UTOVARIVAČI SERIJE R

Dizajnirani za neograničenu produktivnost i upotrebu bez premca, ovi utovarivači mogu izdržati i najteže uvjete. Jednostavno se montiraju, brzo se skidaju – to je ključ veće produktivnosti. Prednji utovarivači John Deere serije R imaju naš dizajn automatskog zapora, zbog čega je proces ugradnje utovarivača i priključne opreme jednostavan kao “click & go”. Mogu se odabrati različite opcije samo niveliranja. Dizajn John Deere poluge za niveliranje osigurava više snage za dizanje i nikada ne ometa pogled na radove.

John Deere prednji utovarivači konstruirani su,proizvedeni i testirani prema istim strogim standardima kao i John Deere traktori. Savršeno odgovaraju 6 seriji traktora, kompatibilni su s prednjim podiznim polugama, rade s pouzdanom preciznošću i izdržljivošću, a omogućuju i nenadmašnu preglednost svud uokolo za precizno pozicioniranje. Usko postavljena zaštita poklopca motora u mogućnosti je zaštiti prednji kraj od mogućeg oštećenja tijekom rada utovarivača.

OVJEŠENA POLUGAZA NIVELIRANJE – CLICK AND GO

Genijalna geometrija spone prednjeg utovarivača donosi različitepraktične prednosti. Budući da je poluga za niveliranje ovješena, ne narušava vozačevu preglednost. Također prenosi veću snagu duž vratila utovarivača, omogučujući jednostavan pristup za servisiranje i veće kutove upravljanja.

Montaža naših prednjih utovarivača ne može biti brža ili udobnija zahvaljujući samokorigirajućem plivajućem sustavu ugrađenog automatskog zapora stupa. Razdvajanje je tako jednostavno.

MEHANIČKO SAMONIVELIRANJE (MSL)

Automatski održava razinu vaše priključne opreme tijekom ciklusa podizanja/ spuštanja.
– Odmak od manje od 5 stupnjeva pri niveliranju
– Brža vremena ciklusa
– Više sile grabljenja i stabilizacije pri teretima u otežanim uvjetima rada

BEZ SAMONIVELIRANJA (NSL)

Točno to vam treba za rad sa zrnom i sličnim rasutim materijalima.
– Ekonomičan odabir kada ne morate održavati razinu priključne opreme ili to možete napraviti ručno
– Izvanredni kutovi sakupljanja na hrpe i istovara za lagano rukovanje rasutim teretom
– Izvrsna vidljivost, vrlo kompaktno, nema dijelova iznad kraka

TROFUNKCIJSKA VIŠESTRUKA SPOJNICA

Spajanje priključaka kao što su hvataljke, koji imaju treću hidrauličku funkciju, još je brže i lakše s opcionalnom višestrukom spojnicom.

HIDRAULIČNO DEBLOKIRANJE PRIKLJUČNOG UREĐAJA

Ništa ne može nadmašiti praktičnost otpuštanja hidrauličkog priključnog uređaja s pomoću prekidača u kabini. Dostupan je za sve utovarivače serije R s nosačima Euro i Euro/SMS.

OSVJETLJENJE

Svijetla na utovarivača – namjenski konstruirana svjetla John Deere utovarivača pružajju konzistentnu i pouzdanu rasvjetu koja Vam je potrebna u radu s prednjim utovarivačem noću ili pri slaboj vidljivosti.

ODABIR NOSAČA

John Deere nudi jedinstven kombinirani sustav koji funkcionira kako s europskim standardom tako i s alternativnim standardima spajanja unutar jednog nosača. Standardni Euro nosač, tvornički isporučen uz John Deere prednji utovariva, odgovara svim europskim priključnim uređajima koje možda već posjedujete.