Zadivljujuće performanse, najbolja kabina u klasi, optimalna udobnost, niski troškovi rada i maksimalno iskorišteno vrijeme. Izvanredne performanse započinju s izvanrednim motorom, a za izradu izvanrednog motora trebate jasnu strategiju dizajna. Strukutura šasije 7R serije dizajnirana je za nenadmašnu iskoristivost snage.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visok omjer snage motora (do maks. 352KS motora s IPM-om) osiguravaju brzinu i učinkovitost. Brojne opcije podizne poluge i Pv-a čine 7R seriju traktora također iznimno svestranom. Manji gubici snage rezultiraju većom učinkovitosti i većim vučnim kapacitetom.

SNAGA MOTORA

John Deere 7R 6,8 i 9,0-litarski motori dizajniranu su i razvijeni da omoguće veći okretni moment i bolju okretnost s tehnologijom serijskog turbopunjača zadovoljavajući standarde Stage IV. 6,8-litarski motor osigurava snagu visoke performanse i okretni moment. Specijalno dizajnirana glava cilindra za bolje hlađenje, čelični klipovi. Za traktore 7290R i 7310R napravljeni su John Deere 9,0-litarski PSS motori.
Naknadno hlađenje zrak-zrak smanjuje temperaturu zraka razdjelnika i pruža učinkovitije hlađenje za bolju snagu motora i pouzdanost.

MJENJAČI

Na raspolaganju su 4 načina rada s AutoPowr mjenjačem: potpuno automatski, prilagođeni, ručni i način s papučicom, koji omogućuju reguliranje brzine kretanja neovisno o motoru. S AutoClutch sustavom možete jednostavno pritisnuti obje kočnice i spustiti omjere prijenosa na zaustavljanje iz svake brzine kretanja bez uporabe papučice spojke. AutoPowr omogućuje jednoliko prebacivanje od početne do maksimalne brzine jednom ručicom i apusolutno bez uporabe spojke. Samo odaberite određenu brzinu, a AutoPowr održavat će ujednačenu brzinu automatski prilagođavanjem promjenama uvjeta opterećenja.

Najnovija AMS i FarmSight rješenja uključuju i JDLink telematiku, koju je moguće naručiti s besplatnom petogodišnjom pretplatom. Svi traktori mogu biti opremljeni satelitskim prijemnikom StarFire 6000. Ovisno o stupnju preciznosti koja se zahtijeva pri korištenju automatskog upravljanja, dostupni su SF3 i RTK signali kao i besplatna opcija SF1.

JEDNOSTAVNO DOKUMENTIRANJE I POHRANA PODATAKA

Nova Aplikacija MyOperations- svi  podaci koji su vam potrebni za donošenje odluke na temelju činjenica – praktično prikazani na vašem pametnom telefonu!

– Sve informacije na jednom središnjem mjestu, gdje su praktično strukturirane i moguće im je lako pristupiti
– Steknite uvide da biste mogli donijeti pametne odluke temeljene na činjenicama
– Iskoristite brojne dodatne poljoprivredne alate za dodatnu obradu i analizu podataka
– Brz i jednostavan prijenos podataka uz bežični prijenos podataka

AutoTrac i John Deere Operativni centar zajedno povezuju vaš ured i strojeve za poboljšanje cjelokupne poslovne učinkovitosti.

Povežite AutoTrac s Operativnim centrom John Deere i svoje ćete zadatke moći pažljivo planirati izvan sezone. Jednostavno izrađujte, uređujte ili brišite podatke za postavljanje zaslona, kao što su klijenti, gospodarstva i polja, granice, linije navođenja ili još mnogo toga.

A – Međuosovinski razmak (2.925 mm)
B – Bez prednjih utega (5.520 mm 7210R, 7230R), (5.540 mm 7250R, 7290R, 7310R)
C – Ukupna visina (3.630 mm s roatacijom i gume grupa 49)
D – Širina (2.602 mm s gumama 710/70R42)

Gore
WordPress Video Lightbox