BUDITE PAMETNI, UČINITE VIŠE

Nadovezujući se na njenu legendarnu vučnu snagu, pouzdanost i udobnost, seriji 6R dodali smo dva nova, pa čak i pametnija modela. Mali okvir 6R 150 i srednji okvir 6R 185 zaokružuju ponudu iznimno inteligentnim značajkama automatizacije i izvanrednim transportnim performansama. Svaki 6R traktor dizajniran je i projektiran da bude najsvestraniji, laganiji i najsnažniji sastavni dio vaše radne snage.

VAŠA SVESTRANA RADNA SNAGA

Uspjeh u radu izravno je povezan s kvalitetom i pouzdanosti radne snage – ljudi i strojeva o kojima ovisite svaki dan u godini. Svaki traktor 6R koncipiran je i konstruiran tako da bude snažna i najsvestranija sastavnica vaše radne snage, proizveden tako da prevlada različite izazove koji se susreću kod terena, danih uvjeta i radnih vremenskih okvira.

Mnogi su razlozi za odabir traktora 6R: najsuvremenije, integrirane tehnologije, izvanredna preglednost svuda uokolo, praktična upravljačka sučelja i CommandArm nove generacije. Radi sukladnosti sa zahtjevnim Stage IV propisima, usavršilismo u branši uobičajeni sustav tekućine za ispušne plinove dizelskih motora (DEF) kako bismo zadovoljili svoje vlastite stroge standarde. To je tipično za John Deere filozofiju, uvijek premaši vaša očekivanja i to u svakom pogledu.

PRUŽA ONO ŠTO TREBATE

Više od 175 godina John Deere proizvodi strojeve za poljoprivrednu industriju. Naša filozofija od samoga početka bila očuvati duboko razumijevanje za potrebe i želje svih osoba koje obrađuju zemlju. To znači da vas, naše postojeće ili potencijalne kupce, nikada ne prestajemo slušati. Kao rezultat, identificirali smo tri ključna područja koja definiraju vaše zahtjeve: produktivno vrijeme, performansa i niži radni troškovi.

UČINITE VIŠE, NA PAMETAN NAČIN

John Deere serija 6R osvježena je s četiri modela, što čini sada ukupno 14 traktora. Nove modele 6R traktora smo dodatno poboljšali kako bismo postavili nova mjerila u branši sa izvanrednom performansom, učinkovitim proizvodnim vremenom i nižim radnim troškovima. Ključne novine su: 1 click Go AutoSetup, hidraulični IPM, tehnologija utovarivača.

  • 5 modela sa malim okvirom (međuosovinski razmak 2580 mm)
  • 4 modela sa srednim okvirom (međuosovinski razmak 2765 mm)
  • 3 modela sa velikim okvirom (međuosovinski razmak 2800 mm)
  • 2 modela sa vrlo velikim okvirom (međuosovinski razmak 2900 mm)
MALI-OKVIR

Mali okvir

4,5 l motor s 4 cilindra

135 ks (99 kW) – 177 ks (130 kW), maks. snaga s IPM (ECE-R120)
Mjenjač: 24F/24R AutoQuad™ Plus
(osim 6R 150),
24F/24R CommandQuad™ Plus
(osim 6R 150), AutoPowr™

SREDNJI-OKVIR

Srednji okvir

6,8 l motor s 6 cilindara

192 ks (141 kW) – 234 ks (172 kW), maks. snaga s IPM (ECE-R120)
Mjenjač: 20F/20R AutoQuad™ Plus
(osim 6R 165, 6R 185),
24F/24R DirectDrive
(osim 6R 185), AutoPowr™

VELIKI-OKVIR

Veliki okvir

6,8 l motor s 6 cilindara

223 ks (164 kW) – 259 ks (190 kW),
maks. snaga s IPM (ECE-R120)
Mjenjač: 20F/20R AutoQuad™ Plus,
24F/24R DirectDrive, AutoPowr™

VRLO-VELIK-OKVIR

Vrlo veliki okvir

6,8 l motor s 6 cilindara

281 ks (206 kW) – 301 ks (222 kW),
maks. snaga s IPM (ECE-R120)
Mjenjač: AutoPowr™

ZNAČAJKE

Učinite više, učinite to bolje i učinite to učinkovitije. Izrađujemo seriju 6R za postignuća

Precizna poljoprivreda

U traktoru serije 6R Series spremni ste za tehno’logiju koja besprijekorno povezuje strojeve i ljude, dodaje neviđenu točnost i učinkovitost i pruža uvide koji stvaraju istinsku prednost.

Broj 1 u transportu

Naš traktor 6R 250 nepobijeđen je u DLG PowerMix Transport 2.0 testu, a Poljoprivredna komora Donja Saska (Njemačka) potvrdila je izuzetnu učinkovitost traktora 6R 215 u svom testu traktora 2020.*.

Pametniji prednji utovarivači

Lako i brzo za montažu, naši utovarivači, opremljeni su inteligentnim značajkama – koje povećavaju vašu produktivnost s funkcijom Povratak na poziciju, povećavaju preciznost s dinamičkim vaganjem i sprječavaju gubitke materijala pomoću elektroničke naprave Level-to-Horizon.

Kabina i upravljanje

Učinit ćete sve što možete do sada u ovoj iznimno prostranoj 3,33 m³ vrlo tihoj kabini od 71 dB(A) s novim Corner Post zaslonom. Ovladajte snagom 6R s lakoćom na CommandPRO™ upravljačkoj ručici i njenih 11 podesivih gumbi.

Udobnost

Budite oprezni i održavajte opušten fokus: Ovjes™ prednje osovine TLS Plus i ovjes kabine HCS Plus surađuju da bi osigurali najbolje iskustvo vožnje & u polju i na cesti.

Pametnija hidraulika

Povećajte ljestvicu produktivnosti: Pametnije inteligentno upravljanje snagom za najviše 40 dodatnih KS u hidrauličnim primjenama i za najviše šest stražnjih selektivnih upravljačkih ventila (SCV’i) s hidrauličnim protokom do 160 l/min.

Commandpro upravljačka ručica

Ovladavanje izvanrednom snagom traktora  pojednostavljeno je novom CommandPRO upravljačkom ručicom s njezinih 11 tipki koje se mogu rekonfigurirati. Nadalje, ova ultimativna strategija vožnje učinit će svaki dnevni rad još udobnijim i produktivnijim.

CommandCenter 4. generacije

Kada se montiraju na novi CommandArm, ovaj središnji monitor i upravljačka jedinica zakreću se sa sjedalom vozača, čime zadržavate kontrolu nad svim operacijama. Verzija 4600 s 10“ zaslonom dostupna je za modele s CommandArmom dok se verzija 4100 sa 7“ zaslonom može upotrebljavati kako za modele s CommandArmom tako i za modele s desnom konzolom. Funkcionira poput tableta sa zaslonom na dodir ili računala.

24/7 LED vizija

Poljoprivreda je posao koji se obavlja 24 sata na dan. Transport,oranje,kultiviranje i posebice žetva mogu zahtijevati produljene noćne smjene. Srećom, traktori serije 6R osiguravaju vidljivost putem sustava rasvjete tako da vozači imaju bolju kontrolu i veću produktivnost.

Pokretanje rade snage

Usklađenost sa stage IV na John Deere način. Svi John Deere motori koncipirani su i konstruirani posebno za poljoprivredne primjene. Nove traktore 6R serije pokreću dobro poznati PowerTech motori od 6,8 l i 4,5 l koji su revidirani s ciljem da stvore još više snage uz manju potrošnju goriva uz zadovoljavanje zahtjevnih standarda u pogledu emisije Stage IV.

Traktore serije 6R sa velikim okvirom pokreće naš obnovljeni 6,8 l PowerTech PVS ili poboljšani PowerTech PSS motor sa serijskim turbopunjačima, sada revidiran da generira jop veću snagu uz manju potrošnju goriva te zadovoljavajući zahtjevne standard o emisijama Stage IV, za što su inženjeri tvrtke John Deere razvili novi SCR sustav.

mjenjaci
ODGOVARAJUĆI MJENJAČ ZA VAŠE RADOVE

Oba naša vrhunska sustava mjenjača, AutoPowr i DirectDrive, modernizirani su kako bi postigli bolje performanse
i impresivne sposobnosti 6R traktora. Oni pružaju veću razinu radne udobnosti u kombinaciji sa znatnom uštedom goriva.
Svi 6R traktori također su dostupni s dokazanim AutoQuad i CommandQuad sustavima mjenjača.

AutoQuad+

Poznati učinkoviti mehanički mjenjač sa brzinama 20/20 za modele 6 cilindara i brzinama 24/24 za modele
4 cilindra, sa opcijama ‘Eco Shift’ i ‘Soft Shift’.

CommandQuad+

Mjenjač dokazane automatske mogućnosti promjene brzina, nudi ručni i automatski mod, mogućnost ‘duplog’ prebacivanja
i Eco Shift opciju.

DirectDrive – novo mjerilo za besprijekornu učinkovitost

Konstruiran,razvijen i testiran od strane inženjerskih stručnjaka tvrtke John Deere posebice za teške poljoprivredne radove,
DirectDrive primjenjuje visokoučinkovitu tehnologiju dvostruke spojke i pokazuje budućnost mjenjača za poljoprivrednu industriju.

AutoPowr – beskonačno namještanje brzine u svim situacijama

AutoPowr daje linearnu i kontinuiranu snagu u beskonačno varijabilnom rasponu brzina. Zahvaljujući upravljanju jednom ručicom,
brzinu od 0 km/h do maksimalne moguće je postići bez aktiviranja spojke.

VISOKOUČINKOVITA, VISOKOTLAČNA HIDRAULIKA

Traktori serije 6R imaju zatvoreni hidraulični sustav s kompenzacijom tlaka i protoka. Konstruiran je za maksimalnu pouzdanost, s manje hidrauličnih dijelova, manje hidrauličnih priključaka i s kraćim hidrauličnim vodovima.

Veća udobnost

Novi izgled SCV jedinice poboljšava jednostavnost rada grupiranjem komponenti sukladno funkciji. 6 cilindarski modeli mogu se opremiti s do 6 stražnjih SCV-a, dok 4 cilindarski modeli mogu imati do 5. Broj raspoloživih SCV-a ovisi o pristunosti ostale opreme poput prednjih podiznih poluga ili Power Beyonda.

Snaga i stabilnost

Jedinstveni John Deere dizajn punog okvira tvori robusnu kralježnicu traktora serije 6R. Motor i mjenjač montirani su unutar okvira na izolacijske blokove koji smanjuju naprezanje i radnu buku. Savršena platforma za John Deere prednji utovarivač.

NA PUTU K VEĆOJ PRODUKTIVNOSTI S AUTOTRACOM

AutoTrac sustav automatskog navođenja pruža mogućnost povećanja produktivnosti uz smanjenje ulaznih troškova i povećanje učinkovitosti. On svladava ravne i krivudave staze i savršeno radi u uvjetima slabe vidljivosti,smanjujući preskakanja i preklapanja,štedeći gnojivo,sjeme i gorivo.

Preciznost od početka

Ovisno o primjeni možete očekivati uštedu ulaznih troškova do 8% i povećanja produktivnosti do 14%. Za uživanje u svim prednostima AutoTraca i ostale John Deere precizne tehnologije poljodjelstva, sve što trebate u traktoru 6R jest StarfFire 6000 prijemnik u kombinaciji s CommandCenterom 4. generacije. Za još naprednija rješenja na raspolaganju je GreenStar 2630 zaslon.

Vrhunski prijam

Prijamnik StarFire 6000 s integriranim modulom kompenzacije terena sposoban je za rad s satelitskim sustavima GPS i Glonass, podržava sve John Deere sustave navođenja.

Rad vrhovima prstiju - MYJOHNDEERE.COM

Postignite puni potencijal mogućnosti putem MyJohnDeere.com internetskog portala za poljoprivredu koji omogućuje praćenje i rad voznog parka i upravljanje svojom zemljom, a sve to sa jednog središnjeg mjesta. Idite do Operativnog središta kako biste dodijelili svoju opremu i polja,pratite napredak u radu.

Timski rad - ZAJEDNO SMO BOLJI!

Naši sposobni tehničari – koji su svi obučeni u tvrtki John Deere – upoznati su sa svakom maticom,vijkom i detaljem vaše opreme, a obučeni su i za dijagnostiku svih potencijalnih problema.

Specifikacija 6R
MODEL Nom.snaga * bez IPM-aMaks.snaga* bez IPM-aMaks.snaga* sa IPM-omBroj cilindara/ litraža motoraTežina pri otpremi Međuosovinski razmak (mm)Maks. dozvoljena bruto težinaAutoQuad + 40kmhAutoQuad+ 50 kmhAutoQuad + EcoshiftCommandQuad + 40 kmhCommandQuad + 50 kmhCommandQuad + EcoshiftDirectDrive 40 kmhDirectDrive 50 kmhAutoPowr 40 kmhAutoPowr 50 kmh
6R 110 110 (81)121 (89)135 (99)4 4.56.500 kg258010.450 kgxxxxxxxx
6R 120120 (88)132 (97)145 (107)xxxxxxxx
6R 130 130 (96)143 (105)156 (115)xxxxxxxx
6R 140140 (103)154 (113)166 (122)xxxxxxxx
6R 150 150 (110)165 (121)177 (130)xx
6R 145 145 (107)160 (117)192 (141)6 6.87.900 kg276511.750 kgxxxxxxx
6R 155 155 (114)171 (125)203 (149)xxxxxxx
6R 165 165 (121)182 (133)213 (157)xxxx
6R 185 185 (136)204 (150)234 (172)xx
6R 175 175 (129)193 (142)223 (164)8.500 kg280013.450 kgxxxxxxx
6R 195 195 (143)215 (158)244 (180)xxxxxxx
6R 215215 (158)237 (174)259 (190)xxxxxxx
6R 230 230 (169)253 (186)281 (206)9.300 kg290015.000 kgxx
6R 250 250 (184)275 (202)301 (222)xx