Svestrani traktor John Deere

Optimiziranje produktivnosti operacija moguće je samo ako imate pristup najboljoj opremi i strojevima. No, ako se morate boriti s ograničenim prostorima ili brdovitim terenom, najveći i najsposobniji traktori ne dolaze u obzir.

John Deere traktori serije 6MC i serije 6RC koncentriraju kvalitete i sposobnosti većih traktora u kompaktniji format dobrih manevarskih sposobnosti. Dokaz da ne morate biti golemi, da biste bili veliki.

Ovi traktori konstruirani su sa performansama, učinkovitosti, tehnologijom te vizijom, koje možete očekivati od tvrtke John Deere. Ključna svojstva za ultimativan uspjeh vaših operacija.

 

Sve što veći traktori nude. Osim veličine.

Kratak pogled na kvalitete i jake strane traktora 6MC i 6RC mogao bi stvoriti dojam da su za broj veći no što uistinu jesu. Međutim, njihov kompaktan otisak i kratak međuosovinski razmak znače da ovi traktori mogu raditi učinkovito čak i u tijesnim kutovima i zahtjevnom terenu. Zajedno s većim John Deere traktorima konstruirani su prema obnovljenom konceptu punog okvira. To daje maksimalni strukturalni integritet, niže razine vibracija i smanjuje ukupnu težinu. I to je idealna platforma za primjenu prednjeg utovarivača.

OGRANIČENI PROSTORI. NEOGRANIČENA OKRETNOST.

Rad u skučenim prostorima nikada nije lagan, a bez prave opreme gotovo je nemoguć. Traktori John Deere 6MC i 6RC namjenski su dizajnirani da djeluju sjajno u i oko malih objekata na farmi, imanjima s ograničenim prostorom te na neugodno brdovitim lokacijama.

Njihova kompaktna kontaktna površina i kratak međuosovinski razmak (2400 mm) s malim polimjerom okretanja čini ove traktore okretnima.

Idemo na višu razinu: John Deere prednji utovarivači

John Deere 6MC i 6RC traktori savršena su platforma za teške radove s prednjim utovarivačem, zahvaljujući John Deere konstrukciji punog okvira.

Robusna dvostruka kralježnica otporna je na naprezanje i torzijske sile uzrokovane neravnomjernim opterećenjem, a izdržljiva, uljem hlađena spojka PermaClutch 2 u svakom traktoru 6MC I 6RC konstruirana je za obavljanje višestrukih promjena pravca, tipičnih za kontinuirani rad prednjeg utovarivača.

MANJE STRESA. VEĆA PRODUKTIVNOST.

Budući da su traktori 6MC i 6RC napravljeni na John Deere principu punog okvira, kabina i rukovatelj već su izolirani od većine vibracija pogonskog sustava. Stres i umor smanjeni su,dok produktivnost raste.  S Triple Link ovjesom prednje osovine (TLS), traktori omogućuju još veći komfor rukovatelju.

TLS prednja amortizirajuća osovina

Kao i s povećanjem razine komfora rukovatelja ovaj ovjes prednje osovine jamči optimalan kontakt s podlogom i učinak u polju prenoseći do 10% više snage na tlo. Impresivna funkcionalnost prilagodbe TLS-a glatko rješava sva stanja opterećenja osovine zahvaljujući:

  • Sposobnosti samoniveliranja
  • Automatsko namještanje osjetljivosti osovine i omjera ovjesa
  • Duga vučnica za optimiziranu performansu vuče
  • Sinkronizaciji sa sustavom amortiziranja stražnjeg trotočja za kompenzaciju efekta poskakivanja snage u teškim uvjetima vuče.
VIŠE SNAGE. MANJE ŠTETNIH EMISIJA

Usklađenost sa stage IV na John Deere način.

Svi John Deere motori kreirani su i konstruirani posebno za primjenu u poljoprivredi. Nove traktore serije 6MC i 6RC pokreću naši priznati 4,5 litarski PowerTech motori, koji su prerađeni kako bi proizvodili svu snagu koja vam je potrebna, istovremeno trošeći manje goriva i poštujući zahtjevne stage IV standarde emisija. Dokazani filter čestica dizela omogućava brzu reakciju motora na promjenjiva opterećenja. Motori su opremljeni novim SCR sustavom sa DEF tehnologijom koju je John Deere razvio posebno za svoje motore. Za transport i primjene priključnog vratila, IPM osigurava korisnu dodatnu snagu od 10 ks na 6RC modelima.

VIŠESTRUKE PRIMJENE. ODGOVARAJUĆI MJENJAČI

Svi John Deere mjenjači kombiniraju dokazan dizajn s inovativnom tehnologijom uštede snage. Rezultat: osigurana pouzdanost, intuitivan rad i niski operativni troškovi. Odabir ispravnog mjenjača doprinijet će produktivnosti i učinkovitosti.

MOĆ MIŠIĆA. MJERLJIV ODZIV

Traktori serije 6MC mogu se opremiti s do četiri selektivna upravljačka ventila. Traktori serije 6RC pružaju dodatnu sposobnost John Deere hidrauličnog sustava kompenzacije tlaka i protoka (PFC). S protokom do 114 l/min, PFC hidraulični sustav visoke učinkovitosti prilagođava protok prema potrebi, štedeći tako gorivo I povećavajući učinkovitost

KOMPAKTNE DIMENZIJE. PROŠIRENA SVESTRANOST.

Ponuda podiznih poluga i poteznica pomaže vam da ostvarite maksimum snage i sposobnosti traktora 6MC i 6RC. Ovisno o odabiru modela, John Deere trotočje ima maksimalni kapacitet dizanja do 5300 kg – sposoban da s lakoćom radi s teškim, potpuno montiranim priključcima. Sva su jednostavna za rad, te konstruirana da maksimiziraju učinkovitost. Integrirane prednje podizne pouge sa kapacitetom dizanja do 3500 kg, savršene su za nošenje tereta i rad sa prednjim priključcima. Ove prednje podizne poluge mogu se kombinirati sa integriranim John Deere prednjim priključnim vratilom, i posve su kompatibilne sa John Deere prednjim utovarivačima. Priključno vratilo dostupno je s opcijama 540/540E/1000 okr./min., a brzine se mogu birati u kabini.

UVIJEK POD KONTROLOM. NIKAD IZVAN DOSEGA.

Vaš traktor potreban vam je da uvijek radite pouzdano i učinkovito, često u ekstremno dugim razdobljima. Osigurati da operater ostane koncentriran, bez stresa i zamora tijekom dugog radnog dana ovisi o mnogo više nego o udobnosti i sjedalu. Traktori 6MC i 6RC iporučuju se sa komfornom kobinom sa visokom razinom preglednosti. Novi dizajn ploče sa instrumentima ima logičan izgled i prikazuje informacije sa poboljšanom preglednošću “na prvi pogled”. Velika ostakljena površina pruža nesmetan pogled u svim pravcima. Svi prekidači i upravljački elementi ergonomično su grupirani i njima se jednostavno rukuje pa rad njima postaje intuitivan.

ZAHTJEVNI ZADACI. INTELIGENTNA RJEŠENJA.

John Deere sustav navođenja pomaže rukovateljima raditi s većom brzinom i točnošću, smanjujući pritom umor i povečavajući produktivnost u polju. Rado ćemo vam pomoći odabrati iz ponude opcionalnog hardvera i softvera, te konfigurirati sustav navođenja koji će precizno odgovarati vašim operacijama. John Deere sustavi su modularni, tako da jednostavno možete nadograditi sustav s povećanjem posla.

Kabina traktora opremljena je sa kabelskim snopom za GreenStar Ready te priključnom utičnicom ISOBUS. Međunarodni strandard ISO omogućuje da radi sa svim tipovima ISOBUS-certificiranih priključaka, koristeći John Deere Green Star displej 1800 ili 2630.

MINIMALNO SERVISIRANJE. MAKSIMALNA SIGURNOST.

Tijekom stvaranja traktora 6MC i 6RC, učinjen je ozbiljan angažman za jednostavnost održavanja i servisiranja. Mnoge komponente zahtijevaju malo ili nikakvo održavanje, a sve redovite i točke održavanja lako su dostupne.

Specifikacija 6 MC i RC
6095MC6105MC6115MC6095RC6105RC6115RC
Motor-tipJD PowerTech PWS
Broj cilindara4
Obujam (cm3)4525
Nazivna snaga (97/68 EC) (KS)9510511595105115
Maks. snaga (97/68 EC) (KS) IPM100114121109119130
Spremnik goriva (L)175
MJENJAČ
Mjenjač-tipPowrQuad Plus 16/16 - 40 km/hCommandQuad Plus 24/24
Mjenjač-opcijaPowrQuad Plus (24/24) AutoQuad Plus (24/24) i AutoQuad Plus EcoShift (24/24)CommandQuad Plus EcoShift 24/24
PRIKLJUČNO VRATILO
Brzina PV-a (o/min)540/540E/1000
HIDRAULIKA
Protok hidr. pumpe (L/min)80 PC80 (PFC) / 114 (PFC) opcijski
Maks. podizni kapacitet (kN)49 Kat. II/IIIN56 Kat. II/IIIN49 Kat. II/IIIN56 Kat. II/IIIN
Maks. broj SCV-a 2 dvosmjerna standard (maks 4 nazad, 3 srednja opcija)
TEHNIČKI PODACI
Međuosovinski razmak (mm)2400
Približna visinaxširinaxdužina (mm)2490x2777x4727
Težina (kg)47005000
Gume- prednje380/85R28
Gume- zadnje420/85R38