težinom, smanjujući vršna opterećenja motora te vibracije. To znači da usjevi ostaju duže na situ, maksimizirajući vrijeme čišćenja i minimizirajući gubitke.

ISTOVAR U REKORDNOM VREMENU

Nova T serija pomaže u uštedi dragocjenog vremena i pri istovaru. Jedinstvena u ovoj klasi, spremnik za zrno od 11.000 l može se isprazniti u rekordnom vremenu: do čak 125 l/sec. Istovarna cijev velikog promjera i niske brzine posebice su nježne za zrno. Pokrivna ploča poprečne cijevi za spremnik za zrno može se namjestiti bez alata, tako da se omjer istovara može promjeniti za različite kulture.

UPRAVLJANJE BILJNIM OSTACIMA U SKLADU SA ZAHTJEVIMA

Zahvaljujući glatkom, direktnom protoku usjeva profitirate od najbolje kvalitete slame u klasi. Možete birati između fine cut i extra fine cut sječke s velikim brojem noževa. Fine cut sječka s 3400 o/min za izvrsnu kvalitetu usitnjavanja i ravnomjerno razbacivanje. Iznimno jednostavna konverzija s rada u otkosima na modus usitnjavanja. Brzo namjestiv kontra nož za namještanje ispravne dužine reza. Namjestiva otresajuća letva za namještanje ispravne razine oštećenja slame. 2 brzine za sve usjeve.

DOĐITE BRŽE, ZAVRŠITE PRIJE!

Provedite više vremena u žetvi, a manje putujući između polja. S automatskim ProDrive mjenjačem W serija omogućuje brzine do 40 km/h na cesti – bilo na kotačima ili gusjenicama. Optimizirane hidraulične crpke i motori osiguravaju veću vučnu snagu za prednje i stražnje osovine, dok novi hidraulični servoupravljač čini okretanje laganim. Ukupna širina za kombajn sa 6 slamotresa iznosi vitkih 3,50 m.

ULTIMATIVAN KONTAKT S PODLOGOM I ZAŠTITA TLA

Bilo na vlažnom tlu ili na cesti do sljedećeg polja, nove gusjenice T serije pružaju niz prednosti. Profitirate od većeg otiska, manjeg pritiska na tlo, izvrsne udobnosti vožnje, velikih cestovnih brzina i uže transportne širine.

Ažurirani dizajn zadržava sve prednosti prethodnih gusjenica: hidraulični ovjes, tehnologija s pet kontaktnih točaka, pozitivan pogon s trokutastim profilom i izlazak iz blata.

Svatko zna da su gusjenice  bolje od guma kada se radi o nestabilnom tlu i blatnim uvjetima.

30 posto veći trag za manje zbijanje.

20 posto više udobnosti.

50 posto veća trajnost za niže troškove rada.

Izvanredna čvrstoća i dugi vijek trajanja.

Nema dnevnog održavanja za veće radno vrijeme.

VEĆA SNAGA, VEĆA EKONOMIČNOST, VEĆI PROTOK

John Deere PowerTech motori korišteni u T seriji pružaju veću snagu nudeći nenadmašnu učinkovitost goriva za dizel i tekućinu za ispušne plinove dizela ( ADBlue ). Istodobno zadovoljavaju stroge propise o emisijama TIER 4. Povećanje snage motora za T560, T660 i T670 iznosi impresivnih 6% – a vrhunski model T670 osigurava do 455 KS.

UČINKOVITIJI I OPUŠTENIJI NAČIN RADA

Dobro došli na jedno od najproduktivnijih i najudobnijih mjesta za rad u industriji. Prostrana premium kabina T serije ima ukupnu veličinu od 3,30 m3. Popunjena je nizom pametnih detalja koji pomažu da radite najbolje što znate održavajući vas opuštenima, čak i u dugim radnim danima te u najzahtjevnijim uvjetima žetve. A zahvaljujući obojenom staklu oko čitave kabine, vitkim kutnim stupovima i visoko ergonomskim upravljačkim elementima, uvijek imate nesmetan pogled – i uvijek imate kontrolu.

12

Izvrstan pogled – kabina dizajnirana specijalno za kombajne, izvrstan pogled naprijed i s bočnih strana.

UČINKOVITIJI I OPUŠTENIJI NAČIN RADA

Prostrano sjedalo za suvozača i hladnjak – suvozač ima jednako prostora kao i vozač. Tu je i dovoljno mjesta za hladnjak s impresivnih 37 litara zapremnine – savršen za čuvanje velikih boca i hrane za dugi radni dan.

Sve na svom mjestu

Savršena ravnoteža između funkcija izravnog pristupa na naslonu za ruku i funkcija koje se obavljaju putem zaslona na dodir. To osigurava da iskusni John Deere rukovatelji i vozači više upoznati s drugim brendovima mogu brzo i bez poteškoća pronaći svoj put kroz funkcije.

UMREŽENI KOMBAJN. VAŠA TEHNOLOŠKA PREDNOST

John Deere je posvećen postavljanju novih standarda u umreženoj poljoprivredi – jer vjerujemo da ona pruža ogroman potencijal za povećanje produktivnosti, uštedu dragocjenog vremena i smanjenje troškova. Identificirali smo najbolje tehnologije trenutačno dostupne na tržištu kombajna i objedinili ih u iznimno atraktivan paket.

AutoTrac automatski sustav upravljanja pouzdano upravlja kombajnom danju i noću, kroz prašinu ili brežuljkast teren. Možete očekivati do 14% povećanje produktivnosti.

VAŠ PRISTUP BOLJIM POSLOVNIM ODLUKAMA

Moderno poljodjelstvo nije samo stvar vođenja posla – vi upravljate složenim poduzećem. Zato maksimiziranje performanse i produktivnost zavise o dobroj povezanosti. Operativni centar MyJohnDeere.com čini stvari jednostavnima. To je središte za povezivanje s poljima, strojevima, rukovateljima i partnerima. Jednostavno se prijavite s bilo kojeg uređaja koji posjeduje internetsku vezu.

JDLink sustav telematike omogućuje da uvijek znate gdje su strojevi te što i kako rade. Načelno imate dvije opcije koje pružaju različite razine funkcionalnosti. JDLink Access sadrži praćenje lokacije stroja i performanse tj. Potrošnje goriva i praćenje stroja. Ključna funkcija čak je dostupna za praćenje bez Can sabirnice za John Deere kao i strojeve koji nisu od tvrtke John Deere. Pored toga, JDLink Connect paket pruža daljinski pristup zaslonu i bežični prijenos podataka radi optimizacije stroja te prijenosa podataka bez poteškoća.

Novocommerce International d.o.o. John Deere zastupnik – istinski partner za žetvu!

Kao jamstvo da ćete uvijek profitirati od prvoklasne usluge prije, i nakon žetve, NCI prolazi stroge programe certificiranja. Pružamo vrhunsku podršku – Rezervni dijelovi unutar 24 sata, stručna provjera, obuka, zimske inpekcije i naravno podrška tijekom cijele sezone.

OPSEŽNA PODRŠKA ZA RAD BEZ POTEŠKOĆA

T serija ne štedi samo vrijeme u polju i na cesti – nego također u održavanju i čišćenju.

• Kratko vrijeme prilagodbe na drugu kulturu
• Nema točaka za dnevno podmazivanje
• Opcionalni kompresor za zrak
• Lagan pristup motoru i jedinici hlađenja

600R – EKONOMIČNO RIJEŠENJE S PREMIUM ZNAČAJKAMA U OSNOVNOJ OPREMI

Ovaj adapter nudi značajke koje su vodeće u branši, kao npr mogućnost mehaničke prilagodbe duljine stola prema kulturi. Upravljanje hederom integrirano je u upravljačku ručicu i omogučuje automatsko upravljanje visinom strništa, bočnim nagibom i načinom pritiska na tlo. Putem tipki 1-2-3 na upravljačkoj ručici moguće je pohraniti do tri različita položaja hedera.

Specifikacija T Serija
T550T560T660T670
TEHNIČKI PODACI
Broj slamotresa56
Površina slamotresa (m2)4,85,8
Širina i promjer bubnja/ Broj otresajućih letvi1400 x 660 / 101670 x 660 /10
Promjer velikog bubnja (mm)800
Ozubljeni bubanj promjer (mm)600
Raspon broja okretaja bubnja250-470 & 470-950 o/min
Promjer stražnjeg bitera (mm)400
Ukupna aktivna površina odvajanja (m2)3,34
Žitni heder (m)5,50 - 9,00
Spremnik zrna (L)8000, 10.000 opc. (LL)100009000, 11.000 opc. 11000
MOTOR
Motor-tipJD PowerTech Plus PSS s twin turbo tehnologijom
Broj cilindara6
Obujam (L)6,89,0
Maks. snaga (KS)305387387455
Kapacitet spremnika ADBlue (L)33
Kapacitet spremnika goriva (L)800
MJENJAČ
Mjenjač-tipMehanički 3 brzine3 brzinski PBST mjenjač
Gume-prednje650/75 R32*800/ 65R32*
Gume-zadnje480/80 R26*
otpremna masa15200158001650016500