Oops...
Slider with alias home not found.
Hanover, 9. rujna, 2015

Četiri nova modela traktora sa četiri gusjenice pružaju više snage na tlo, udobnost i pouzdanost za korisnike.

John Deere predstavlja svoj prvi ikad traktor sa četiri gusjenice, dodajući ga svojoj liniji velikih traktora kao što su 9R serija sa kotačima i 9RT seriji sa dvije gusjenice. Četiri nova modela 9RX traktora od 470 do 620 konjskih snaga izrađeni na velikom, robusnom podvozju i sistemu gusjenica projektiranim kako bi pružili vrhunsku snagu, izdržljivost i poboljšanu kvalitetu vožnje , pogotovo kada se rukuje sa velikim priključcima na polju.

9RX modeli posjeduju vrhunsko podvozje s velikom površinom prijanjanja na tlo koji efektivno prenosi snagu na tlo; idealno za tešku radove u polju kao što je kultiviranje , oranje ,podrivanje, velike sjetve ili čak ne-poljoprivredne zadatke.

Novi 9470RX i 9520RX traktori su pogonjeni sa 13.5L John Deere PowerTech PSS motorom, dok modeli 9570RX i 9620RX koristite 15.0L Cummins QSX motore. Uz recirkulaciju ispušnih plinova (EGR) ,poboljšanu tehnologiju turbo punjača ,filter čvrstih čestica (DPF) i selektivnu katalitičku redukciju (SCR) , oba motora zadovoljavaju norme EURO IV / FT 4 o emisiji ispušnih plinova, te pružaju snagu i okretni moment da podnesu najteže uvjete na terenu.

Snaga motora sa velikim promjerom pogonskog lančanika i spojnih ušica, zajedno sa optimalno postavljenim napinjačem i među-rolnicama, osiguravaju izuzetnu konjsku snagu na tlo uz minimalno proklizavanje uz pomoć gusjenica. Novi 9RX traktori su opremljeni Camso Durabuilt 3500 i 6500 serijom gusjenica otpornim na pucanje i sa Duradrive tehnologijom za optimalne performanse i opterečenje ležajeva u polju . Dostupane u širini 75 cm ,gusjenice su izrađene za veću izdržljivost i ostaju unutar granica od 3m ukupne širine stroja. Dodatno proširene 90 cm gusjenice su također dostupane kao opcija .

Poput svojih 9R / 9RT predhodnika , novi traktori sa četiri gusjenice dostupni su sa osjetljivim e18 mjenjačem s uglađenim prebacivanjem i „Efficiency Managerom“ za automatsku kontrolu motora i mjenjača . Ovaj vodeći mjenjač reagira automatski sa brzim odazivom u polju kako bi poboljšao performanse i povećao uštedu goriva.

Traktori su opremljeni sistemom zglobnog upravljanja, a kao opcija dostupan je i Active Command Steering ( ACS ), koji poboljšava okretljivost u polju i držanje linije , čak i pri brzini brzini 40 km/h .

Dizajniran s integriranim značajkama dostupnim na John Deere 9 seriji traktora, CommandView III kabina s novim sustavom ovjesa kabine koja značajno poboljšava kvalitetu vožnje traktora dopuštajući do 10 cm vertikalnog kretanja. Ova značajka pomaže kontrolirati kretanje i štiti kabinu i strojara od iznenadnih udara i vibracija .

Ostale značajke pružaju vrhunsku ergonomiju unutar CommandView III kabine .

To uključuje potpuno integrirane AutoTrac ™ smjernice i JDLink sustav upravljanja informacijama , intuitivni , jednostavan za korištenje CommandCenter četvrte generacije zaslona sa mogučnosti izrade postavki od strane korisnika te upravljanje traktorom,priključcima i e18 prijenosom sa „Efficiency Manager –om“ uz pomoć dodira na zaslon. Za optimalnu vidljivost u sumrak ili noću , čak 24 LED svjetla šire kvalitetu dnevnog svjetla oko traktora i priključaka.

Hidraulički sustav u novom 9RX je redizajniran i uključuje i do osam SCV-a sa protokom pumpe 220L/min u standardnoj verziji ili opcionalno 435L/min . Ovakav hidraulični sustav lako zadovoljava zahtjeve korisnika za brzinom i snagom priključaka koje često koriste u polju.

Za više informacija o novom John Deere 9RX traktoru sa četiri gusjenice, javite se Vašem lokalnom John Deere zastupniku ili posjetite web stranicu John Deere.