Oops...
Slider with alias home not found.
RJEŠENJA ZA UPRAVLJANJE U POLJOPRIVREDI (AMS)

STARFIRE 6000 PRIJAMNIK

Pristup John Deere preciznim poljoprivrednim rješenjima započinje s StarFire 6000 prijamnikom. Posjeduje novi dinamičan dizajn, bolju iskoristivost te, najvažnije, poboljšan raspon signala. Bit ćete spremni za brži rad u polju i pruža vam bolju preciznost i još bolju stabilnost signala. Integrirani SF prijemnik dolazi s najnovijom 7 i 8 serijom traktora te X serijom kombajna, on nije prenosiv, dodatno je zaštićen od krađe, te svojim kompaktnim, jednostavnim i modernim dizajnom započinje novu eru John Deere precizne poljoprivrede.

PONOVLJIVOST U SEZONI

Pomicanja crte navođenja stvar su prošlosti. SF3 također nudi ponovljivost u sezoni 9 mjeseci. Tako možete koristiti iste crte navođenja za višestruke prolaze tijekom razdoblja vegetacije, što omogućuje precizno pozicioniranje sjemena i hranjivih tvari bez pomicanja crta ili ponovnog mapiranja granica.

VIŠESTRUKO STARFIRE PRAĆENJE

StarFire 6000 prijamnik prati paralelno do 3 satelitska signala za korekciju – tako nudi najbolji signal korekcije i pokrivenost signala, koja je 3 puta bolja od prethodnih generacija prijamnika.
Uvijek aktivno bira najbolji signal i ako se uvjeti promjene može prebaciti 80% brže na najbolji geostacionarni satelit.


Pouzdan svugdje
Modul za kompenzaciju terena (TCM) otkriva i procjenjuje valjanje (x), nagib (y) i skretanje (z) radi osiguravanja točnog terenskog pozicioniranja stroja duž cijelog polja.

ULTIMATIVNA PRECIZNOST I PONOVLJIVOST: RTK

Ako se bavite poljodjelstvom visoke preciznosti, RTK je još uvijek najbolje rješenje kada je riječ o točnosti, ponovljivosti i vremenu dobivanja signala. RTK eliminira svaku mogućnost otklona Globalnog navigacijskog satelitskog sustava i pruža jedinstvenu +/- 2,5 cm točnost od prohoda do prohoda.

DUGOROČNA PONOVLJIVOST
< 1 MIN VRIJEME POVLAČENJA

S RTK trebate samo jedanput zabilježiti granice polja. Ako trebate tu ponovljivost primjerice za kontrolu sekcija nećete se htjeti vraćati natrag i bilježiti granice svake godine. Svaki dan uštedjet ćete vrijeme: puna RTK točnost uvijek je dostupna od samog početka. Potrebno je manje od 1 minute!

JEDINSTVENO: 14 DANA RTK EXTEND

Kao kupac StarFire 6000 RTK dobivate do 14 dana RTK Extend. Ako se vidna crta do bazne postaje prekine ili izgubite mobilnu mrežu koristeći Mobilni RTK, možete nastaviti raditi s punom točnosti te čak iskoristiti ovu prednost izvan RTK mreže.

 

 

 

 RTK bazna postaja

Radijski RTK radi sa statičnom lokalnom baznom postajom u ili blizu polja. To može biti vlastita postaja ili postaja mreže zastupnika. Ona nadzire konstelaciju GPS/GLONASS satelita i kontinuirano šalje korekcije visoke točnosti od +/- 2,5 cm vodoravno od prohoda do prohoda i +/- 4,2 cm okomito od prohoda do prohoda na prijamnik StarFire na vozilu opremljenom s RTK.

 

 

 

 

 Mobilni RTK modem 4G LTE

Mobilni RTK korekcijski signal šalje se putem mobilne tehnologije. To omogućuje ponovljivu točnost, čak i u raspršenim poljima i na brežuljkastom terenu. Mobilni RTK modem 4G LTE potpuno je integriran i može se spojiti na StarFire prijamnik. S dvije antene visoke performanse i položajem montaže na krovu kabine imate doista optimalan prijam i stabilnost signala. Ne podržava samo najnoviji 4G LTE standard mobilne komunikacije, nego također 3G te 2G kao fallback rješenje. Dodatno uz funkciju Mobilnog RTK-a, modem se također može paralelno koristiti kao WLAN hotspot za spajanje s mobilnim uređajima.

 

 

 

 

 John Deere Mobilni RTK signal

Otkrijte najintegriraniji, napredniji i učinkovitiji način uporabe RTK-a. Novi John Deere Mobilni RTK signal nije samo kompatibilan s našim mRTK 4G LTE modemom, nego se također može primati putem JDLink sustava ugrađenog u našim strojevima. To štedi troškove zasebnog modemskog hardvera, planova za dodatne podatke (SIM kartica) i licence za pristup Mobilnom RTK

UPRAVLJANJE BEZ NAPORA I S UŠTEDOM VREMENA

Naši John Deere univerzalni zasloni kao i integrirani CommandCenter 4. generacije surađuju savršeno sa strojem radi osiguravanja nadzora napretka radova bez napora te upravljanja strojevima i priključnom opremom. CommandCenter 4. generacije vaše je ugrađeno sučelje na svim traktorima 6R – 9R i kombajnima S700.

 

ZASLONI NA NAČIN KOJI ŽELITE

Svi naši zasloni jednostavno se koriste i dizajnirani su za specifične potrebe i preferencije. Birajte između zaslona na dodir veličine od 21,3 cm ili 25,4 cm te ponude dostupnih nadogradnji. Svi zasloni isporučuju se s ISOBUS upravljanjem priključnom opremom, što smanjuje zbrku u kabini i omogućuje upravljanje tom priključnom opremom na intuitivan i integriran način. Zasloni u boji rado se koriste s njihovim jednostavnim sučeljima i laganim radom.

 

 Zasloni 4. generacije

Gradeći na integriranom CommandCenter-u 4. generacije, sada također nudimo prijenosni John Deere 4640 univerzalni zaslon kao i prošireni monitor 4. generacije. Svi zasloni 4. generacije jednostavno se i intuitivno koriste. Sadrže funkciju povlačenja kao kod tableta s aktivnim stranicama, a po potrebi mogu dati podršku pomoću funkcija pomoći na zaslonu i na temelju konteksta. Korisničko sučelje može se potpuno prilagoditi tako da možete savršeno uskladiti izgled zaslona s osobnim preferencijama. S razvojem poljodjelskih praksi i potreba možete u svako vrijeme lako nadograditi zaslon CommandCenter 4600 4. generacije kao i John Deere 4640 univerzalni zaslon na Gen4 Premium ili Gen4 Ultimate activation, što će vam pružiti sofisticirane značajke potrebne za moderno poljodjelstvo.

 

Standardne funkcije zaslona

 •  Zaslon na dodir od 25,4 cm
 •  ISOBUS – AEF certificirano
 •  Mogućnost daljinskog pristupa zaslonu

Dostupne aktivacije
Gen4 AutoTrac aktivacija

 

 Gen4 Premium aktivacija (dodatno)*:

 •  Kontrola sekcija
 •  Dokumentiranje
 •  AutoTrac Vision
 •  AutoTrac RowSense
 •  Mogućnosti bežičnog prijenosa podataka

 

Gen4 Ultimate aktivacija (dodatno)*:

 •  AutoTrac automatizacija okreta
 •  AutoTrac navođenje priključne opreme – pasivno
 •  Dijeljenje podataka na terenu

Ostale aktivacije nadogradnje:

 •  AutoTrac navođenje priključne opreme – aktivno
 •  iGrade

 

Ako želite veličinu zaslona veću od 10″ (25,4 cm) za prikaz višestrukih izbornika istodobno, jednostavno dodate naš prošireni monitor 4. generacije. Jednim pogledom možete npr. vidjeti funkcije upravljanja vozilom na primarnom monitoru te aplikacije navođenja i automatizacije na proširenom monitoru bez potrebe za ikakvim promjenama na zaslonu. Funkcije se mogu lako pomjerati među monitorima radi omogućivanja maksimalne fleksibilnosti i prilagodbe.

 

Univerzalni zaslon 4240

– Zaslon u boji osjetljiv na dodir, Generacije 4
– IP65 otporan na vodu i prašinu
– Dijagonala zaslona 8,4” (21,3 cm)
– Razmjena podataka putem bežičnog prijenosa (WDT) ili putem USB memorije
– Precizno mapiranje i upravljanje sekcijskom kontrolom do 255 sekcija za sve ISOBUS priključke
– Podrška za kameru

 

 

 

Univerzalni zaslon 4640

– Zaslon u boji osjetljiv na dodir, Generacije 4
– IP65 otporan na vodu i prašinu
– Dijagonala zaslona 10” (25,4 cm)
– Razmjena podataka putem bežičnog prijenosa (WDT) ili putem USB memorije
– Precizno mapiranje i upravljanje sekcijskom kontrolom do 255 sekcija za sve ISOBUS priključke
– Podrška za 4 kamere

Dodatni zaslon

Novi Gen4 prošireni monitor udvostručuje površinu zaslona, tako da možete nadzirati i kontrolirati više funkcija u isto vrijeme – poput gledanja kontrolnih funkcija na vašem primarnom zaslonu i aplikacije precizne primjene u poljoprivredi na proširenom monitoru. Funkcionalnosti se jednostavno mogu pomicati između monitora kako bi vam omogućile krajnju fleksibilnost i prilagođenost korisniku.

 

 

NAVOĐENJE I AUTOMATIZACIJA STROJA

John Deere je prvi krenuo sa sustavima navođenja za strojeve i od tada smo nastavili s inovacijama. Prednosti su očigledne: manji troškovi, manja upotreba gnojiva, sjemena i kemikalija, veća produktivnost i profitabilnost. I značajno manje stresa za vozača. Nudimo kompletnu ponudu integriranih sustava navođenja, od jednostavnog ručnog upravljanja do potpuno automatiziranih. Ako posjedujete mješovit vozni park, također nudimo rješenja za ostale brendove tako da i dalje možete uživati u prednostima John Deere navođenja.

 

AUTOMATSKO NAVOĐENJE ZA SVE STROJEVE

AutoTrac Universal 300

Novi paket za upravljanje  programima AutoTrac Universal 300 omogućuje operaterima da uživaju u prednostima automatskog vođenja strojeva koji nisu opremljeni opcijom automatske opreme iz tvornice. AutoTrac Universal 300 je rješenje koje pruža automatsko navođenje na strojevima John Deere i drugim proizvođačima traktora. Automatsko podešavanje. Jednostavno pritisnite gumb za kalibriranje, vozite nekoliko stotina metara i softver izračunava odgovarajuće postavke za vašu opremu. Odobreno za više od 600 modela John Deere i drugih brendova traktora.

AUTOTRAC AUTOMATIZACIJA OKRETA – SAVRŠENO OKRETANJE NA KRAJU PARCELE

Naše inovativno inteligentno rješenje AutoTrac automatizacija okreta integrira John Deere AutoTrac automatsko upravljanje i sustave okretanja na kraju parcele (HMS) traktora 6R – 9R.

Bez obzira na oblik polja, AutoTrac automatizacija okreta automatski upravlja kompletnim okretom na kraju parcele te svim funkcijama traktora i priključne opreme s lakoćom i precizno. To obuhvaća promjene brzine kretanja naprijed, prebacivanje PV-a i dizanje ili spuštanje spona egzaktno u pravo vrijeme i položaju u polju.

Savršeno okretanje na kraju parcele – sa svakim vozačem i u svim uvjetima.

 

 AutoTrac automatizacija okreta

AutoTrac automatizacija okreta na zaslonu 4. generacije isporučuje se sada s novim intuitivnim korisničkim sučeljem koje se lako namješta te naprednim modelima okretanja.

 

 

 

 AutoTrac Vision* koristi kameru montiranu sprijeda da se uoči ranosezonski kukuruz, sojine sjemenke i pamuk visine od barem 10 do 15 cm. Sustav navođenja održava kotače prskalice u sredini svakog retka i smanjuje štetu usjeva koja utječe na prinos, čak i ako odstupanje sijačice uzrokuje nepodudarnosti ili crta navođenja od sijanja nije dostupna kod prskanja.

 

 

 

Bilo da je riječ o oborenom kukuruzu, krivuljama ili jednostavno žetvi u polju s neravnomjernim razmakom redova, jer je sijano bez sustava AutoTrac: AutoTrac RowSense pomaže da uvijek ostanete u pravom redu, omogućujući vam da se koncentrirate na stroj, zadržavajući brzinu te značajno smanjujući stres vozača.

 

Dizajniran za kombajne i silažne kombajne spremne za AutoTrac, ova vodeća vrhunska tehnologija kombinira podatke dobavljača sa senzora redova s podacima položaja satelita iz StarFire prijamnika, što omogućuje postizanje većih razina produktivnosti.

AutoTrac RowSense novi je dio CommandCenter Premium aktivacije i sada je kompatibilan s Geringhoff hederima za kukuruz.

 

 

AUTOTRAC NAVOĐENJE PRIKLJUČNE OPREME – PASIVNO

AutoTrac navođenje priključne opreme – pasivno pruža sada više u usporedbi s pojedinačnim AutoTrac rješenjem: Na neravnom terenu i padinama će težina vučne priključne opreme uzrokovati otklon. Rezultat su preskoci i preklapanja koja utječu na kvalitetu rada. Neovisno o terenu možete sada iskusiti najviše standarde preciznosti u svim operacijama sjetve i obrade tla.

Drugi StarFire 6000 prijamnik ugrađen na priključnoj opremi komunicira egzaktnu poziciju priključne opreme AutoTrac sustavu traktora. Traktor potom mijenja svoju stazu da kompenzira otklon priključne opreme radi dobivanja savršenog rezultata od prohoda do prohoda.

 

AKTIVNO NAVOĐENJE PRIKLJUČNOG STROJA

Kada je maksimalna točnost apsolutno nužna, aktivno navođenje priključne opreme osigurava da traktor i priključna oprema prate egzaktno istu stazu, isključujući štete na usjevima u kasnijim prolazima. Također sprječava nehotična oštećenja cijevi za navodnjavanje ili kanala.

Sustav radi s upravljivom priključnom opremom koja posjeduje bočno pomicanje, poteznicu, osovinsko ili upravljanje diskovima. StarFire 6000 prijamnici montirani su na traktor i priključnu opremu, što im omogućuje međusobnu komunikaciju i osigurava apsolutnu preciznost na tlu. Ravne, krivudave ili kružne staze mogu se slijediti pomoću RTK ili SF3 signala. Funkcija dijeljenja signala omogućuje dvama StarFire 6000 prijamnicima da dijele korekcijske signale u aplikacijama s dva prijamnika, dajući prednosti više razine signala.

 

TRACTOR IMPLEMENT AUTOMATION – SAVRŠENI REZULTATI U SVAKO DOBA

Tractor Implement Automation upravlja automatskim namještanjem elektronički upravljanih funkcija traktora. Ovaj nagrađivani koncept ne omogućuje samo maksimalnu produktivnost i konstantne radne rezultate u svako vrijeme, nego također smanjuje umor i stres vozača. Bez obzira prešate li bale, sijete li ili žanjete krumpir, sijete kukuruz ili primjenjujete gnojivo – postoji dojmljivo rješenje za sve to.

Kompatibilan sa:

 •  John Deere preše za okrugle bale
 •  John Deere osjetnik za gnojivo
 •  Horsch Maestro
 •  Grimme Exacta & Root Runner

John Deere 400R preše s fiksnom komorom i preše za okrugle bale serije 900 ne trebaju više zasebnu aktivaciju automatizacije preša specifičnu za priključnu opremu. John Deere F441R, V451R i V461R preše za okrugle bale posjeduju ovu značajku u standardnoj opremi. Preše za baliranje serije 900 zastupnik može lako nadograditi unazad do modela iz 2012. Sve što je potrebno da bude plug and play rješenje jest aktivacija Tractor Implement Automation, koja je u osnovnoj konfiguraciji traktora 6R spremnih za GreenStar i AutoTrac od modela iz 2016.

 

 

DIJELJENJE MAPE POKRIVENOSTI I CRTE NAVOĐENJA

MachineSync omogućuje dijeljenje mapa pokrivenosti i crte navođenja među strojevima koji rade u istom polju. Bilo putem Deere radio komunikacije stroja ili sada također putem JDLink MTG. To znači da svi koji rade u polju mogu lako identificirati kompletna područja, dok kontrola sekcija automatski sprječava dvostruke primjene kod prskanja, gnojenja ili sijanja. Podijeljene crte navođenja osiguravaju da se egzaktno podudaraju prohodi svih vozila.

 

SINKRONIZACIJA KRETANJA VOZILA

Sljedeća razina od MachineSync omogućuje sinkronizaciju brzine i upravljanja na temelju GPS-a između kombajna i traktora s prikolicom za zrno tijekom istovara u polju. To osigurava jednako punjenje prikolice bez gubitaka i smanjuje rizik od kolizije vozila, posebice u prašnjavim uvjetima. Uz to pruža važne logističke informacije poput razine napunjenosti spremnika za zrno i položaja kombajna. Vozači mogu donositi odluke o najizravnijoj ruti do sljedećeg odredišta.

John Deere kontrola sekcija automatski uključuje i isključuje individualne sekcije priključne opreme na unaprijed definiranim lokacijama u polju. Sustav je kompatibilan s John Deere priključnom opremom koja podržava funkciju kontrole sekcija kao i s priključnom opremom drugih brendova koja je spremna za AEF ISOBUS.

Smanjenjem preklapanja proizvoda i preskoka u polju, John Deere kontrola sekcija omogućuje primjenu egzaktnih količina gnojiva, sjemena i zaštite usjeva – tamo gdje su potrebni. Rezultat su manji ulazni troškovi i povećanje učinkovitosti uz manje oštećenje usjeva i utjecaj na okoliš. Sprječavanjem pretjeranog prskanja i sijanja, John Deere kontrola sekcija također pomaže u stvaranju najboljih mogućih uvjeta rasta usjeva.

HARVESTLAB 3000 – JEDAN SENZOR, TRI PRIMJENE

 Novi HarvestLab 3000 hardver predstavlja najmoderniju tehnologiju i temelji se na milijunima sati terenskog iskustva. Senzori mogu provjeriti 12% širi spektar valne dužine za dodatnu točnost i nude više od 4.000 mjernih točaka u sekundi. To je jednako blizu 1 milijun mjerenja po teretu. To vam pruža ne samo jednu nasumičnu vrijednost uzorka, nego statistički solidne podatke u hodu. Greške koje obično nastaju tijekom ručnog uzimanja uzorka, kao što su kisik ili izlaganje toplini dok uzorak ne stigne do sljedeće laboratorije, posve su eliminirane. Na koncu, ali ništa manje važno, svi podaci prikazuju se i dokumentiraju specifično za lokaciju u stvarnom vremenu. To vozačima omogućuje prilagodbu postavki i automatsku optimizaciju stroja u polju, umjesto čekanja nekoliko dana na laboratorijske rezultate

 

 

HarvestLab 3000 može se također koristiti kao laboratorija u skladištu ili uredu, osiguravajući vrijednost kroz čitavu godinu. Spajanje na utičnicu vozila omogućuje vam potpunu mobilnost i pruža instant informacije ma gdje bili. Rezultati u stvarnom vremenu pomažu u osiguravanju ispravnog upravljanja ležištem, točnom doziranju hrane i zdravljem stoke. Kao rezultat možete uštedjeti na nepotrebnim suplementima postižući veći prinos u proizvodnji mesa, mlijeka ili bioplina te na koncu veći poslovni profit.

Naše posve novo internetsko sučelje pruža upute korak po korak i lijepo vizualizira podatke pomažući u donošenju ispravnog izbora

 

UPRAVLJANJE UMREŽENOM FARMOM

AUTOTRAC

Spajanjem AutoTrac sustava u John Deere Operativni centar možete savršeno pripremiti zadatke izvan sezone radi osiguravanja učinkovite provedbe tijekom vrhunca sezone:

 •  Jednostavno stvarajte, uređujte ili brišite podatke postavki zaslona poput klijent/farma/polje, granice, crte navođenja i ofseti stroja/priključne opreme u osobnom računu u Operativnom centru.
 •  Nove granice polja mogu se ucrtati online. Velika pomoć za terensku lokalizaciju prvi put, posebice ako se ugovara ili radi sa sezonskim radnicima.
 •  Pritiskom na tipku se svi podaci šalju bežično do odabranih strojeva. Eliminira se potreba za ručnim namještanjem koje troši vrijeme i podliježe greškama na višestrukim zaslonima u polju.
 •  Kada prilazite sljedećem polju, automatski se detektiraju povezani podaci o klijentu/farmi/polju. Nakon potvrde se učitavaju granice i preferirana crta navođenja može se odabrati s unaprijed izrađenog popisa.
 •  Na koncu, ništa manje važno, uvijek se pravi sigurnosna kopija podataka prikaza.

 

UPRAVLJAJTE POLJIMA PAMETAN NAČIN

Imajte uvijek farmu u svom džepu: Lako razumljivi, integrirani alati podržavaju vas u donošenju agronomskih odluka. Pomaže u ostvarenju maksimalnog prinosa i konstantne kvalitete s tla uz znatno smanjene ulazne troškove:

  •  Podaci o dokumentaciji automatski se šalju sa zaslona u kabini na osobni račun u Operativnom centru.
  •  Svi operativni detalji mogu se lako vizualizirati, lijepo strukturirati na vremenskoj crti. Uvijek, svugdje, s bilo kojeg uređaja koji posjeduje internetsku vezu.
  •  Prikažite mapiranja ili usporedite različite slojeve mape (npr. prinos, suha tvar, sastavnice usjeva, omjeri primjene itd.)
  •  Dobivanjem dragocjenih agronomskih uvida možete donijeti pametne odluke na temelju činjenicate lakše definirati mjere korekcije.
  •  Integrirani alati pomažu u pretvaranju tih podataka u recepte promjenjivog omjera specifične za lokaciju.
  •  Za dokumentiranje cjelokupnog rada za klijente možete lako izraditi, ispisati i dijeliti izvješća.

Surađujte s agronomskim savjetnicima na udoban i učinkovit način dajući im terenski specifična prava pristupa.

 

PRATITE VOZNI PARK – POBOLJŠAJTE UČINKOVITOST

Ako radite s više strojeva, pa čak i na više lokacija, zasigurno ćete cijeniti posjedovanje najnovijih operativnih informacija i dostupnost na mobilnim uređajima:

 •  Na jednoj mapi možete dobiti potpun pregled polja i strojeva.
 •  Možete vizualizirati aktualnu GPS poziciju na bilo kojem od strojeva i pratiti povijest lokacija.
 •  Kod namještanja geo-ograda možete izraditi alarme u slučaju da neki od strojeva napusti određena područja.
 •  U svakom trenutku možete s udaljene lokacije pogledati postavke stroja, podatke o iskorištenju i performansi te čak usporediti neke od podataka među strojevima.
 •  Ako identificirate potencijalnu optimizaciju performanse, možete brzo uspostaviti daljinski pristup zaslonu za pomoć vozačima s postavkama stroja i ISOBUS priključne opreme.
 •  Polja u boji omogućuju vam lako praćenje, ako je posao završen na svim poljima ili ako nedostaje bilo koje od njih.

MYOPERATIONS MOBILNA APLIKACIJA

Operativni centar na MyJohnDeere.com poljoprivrednoj internetskoj stranici vam to omogućava. On vas spaja s vašim strojevima, vašim aktivnostima i vašim poljima na jednoj središnjoj lokaciji. Također vam omogućava besprijekornu razmjenu informacija s vašim John Deere trgovcem, vašim izvođačem ili drugim pouzdanim partnerima.

– Automatizirana baza podataka, sve informacije na jednom mjestu
– Uvid u potrošnju goriva, prijeđeni sati u transportu i u radu
– Obavjesti o eventualnim greškama traktora
– Prikaz radnih sati
– Navigacija koja vodi do točne lokacije traktora
– Razina goriva i AD-Bluea
– Trenutna brzina traktora u radu

RDA – DALJINSKI PRISTUP ZASLONU

Putem RDA-a omogućujemo vam pomoć u podešavanju stroja ili riješavanju problema na daljinu, iz svog ureda ili putem mobilnog uređaja spojite se direktno na zaslon Vašeg stroja


Vodimo vas kroz sve korake za riješavanje poteškoća koje su se našle na vašem putu tijekom obavljanja posla
Rezultat korištenja RDA-a je:
– Brže rješavanje situacija
– Povećanje produktivnosti
– Ušteda vremena
– Smanjenjene troškova

FARMSIGHT SERVISI

Zastupnik je uz vas da osigura brz i lagan start s novom opremom. U FarmSight paketu kombinira niz usluga koje štede vrijeme i novac u radu. FarmSight servisni paket prilagođen vama dostupan je po atraktivnoj cijeni. Birajte jedan koji vam odgovara i profitirajte od učinkovitosti i dodatnih sati iskorištenog vremena od prvoga dana.

Birajte između: Select, Premium, Premium plus i Kombajn Connected Farmsight paketa

Za više informacija o John Deere Farmsight ponudi kliknite ovdje!

PREUZMITE BROŠURU: RJEŠENJA ZA UPRAVLJANJE U POLJOPRIVREDI