VAŠA SVESTRANA RADNA SNAGA

Uspjeh u radu izravno je povezan s kvalitetom i pouzdanosti radne snage – ljudi i strojeva o kojima ovisite svaki dan u godini. Svaki traktor 6R koncipiran je i konstruiran tako da bude snažna i najsvestranija sastavnica vaše radne snage, proizveden tako da prevlada različite izazove koji se susreću kod terena, danih uvjeta i radnih vremenskih okvira.

Mnogi su razlozi za odabir traktora 6R: najsuvremenije, integrirane tehnologije, izvanredna preglednost svufa uokolo, praktična upravljačka sučelja i CommandArm nove generacije. Radi sukladnosti sa zahtjevnim Stage IV propisima, usavršilismo u branši uobičajeni sustav tekućine za ispušne plinove dizelskih motora (DEF) kako bismo zadovoljili svoje vlastite stroge standarde. To je tipično za John Deere filozofiju, uvijek premaši vaša očekivanja i to u svakom pogledu.

PRUŽA ONO ŠTO TREBATE

Više od 175 godina John Deere proizvodi strojeve za poljoprivrednu industriju. Naša filozofija od samoga početka bila očuvati duboko razumijevanje za potrebe i želje svih osoba koje obrađuju zemlju. To znači da vas, naše postojeće ili potencijalne kupce, nikada ne prestajemo slušati. Kao rezultat, identificirali smo tri ključna područja koja definiraju vaše zahtjeve: produktivno vrijeme,performansa i niži radni troškovi.

VAŠA SVESTRANA RADNA SNAGA: PREGLED

Nove modele 6R traktora smo dodatno poboljšali kako bismo postavili nova mjerila u branši sa izvanrednom performansom, učinkovitim proizvodnim vremenom i nižim radnim troškovima. Ti strojevi s novim DEF sustavom koji je razvio John Deere u skladu sa propisima Stage IV. Tu je također I novi CommandCenter 4. Generacije, prerađeni blok hidrauličnih ventila I nova elektronička upravljačka ručica.

  • 3 modela sa malim okvirom (međuosovinski razmak 2580 mm) od 110 do 130 ks (maks. 135 do         155 ks sa IPM)
  • 3 modela sa srednim okvirom (međuosovinski razmak 2765 mm) od 135 do 155 ks (maks. 166            do 202 ks sa IPM)

Serija 6R obuhvaća nove vrhunske modele zadivljujuće performance i cestovnih mogućnosti. Poput svih traktora 6R, novi modeli sukladni su sa Stage IV s DEF sustavom

 

 

  • 5 modela sa velikim okvirom
  • Međuosovinski razmak 2800 mm od 175 do 215 ks (maks. 223 do 259 ks sa IPM)
  • Međuosovinski razmak 2900 mm od 230 do 250 ks (maks. 279 do 300 ks sa IPM)
SJEDALO MOĆI

Prostrana ComfortView kabina u 6R seriiji pruža preglednost svud uokolo, a model je ergonomski savršen, sa svim upravljačkim elementimai sučeljima koji su logično pozicionirani za intuitivnu interakciju.

Novi CommandArm dopunjen je novim CommandCenter 4. generacije s Bluetooth vezom, dok se GreenStar 3 2630 zaslon može montirati na svaki kutni stup s desne strane.

NOVA COMMANDPRO UPRAVLJAČKA RUČICA

Ovladavanje izvanrednom snagom traktora  pojednostavljeno je novom CommandPRO upravljačkom ručicom s njezinih 11 tipki koje se mogu rekonfigurirati. Nadalje, ova ultimativna strategija vožnje učinit će svaki dnevni rad još udobnijim i produktivnijim.

CommandCenter 4. generacije

Kada se montiraju na novi CommandArm, ovaj središnji monitor i upravljačka jedinica zakreću se sa sjedalom vozača, čime zadržavate kontrolu nad svim operacijama. Verzija 4600 s 10“ zaslonom dostupna je za modele s CommandArmom dok se verzija 4100 sa 7“ zaslonom može upotrebljavati kako za modele s CommandArmom tako i za modele s desnom konzolom. Funkcionira poput tableta sa zaslonom na dodir ili računala.

EASY RIDER

Udobnost za vozača poboljšana je novom geometrijom prednje osovine koja poboljšava značajke za vožnju u polju i cestovnom transportu. 6R serija također je dostupna s opcijom vrhunskog ovjesa prednje osovine TLS. TLS Plus ne jamči samo optimalan kontakt s podlogom i terensku performansu, prenoseći do 7% više snage na tlo, on također osigurava veću udobnost za vozača, smanjuje zamor i povećava produktivnost.

24/7 LED vizija

Poljoprivreda je posao koji se obavlja 24 sata na dan. Transport,oranje,kultiviranje i posebice žetva mogu zahtijevati produljene noćne smjene. Srećom, traktori serije 6R osiguravaju vidljivost putem sustava rasvjete tako da vozači imaju bolju kontrolu i veću produktivnost.

POKRETANJE RADNE SNAGE

Usklađenost sa stage IV na John Deere način

Svi John Deere motori koncipirani su i konstruirani posebno za poljoprivredne primjene. Nove traktore 6R serije pokreću dobro poznati PowerTech motori od 6,8 l i 4,5 l koji su revidirani s ciljem da stvore još više snage uz manju potrošnju goriva uz zadovoljavanje zahtjevnih standarda u pogledu emisije Stage IV.

Traktore serije 6R sa velikim okvirom pokreće naš obnovljeni 6,8 l PowerTech PVS ili poboljšani PowerTech PSS motor sa serijskim turbopunjačima, sada revidiran da generira jop veću snagu uz manju potrošnju goriva te zadovoljavajući zahtjevne standard o emisijama Stage IV, za što su inženjeri tvrtke John Deere razvili novi SCR sustav.

ODGOVRAJUĆI MJENJAČ ZA VAŠE RADOVE

Oba naša vrhunska sustava mjenjača, AutoPowr i DirectDrive, modernizirani su kako bi postigli bolje performanse i impresivne sposobnosti 6R traktora. Oni pružaju veću razinu radne udobnosti u komnbinaciji sa znatnom uštedom goriva. AutoPowr i DirectDrive dostupni su samo u kombinaciji CommandArm. Svi 6R traktori također su dostupni s dokazanim PowerQuad Plus i AutoQuad Plus sustavima mjenjača.

DirectDrive – novo mjerilo za besprijekornu učinkovitost

Konstruiran,razvijen i testiran od strane inženjerskih stručnjaka tvrtke John Deere posebice za teške poljoprivredne radove, DirectDrive primjenjuje visokoučinkovitu tehnologiju dvostruke spojke i pokazuje budućnost mjenjača za poljoprivrednu industriju.

AutoPowr – beskonačno namještanje brzine u svim situacijama

AutoPowr daje linearnu i kontinuiranu snagu u beskonačno varijabilnom rasponu brzina. Zahvaljujući upravljanju jednom ručicom, brzinu od 0 km/h do maksimalne moguće je postići bez aktiviranja spojke.

VISOKOUČINKOVITA, VISOKOTLAČNA HIDRAULIKA

Traktori serije 6R imaju zatvoreni hidraulični sustav s kompenzacijom tlaka i protoka. Konstruiran je za maksimalnu pouzdanost, s manje hidrauličnih dijelova, manje hidrauličnih priključaka i s kraćim hidrauličnim vodovima.

Veća udobnost

Novi izgled SCV jedinice poboljšava jednostavnost rada grupiranjem komponenti sukladno funkciji. 6 cilindarski modeli mogu se opremiti s do 6 stražnjih SCV-a, dok 4 cilindarski modeli mogu imati do 5. Broj raspoloživih SCV-a ovisi o pristunosti ostale opreme poput prednjih podiznih poluga ili Power Beyonda.

DODAVANJE SNAGE PRI RADU

6R traktori isporučuju svu snagu koja je potrebna za najteže zadatke, s visokim kapacitetom podizanja za teške prikljulne uređaje. Za potpuno montirane priključne uređaje na 6155R trotočja nude maksimalni kapacitet podizanja od 8.100 kg i 4.000 kg sprijeda. A tu je i mogućnost visokokvalitetnog John Deere priključnog vratila.

SNAGA I STABILNOST

Jedinstveni John Deere dizajn punog okvira tvori robusnu kralježnicu traktora serije 6R. Motor i mjenjač montirani su unutar okvira na izolacijske blokove koji smanjuju naprezanje i radnu buku. Savršena platforma za John Deere prednji utovarivač.

IDEMO NA VIŠU RAZINU: JOHN DEERE PREDNJI UTOVARIVAČI R SERIJE

6R traktor savršena je platforma za teške radove prednjeg utovarivača, zahvaljujući John Deere konstrukciji punog okvira. John Deere utovarivači konstruirani su,proizvedeni i testirani prema istim strogim standardima kao i traktori.

NA PUTU K VEĆOJ PRODUKTIVNOSTI S AUTOTRACOM

Preciznost od početka

AutoTrac sustav automatskog navođenja pruža mogućnost povećanja produktivnosti uz smanjenje ulaznih troškova i povećanje učinkovitosti. On svladava ravne i krivudave staze i savršeno radi u uvjetima slabe vidljivosti,smanjujući preskakanja i preklapanja,štedeći gnojivo,sjeme i gorivo. Ovisno o primjeni možete očekivati uštedu ulaznih troškova do 8% i povećanja produktivnosti do 14%. Za uživanje u svim prednostima AutoTraca i ostale John Deere precizne tehnologije poljodjelstva, sve što trebate u traktoru 6R jest StarfFire 6000 prijemnik u kombinaciji s CommandCenterom 4. generacije. Za još naprednija rješenja na raspolaganju je GreenStar 2630 zaslon.

Vrhunski prijam – Prijamnik StarFire 6000 s integriranim modulom kompenzacije terena sposoban je za rad s satelitskim sustavima GPS i Glonass, podržava sve John Deere sustave navođenja.

RAD VRHOVIMA PRSTIJU: MYJOHNDEERE.COM

Postignite puni potencijal mogućnosti putem MyJohnDeere.com internetskog portala za poljoprivredu koji omogućuje praćenje i rad voznog parka i upravljanje svojom zemljom, a sve to sa jednog središnjeg mjesta. Idite do Operativnog središta kako biste dodijelili svoju opremu i polja,pratite napredak u radu.

TIMSKI RAD: ZAJEDNO SMO BOLJI

Naši sposobni tehničari – koji su svi obučeni u tvrtki John Deere – upoznati su sa svakom maticom,vijkom i detaljem vaše opreme, a obučeni su i za dijagnostiku svih potencijalnih problema.

Specifikacija 6R
6110R6120R6130R6135R6145R6155R6175R6195R6215R6230R6250R
Motor-tipJD PowerTech Plus PSSJD PowerTech Plus PVSJD PowerTech Plus PSSJD PowerTech Plus PSS
Broj cilindara46
Obujam (L)4,56,8
Nazivna snaga (97/68 EC) (KS)110120130135145155175195215230250
Maks. snaga (97/68 EC) (KS) IPM135145155166192202223243259279300
Spremnik goriva (L)225305312340410
Kapacitet spremnika AdBlue (L)131620
MJENJAČ
Mjenjač-tipPowrQuad Plus 24/24 - 40 km/hPowrQuad Plus 20/20 - 40 km/hAutoPowr
Mjenjač-opcijaAutoQuad Plus (24/24); AutoQuad Plus EcoShift (24/24); Auto PowrAutoQuad Plus (20/20); AutoQuad Plus EcoShift (20/20); Auto Powr; DirectDrive-
PRIKLJUČNO VRATILO
Brzina PV-a (o/min)540/540E/1000541/540E/1000
HIDRAULIKA
Protok hidr. pumpe (L/min)Standard 114 PFCStandard 114 PFC / 155 PFC opcijaPFC 160 I/min
Maks. podizni kapacitet (kN)53 Kat. II/IIIN53 Kat. IIIN60 Kat. IIIN68 Kat. IIIN81 Kat. III85 Kat. III95,5 Kat. III95,5 Kat. III
Maks. broj SCV-a3 dvosmjerna standard ( maks. 5 nazad, 3 srednja opcija)3 dvosmjerna standard (maks. 6 nazad, 3 srednja opcija)
TEHNIČKI PODACI
Međuosovinski razmak (mm)2580276528002900
ŠirinaxVisinaxDužina (mm)2430x2800x45402490x2950x49302550x3160x50502550x3160x5050
Težina (kg)6000610062006400690071008300840085009300
Gume-prednje420/70R28420/85R28480/70R28540/65R42650/85R38
Gume-zadnje460/85R38520/85R38580/70R38650/65R42650/85R38