PREDNJI UTOVARIVAČI M-SERIJE

Za skučene radne prostore koja se često nalaze na mješovitim ili stočnim farmama, uži prednji profil utovarivača rezultira boljom preglednošću prema žlici i okolini traktora. Svi modeli dolaze s snažnim mehaničkim samo-niveliranjem (MSL) sustav, koji osigurava dodatnu silu prilikom punjenja žlice. S 20% manje potrebe za stražnjim balastom i 20% manju težinu u odnosu od modela R serije, se brzo i lako upravljaju u radu, na primjer model 603M može podići žlicu za 4 sekunde. Svi utovarivači M serije mogu biti opcijski opremljeni s suspenzijom utovarivača, dok su hidraulični dijelovi usmjereni u unutrašnjost utovarivača kako bi se zaštitili od bilo kakvih potencijalnih oštećenja.

Novi John Deere prednji utovarivači M serije odgovaraju traktorima: 5M, 5R, 6M i 6R modela do modela 6155M/R.

MODERAN DIZAJN I LAKO RUKOVANJE

Dizajn serije M optimiziran je za izvanrednu vidljivost kad spojite svoje alate i naravno tijekom rada utovarivača. Lagani s razdobljima brzih ciklusa, utovarivači serije M sadrže mehaničko samoniveliranje (MSL) i nude dvije nezavisne funkcije plus diverter za treću funkciju.

Sve se čahure mogu podmazati, bitne se mogu zamijeniti i hidrauličke su cijevi zaštićene unutar kraka, s laganim pristupom svim glavnim hidrauličkim dijelovima po potrebi.

Spojite i odspojite utovarivač u manje od 5 minuta i promijenite alate samo jednom polugom kojoj se može lako pristupiti.

Opcionalni ovjesi omogućuju ugodniju vožnju za teret, traktor i vozača.

MEHANIČKO SAMONIVELIRANJE (MSL)

Automatski održava razinu vaše priključne opreme tijekom ciklusa podizanja/ spuštanja.
– Odmak od manje od 5 stupnjeva pri niveliranju
– Brža vremena ciklusa
– Više sile grabljenja i stabilizacije pri teretima u otežanim uvjetima rada

UPRAVLJAČKA RUČICA

Nakon što ste odabrali svoj utovarivač, vrijeme je da razmislite kako najbolje pripremiti traktor za to. Možemo ili tvornički ugraditi komponente utovarivača za vaš novi traktor ili naknadno prilagoditi sve potrebne dijelove vašem sadašnjem traktoru.

Mehanička upravljačka ručica omogućuje praktično upravljanje. Dodatne funkcije upravljačke ručice obuhvaćaju GSS, ventile preusmjerivača, ovjes utovarivača i reverzer.