Posvećena svestranosti

Bilo da ste ugovorni partner s različitim kupcima ili ako veličina i struktura poslova zahtjeva svestranost, proizveli smo prešu za bale za vas. Proizvodite li slamu, sijeno, sjenažu ili silažu – veliku količinu jednoga ili ponešto od svega, ovdje možete izabrati svog pobjednika. Preše za bale serija G, M i R svestrane su preše za okrugle bale s varijabilnom komorom koje trebate.

10

ROTORI – VAŠ IZBOR
RotoFlow HC Premium je kružni dobavljač s izdržljivim Hardox® zupcima za ravnomjernu distribuciju usjeva, vlažnih i suhih. MaxiCut HC 13 Premium univerzalno je rješenje za silažu, s dvostrukim Hardox® zupcima na rotoru koji guraju usjev na individualne opružne noževe razmaka 80 mm. Standardno sa MaxiCut HC 13 Premium, drugi valjak velikog promjera pokretan remenom pomaže u okretanju bale u uvijetima silaže sa mokrom travom. Također dostupan kao opcija s RotoFlow HC Premium.

MEHANIZAM ZA SPUŠTANJE
Standardni sustav za odčepljivanje mehanizma za spuštanje koristi mehanizam paralelograma za elimiranje začepljenja na pužnicama.

PREŠE ZA BALE R SERIJE
Visoka zapremina, velika kvaliteta, premium značajke. Preše za bale R serije znače posao uz najveće dostupne tehničke značajke

Preše za baliranje serije R

PREMIUM SAKUPLJAČ
Sakupljač za teške uvjete rada veličine 2,20 m s pet šipki sa zupcima pruža vrhunsku produktovnost za velike radove.

Dvije beskonačne trake od 576 mm omogućuju visoku gustoću i savršeno pokrivanje bale za sve kulture. Visokoučinkovit sustav praćenja trake osigurava savršeno vođenje trake u svim uvjetima. Tri valjka u komori osiguravaju savršeno okretanje bale neovisno o koncentraciji vlage.

ISTOVAR ZA 5 SEKUNDI – TRIPUT BRŽE

S cilindrima stražnjih vrata velike brzine i pomočnim bočnim limovima koji rastežu komoru bale za 10 cm tijekom istovara, ove preše za bale uštede čitavu minutu za svakih šest bala.