Koncentrirane vještine

Velik učinak, maksimalno iskorišteno vrijeme i najniži mogući radni troškovi jesu one karakteristike koje biste trebali imati u vidu pri odabiru novog stroja. A to je upravo ono što dobivate s prskalicama serije M700/M700i.

Razine performansi velike su zahvaljujući preciznom prskanju i općenito lakom rukovanju. I budući da ih je dizajnirao i konstruirao John Deere, zajamčeno je vrijeme iskoristivosti i pouzdanost. Ugrađena učinkovitost operativne troškove također svodi na minimum.

Bez obzira na veličinu i prirodu poslova, uvijek možete naći John Deere vučenu prskalicu s odgovarajućim kapacitetom i učinkovitošću.

Što sadrži idealna prskalica?

Naše prskalice serije M700/M700i rješenja su po mjeri, savršena za usjeve u nicanju u opsegu od intenzivnih do manje intenzivnih. Širok raspon raspoloživih opcija olakšava Vam odrediti idealnu vučenu prskalicu.

Sustav BoomTrac poboljšava preciznost i raspodjelu prskanja i smanjuje zanošenje automatskim reguliranjem nagiba i visine krila tijekom rada, koristan na strminama i neravnim poljima, kao i tijekom okretanja na kraju parcele.

Kontrola sekcija – je dostupna i za M700 i M700i, smanjuje ulazne troškove zahvaljujući smanjenju preskakanja ili preklapanja u velikoj mjeri. Ovaj sustav baziran je na GPS-u automatski uključuje i isključuje sekcije krila kad god napuštate unaprijed definiranapodručja ili izlazite iz njih.

Nadmoćna stabilnost: ključ za vještinu prskanja

Što je težište niže, to je bolja uravnoteženost. Seriju M700/M700i činimo boljom u pogledu stabilnosti, mogućnosti manevriranja, preciznosti i transporta, bez obzira na to je li spremnik pun ili prazan, kako na cesti tako i u polju. Čak i na padinama.

Sav kapacitet koji trebate

S 3 dostupne veličine spremnika iznimno je jednostavno prepoznati odgovarajuću verziju za vaše poslove.

Više načina upravljanja – odaberite Ručno kada se vraćate u kutove ili Auto za kontinuirano praćenje traga. Ručni način omogućuje namještanje na padinama, dok HMS aktivira upravljanje kada ne prskate pri okretanju na kraju parcele.

Dokumentiranje: o pripremi ovisi sve

Ako se opremi opcionalnim uaslonom na dodir GreenStar 3 2630, prskalica M700 povećava produktivnost u cijelom ciklusu zaštite usjeva – od dokumentiranja i punjenja pa sve do transporta, prskanja i ispiranja.

Dobro dokumentiranje daje dobru osnovu za cijeli postupak.

Punjenje – nadzor na jednostavan način

Ergonomično mjesto upravljanja opremljeno je velikim ručicama ventila koje mogućnost pogrešaka svode na minimum i štede dragocjeno vrijeme tijekom namještanja stroja. Opcionalna i riješenja čine punjenje, prskanje i ispiranje još bržim, lakšim i preciznijim. Sustav cirkulacije tekućine podijeljen je na dva funkcionalna područja: rad i prskanje.

Digitalni pokazivač razine napunjenosti

Štedi kemikalije i vrijeme pokazujući na displeju aktualni sadržaj spremnika, preostalo područje za prskanje te preostalu udaljenost za prskanje.

Održavajte čistoću

Nakon punjenja, operite ruke u zasebnom spremniku koji sadrži do 20 l čiste vode.

Krila: visoka preciznost, veći prinosi

Precizno prskanje ovisi o stabilnosti krila, a John Deere krila dobro su poznata po svojoj stabilnosti i dugotrajnosti. John Deere nudi veliki izbor dvostruko i trostruko sklopivih čeličnih krila, koja posjeduju kvalitetne značajke za osiguravanje pouzdanog i vrlo preciznog učinka – godinu za godinom.

Prilagođavanje vaše prskalice: odaberite zaslon koji trebate…

Više informacija o novim i naprednim John Deere tehnologijama pogledajte ovdje: https://novocommerce.hr/tehnologija/

Specifikacija prskalice serije M700
M724M732M740
Volumen spremnika (L)240032004000
Stvarni volumen spremnika (L)252033604200
Širina krila (m)182428
Raspon visine krila (cm)48-224
MlazniceTeejet XR
Tlak prskanja (bara)1 do 10
UpravljanjeJoystick
Kontrolni monitorGreenStar 1800 display u boji
Razmak kotača (opcijski) (cm)150/180 (150-210)
Kapacitet crpke280 L/min (samousisna klipna membranska crpka)
Težina prazna (kg)331033403380