Jednostavno idealna

Velik učinak, maksimalno iskorišteno vrijeme i najniži mogući radni troškovi jesu one karakteristike koje biste trebali imati u vidu pri odabiru novog stroja. A to je upravo ono što dobivate s prskalicom serije M900/M900i. Razine performansi velike su zahvaljujući preciznom prskanju i općenito lakom rukovanju.

Bezuvjetna rafiniranost: jednostavnost

Nitko osim vas ne zna bolje koliko rafiniranosti vam je potrebno. Zbog toga je konstruirana vučena prskalica serije M900/M900i. Konfiguriranjem tehničkih značajki koje su najprikladnije za vaš posao, možete biti sigurni da nećete investirati u nepotrebne dodatke. No, uvijek ćete imati prednost korištenja iste, već dokazane šasije, spremnika i ostalih glavnih komponenti prskalica serije R900i.

BoomGuard

Sustav ovjesa osigurava nesmetanu vožnju s krilima po cesti i u polju.

BoomTrac

Povećava preciznost i distribuciju prskanja i smanjuje zanošenje, zahvaljujući automatskoj regulaciji nagiba i visine krila tijekom rada. Posebice je koristan na strminama i neravnim poljima, kao i tijekom okretanja na kraju polja.

Kontrola sekcija

Smanjuje ulazne troškove znatnim smanjenjem preskakanja ili preklapanja. Ovaj sustav baziran na GPS-u automatski uključuje i isključuje sekcije krila kad god napuštate ili ulazite u unaprijed definirana područja.

Nadmoćna stabilnost: Jednostavno riješenje

Što je težište niže to je bolja ravnoteža. Seriju M900/M900i u John Deere napravili su još bolju u pogledu stabilnosti, mogućnosti, manevriranja, preciznosti i transporta, bez obzira na to je li spremnik pun ili prazan, kako na cesti tako i na polju. Čak i na padinama.

Dokumentiranje: o pripremi ovisi sve

Ako se opremi opcionalnim zaslonom na dodir GreenStar 3 2630, prskalica M900i povećava produktivnost u cijelom ciklusu zaštite usjeva, od dokumentiranja i punjenja pa sve do transporta,prskanja i ispiranja.

Dobro dokumentiranje daje dobru osnovu za cijeli postupak.

Punjenje: Nadzor na jednostavan način

PowrFill induktor kemikalija – brzo i čisto punjenje nemože biti jednostavnije. PowrFill induktor u stanju je ostvariti velike ulazne volumene u najkraćem vremenu. Njegov snažni ubrizgavač brzo dovodi kemikalije za zaštitu usjeva u spremnik, smanjujući rizik od pjenjenja. Kompletno s ormarićem za odjeću i integriranim spremnikom sa slavinom za pranje ruku.

Održavajte red – nakon punjenja, operite ruke u zasebnom spremniku koji sadrži do 20l čiste vode.

Održavajte čistoću – standardni ormarić za odjeću idealan je za transport predmeta koji su vam potrebni, uključujući i rezervnu odjeću.

Transport: konstruirana za brzinu i stabilnost

Zahvaljujući niskom težištu i ravnomjernoj raspodjeli težine, stabilnost prskalica serije M900/M900i na cesti je nenadmašiva. Sigurno i lako se može vući pri brzinama do 40 km/h čak i kada je spremnik napunjen.

Precizno prskanje ovisi o stabilnosti krila, a John Deere krila dobro su poznata po svojoj stabilnosti i dugotrajnosti. John Deere nudi veliki asortiman dvostruko i trostruko sklopivih čeličnih krila koja posjeduju kvalitetne značajke kako bi se osigurale pouzdane i vrlo precizne performanse – godinu za godinom.

Vušefunkcijska upravljačka ručica

Sve ključne funkcije koje se često koriste tijekom prskanja aktiviraju se pomoću višefunkcijske upravljačke ručice

Prilagođavanje vaše prskalice: odaberite zaslon koji trebate…

Više informacija o novim i naprednim John Deere tehnologijama pogledajte ovdje: https://novocommerce.hr/tehnologija/

Specifikacija prskalica serije M900
M952M962
Volumen spremnika (L)52006200
Stvarni volumen spremnika (L)54606510
Širina krila (m)24 - 40
MlazniceTeejet XR
Tlak prskanja (bara)1 do 8
UpravljanjeJoystick
Kontrolni monitorGreenStar 1800 display u boji
Razmak kotača (opcijski) (cm)180 - 225
Kapacitet crpke280 L/min (samousisna klipna membranska crpka)
Težina prazna (kg)53705390