Koncentrirane vještine

Velik učinak, maksimalno iskorišteno vrijeme i najniži mogući radni troškovi jesu one karakteristike koje biste trebali imati u vidu pri odabiru novog stroja. A to je upravo ono što dobivate s prskalicama serije M700/M700i.

Razine performansi velike su zahvaljujući preciznom prskanju i općenito lakom rukovanju. I budući da ih je dizajnirao i konstruirao John Deere, zajamčeno je vrijeme iskoristivosti i pouzdanost. Ugrađena učinkovitost operativne troškove također svodi na minimum.

Bez obzira na veličinu i prirodu poslova, uvijek možete naći John Deere vučenu prskalicu s odgovarajućim kapacitetom i učinkovitošću.

Preciznost za velike prinose

Konstruirane za najteže uvjete rada i maksimalan učinak, John Deere 740A pneumatska sijačica za sjetvu u minimalno pripremljeno tlo, i višenamjenska 750A pneumatska sijačica impresioniraju najvećim standardima u preciznosti. Konvencionalna, minimalna, ili direktna sjetva – ove visoko-učinkovite sijačice pružaju nenadmašne prednosti u bilo kojem načinu sjetve:

– Precizno odlaganje sjemena u svim uvjetima
– Izuzetno velika radna brzina pruža veliko pokrivanje površine
– Manji troškovi rada i goriva povećavaju profil
– Pouzdan radni učinak čak i u sjetvi s velikom količinom biljnih ostataka na polju
– Precizna kontrola dubine sjetve za jednoliko nicanje
– Napredni informacijski sustavi za rukovatelja
– Opcijsko satelitsko navođenje

Spremnik za zrno velike zapremnine od 2300 ili 3500 litara za visoko učinkovitu non stop sjetvu i maksimum hektara/sat.

John Deere – 740A i 750A sijačice
Ulagači s dvostrukim diskovima na 740A sijačici osiguravaju glatku, brzu i pouzdanu sjetvu. Diskovi za otvaranje brazdice posebno su pozicionirani kako bi se osiguralo prodiranje čak i u tvrdo tlo, i kroz veliku količinu površinskih biljnih ostataka. Precizna dubina odlaganja sjemena rezultira jednolikim nicanjem usjeva i optimalnim prinosima.

Jednolika kontrola dubine – na valovitim površinama pouzdani sistem aktivnog hidrauličnog pritiska pruža jednolik pritisak i do 250 kg po sjetvenom uređaju, tako da ulagači točno slijede konture tla.

Nagnite kazaljku na vagi produktivnosti u svoju korist

Laka vuča unatoč masivnoj i čvrstoj konstrukciji

Vremensko razdoblje za radove u polju svake godine je sve kraće. To za sobom povlači velike vršne radne troškove, i zahtijeva optimalno iskorištavanje kapaciteta strojeva i njihovo najbolje korištenje.

Rukovanje i kontrola visoko učinkovitih 740A i 750A sijačica može se vršiti putem GreenStar 2630 displeja.