Osim ponuđenog izbora od sedam utovarivača, nudimo također i široku lepezu priključaka kako bi udovoljili potrebama vašeg utovarivača. Od korpi do manipulacije balama i vilicama za palete, pronaći ćete pravi alat za brz rad u bilo kojem poslu s vašim utovarivačem. Svi priključci savršeno pristaju John Deere Euro-nosaču priključaka.

JOHN DEERE ŽLICE

Žlice za zemlju, višenamjenske žlice i žlice za žito – sve su napravljene od visokokvalitetnoga čelika. Upotrebljavamo poseban postupak zavarivanja da se postigne njihova izvanredna stabilizacija i otpornost, a njihova intrinzična geometrijska ravnoteža pomaže laganom rukovanju i spajanju. Dostupan je i naš komplet vraćanja kuta koji povećava kut vraćanja da napuni žlicu čak i više iz tla – izvrstan je za rukovanje žitom ili drugim rasutim materijalom.

JOHN DEERE VILICE ZA PALETE I STAJNJAK

John Deere vilice za gnojivo dostupne su u nekoliko veličina i mogu se kombinirati s hvataljkom za dodatnu raznovrsnost. Vilice za gnojivo za rad u otežanim uvjetima opremljene su izdržljivijim zupcima pričvršćenima svornjacima u konusne čahure. Naša standardna vilica može rukovati s do 1,5 tona i ima prilagodbu za razdvajanje zubaca, dok se naša konvertibilna vilica za palete može i prilagoditi da postane šiljak za bale.

 

Oznaka M označuje kompatibilnost s John Deere prednjim utovarivačem M serije.
Oznaka R označuje kompatibilnost s John Deere prednjim utovarivačem R serije.