Oops...
Slider with alias home not found.
BEDNAR predstavio novitete za sezonu 2019.

Čak sedam novih strojeva u portfelju češkog proizvođača predstavljeno je za 2019. godinu, među kojima su sijačice, rasipači gnojiva i strojevi za pripremu tla.

 

ATLAS AO_PROFI kratka tanjurača za preciznu obradu tla

Kratka tanjurača koja će zadovoljiti potrebe I najzahtjevnijih kupaca sa svojim dizajnom i načinom podešavanja.
Hidraulično podešavanje glavnih radnih dijelova je uobičajeno, ali ATLAS AO_PROFI je opremljen s elktrohidrauličnom regulacijom što je nova dimenzija jednostavnosti podešavanja BEDNAR FMT strojeva.

 

 

 

ATLAS AE_PROFI tanjurača za visok dnevni učinak

Teška tanjurača velikog radnog zahvata. Sjajna prednost ovoga stroja je jednostavno elektrohidraulično podešavanje preko ISOBUS terminala. Sklapanje i rasklapanje stroja je potpuno automatizirano, a aktivira se samo jednim pritiskom na ISOBUS terminal.

Dizajnirana je da se za okretanje na krajevima polja koriste trensportni kotači, dupli pivotirajući kotači I zadnji dupli valjci. Ovaj sistem smanjuje naprezanja materijala, ten a taj način povećava radni vijek stroja.

 

 

 

VERSATILL VO_PROFI univerzalni kultivator

Radna tijela su postavljena u 5 redi što osigurava savršeno preklapanje i jednoliku obradu po cijeloj širini stroja. Svako radno tijelo je opremljeno s horizontalnom oprugom za održavanje jednolikog opterećenja.

Univerzalni kultivator se može koristiti za predsjetvenu pripremu na površinama gdje ima veća količina biljnih ostataka ili za intenzivno prešenje strništa do maksimalno 15 cm.

 

 

 

STRIPMASTER EN kultivator

Novi kultivator koji upotpunjava portfolio BEDNAR strojeva. Stroj je dizajniran na zahtjev poljoprivrednika kako bi se suočio s klimatskim promjenama I ispunio zadane regulative. Dizajniran je za obradu tla u trakama s opcijom aplikacije gnojiva, gnojnice, ili digestata.

STRIP MASTER obrađuje tlo na 70 ili 75 cm do dubine 35 cm, te traku ostavlja čistom čak I kada se na površini velika količina biljnih ostataka.

 

 

 

OMEGA OO_FL sijačica

Pneumatske sijačice radnog zahvata 4 I 6 m s podjeljenim spremnikom u omjeru 40:60 koji osigurava preciznu distribuciju sjemena I gnojiva.

Diskovi za pripremu tla su promjera 460 mm, te omogućavaju obradu tla pri velikim radnim brzinama uz kvalitetnu usitnjavanje I miješanje tla. Ulaganje gnojiva je putem duplih diskova koji se najaze ispred gumenih kotača za nabijanje I nivelaciju tla. Diskovi za ulaganje sjemena su postavljeni preko paralelograma koji osigurava sjetvu na jednaku dubinu u svim uvjetima.

 

 

 

ALFA DRILL spremnik za gnojivo ili sjeme

Ovaj spremnik može biti postavljen na različite strojeve iz BENDAR portfolia.

Koristi se za sjetvu pokrovnih usjeva (zelena gnojidba), sjetvu trave ili za aplikaciju svih vrsta gnojiva.
Spremnik  koristi dugo testirani robusni dozator koji je otporan na koroziju. Kontrola spremnika je jednostavna I odvija se direktono iz kabine traktora preko ISOBUS terminala.

 

 

 

FERTI-BOX FB_F DUAL spremnik za gnojivo

Prednji spremnik za gnojivo se sastoji od dvije komore pod pritiskom ukupnog kapaciteta 2200 litara u omjeru 70:30. Također ima I dva dozatora s električnim pogonom.
Gnojivo se transportira pneumatski do distribucijske glave koje se nalazi na stroji kao što je npr. Terraland TN