Otkada su predstavljeni, naši traktori serije 6M stekli su zavidnu reputaciju kao svestrani strojevi. Kako bismo taj uspjeh doveli korak dalje, seriju 6M poboljšavamo s više opcija, s još većom specifičnom snagom i usklađenošću sa zahtjevima Stage IV. Svemu ovome dodajte još kvalitetu, snagu i pouzdanost koje stoje iza imena John Deere i dobit ćete traktor koji vam pruža sve univerzalne mogućnosti koje su vam potrebne.

Svi John Deere poljoprivredni strojevi proizvedeni su prema najvišim mogućim standardima. Naša 6M serija ogledni je primjer te fi lozofi je zbog koje je John Deere koncipirao, konstruirao, proizveo i testirao sve glavne komponente – motore, mjenjače i šasiju punog okvira. I sve je konstruirano za udoban rad. John Deere konstrukcija punog okvira ima apsorbirajuću krutu platformu koja je otporna na opterećenja i udare koji se prenose preko kotača, teških priključnih uređaja ili prednjeg utovarivača. Kako bi se smanjio umor i stres izazvan neugodnim vibracijama, 6M traktori mogu biti opremljeni opcionalnim mehaničkim ovjesom kabine.

DOKAZANA TEHNOLOGIJA

John Deere bio je prvi koji je počeo upotrebljavati visokotlačne Common Rail (HPCR) motore s 4 ventila u poljoprivrednim strojevima prije više od 10 godina. Danas je velika izlazna snaga naših motora omogućena tom usavršenom HPCR tehnologijom s tlakom ubrizgavanja do 2500 bar.  PSS motori od (6110M, 6120M, 6130M, 6135M, 6145M i 6195M) upotrebljavaju 2-stupnjeviti sustav turbopunjenja u kojem VGT multiplicira tlak generiran pomoću turbopunjača s fi ksnim lopaticama. Sekvencijalni razmještaj pojačava snagu i doprinosi smanjenju emisija.

UDOBNOST NIJE LUKSUZ – TLS – MEHANIČKI OVJES
  • 7% više snage na tlu nego kod korištenja krute osovine
  • Duga poteznica za učinkovitije povlačenje
  • Sinkronizacija s sustavom za detekciju poluge kako bi se kompenzirali učinci preskakivanja snage pod velikim opterećenjem
  • Samostalno poravnavanje s hodom ovjesa od 100 mm
  • Automatsko detektiranje osovine i podešavanje brzine ovjesa
  • Dodatne kočne ploče u glavčini prednje osovine za veći kapacitet kočenja
  • Zaboravite na neugodne vibracije i vozite se cijeli dan, koncentrirani i opušteni. Naš mehanički ovjes kabine koji ne zahtijeva održavanje.
PUN OKVIR = VIŠE UDOBNOSTI

John Deere dizajn s punim okvirom tvori robusnu osnovu svih traktora serije 6M. Motor i mjenjač montirani su unutar okvira na izolacijske blokove koji smanjuju naprezanje i radnu buku. To je savršena platforma za John Deere prednji utovarivač.

POWRQUAD PLUS

Dostupne su tri verzije: 16/16, 20/20 i 24/24. Sve nude brzo prebacivanje, uključujući prilagodbu brzine kada se prebacuje između raspona. Upravlja se pomoću jedne ručice s funkcijom odvajanja spojke i odabirom brzine pritisnim tipkama. SoftShift tehnologija omogućava glatko prebacivanje brzina, čak i pod opterećenjem.

AUTOQUAD PLUS I AUTOQUAD PLUS ECOSHIFT

Sve prednosti PowrQuad Plusa s dodatnom udobnošću automatskog prebacivanja brzina. Dostupne su verzije 20/20 i 24/24. Opcija EcoShift pruža veću transportnu brzinu (40 km/h) u rasponu od samo 1580 i 1680 okr./min, čime se do 23 % smanjuju potrošnja goriva i emisije.

COMMANDQUAD PLUS I COMMANQUAD PLUS ECOSHIFT

Radi veće udobnosti i produktivnosti, CommandQuad Plus osigurava još više automatskih značajki. Zbog lakoće funkcije automatske spojke (nije potrebno pritiskati spojku pri zaustavljanju) i performansi snažnih kočnica traktora 6M, traktori su savršeni za poslove utovara i spajanja priključnih strojeva. Birajte između 20 brzina za vožnju unaprijed / 20 brzina za vožnju unatrag, ili 24 brzine za vožnju unaprijed / 24 brzine za vožnju unatrag. Intuitivna jednostruka upravljačka ručica omogućuje kako ručni tako i automatski odabir brzina, a nadopunjava je lijevi reverzer. EcoShift verzija s brzinom transporta od 40 km/h radi pri brzini motora od samo 1600 okr./min.

PODIZNE POLUGE

Robusni stražnji ovjes s maksimalnim kapacitetom podizanja od 8500 kg* s lakoćom može baratati i najtežim priključnim strojevima.

Maksimalno iskoristite hidrauličnu snagu koju proizvodi 6M traktor s potpuno integriranim prednjim podiznim polugama. Osigurava čak do 4000 kg* maksimalnog kapaciteta podizanja te je kod vašeg dobavljača također dostupna kao komplet za ugradnju na terenu. John Deere prednje podizne poluge imaju sljedeće značajke:

  • Prednja SCV spojka
  • Cilindri s dvostrukim djelovanjem za tlak za dizanje i spuštanje
  • Potpuna kompatibilnost s John Deere prednjim utovarivačima

* maksimalni kapacitet podizanja na kukama

SCV JEDINICE

SCV jedinici pristupa se lako između šina stražnjeg ovjesa, i ona objedinjuje do 4 SCV-a, Power Beyond spojke i ventila kruga za bestlačno vraćanje kako bi se olakšao rad.