Oops...
Slider with alias home not found.
KUHN - 190 godina izvrsnosti

 

KUHN od 1828 do 2018: 190 godina izvrsnosti

Snaga za budućnost!

Osnovan 1828 u mjestu Alsace, u srcu Europe, KUHN je postupno postao standard u poljoprivrednoj mehanizaciji svojom aktivnom i neprestanim inovacijama i modernizacijom poljoprivrede u svim zemljama.

Sve glavne inovacije su razvijene u KUHN grupaciji. Ekskluzivna rješenja razvijena su u svim područjima; povećanja inicijative kako bi se maksimalizirao povrat investicije u proizvodnje sjenaže, gnojidbi i prihrani, pripremi tla, zaštiti bilja. Tvrtka je proteklih godina prijavila više od 2000 međunarodnih patenata.

KUHN grupacija koristi stečeno iskustvo kako bi se pripremila na izazove koji slijede. Svijet poljoprivrede i zahtjevi proizvođača se brzo mijenjaju; veličina gospodarstava raste, tržište se globalizira, zahtjevi kupaca rastu i tehnološke prednosti su raznovrsne (digitalizacija, povezanost, upravljanje podacima…).

“Danas, više nego prije, vjerujemo u budućnost poljoprivrede i naše industrije. Naše 190-godišnje iskustvo i odanost našim zaposlenicima, u kombinaciji sa performansama naše distribucijske mreže osiguravaju povezanost s kupcima, omogućuju nam da gledamo u budućnost sa strašću i povjerenjem”, objašnjava Thierry Krier, CEO grupe. “Ponosni smo na našu dugovječnost, ali iznad toga sve što cijenimo je lojalnost Kupcima i Partnerima širom svijeta, bez njih ništa nebi moglo biti moguće”.

KUHN grupacija je prisutna u preko stotinu zemalja, sa preko 5000 zaposlenika u 11 proizvodnih pogona I 11 distribucijskih središta širom svijeta. Tvrtkin prihod u 2017 porastao je za 13,2 % te je dosegnuo 966 milijuna eura.

 

 

January 2018