Asortiman 5  modela ima potpuno novu kabinu s bogatim primamljivim i luksuznim značajkama, a prvo i najvažnije od svega je koncept upravljanja CommandPRO. CommandPRo ručica ima mogućnost konfiguriranja tipki: namještanje brzine kretanja, tipka ubrzanja s tri postavke, kotačić za namještanje brzine kretanja, tipka aktivacije te 11 tipki koje se mogu rekonfigurirati na prednju i stražnju podzinu polugu, SCV-ove, Autotrac, ISOBUS funkcije, prednje/stražnje PV itd. Proširenje ovog koncepta 7R 330 znači povoljan omjer snage i težine od samo 30 kg/KS koji može imati daljnji pozitivan utjecaj na performanse, ubrzanje i potrošnju goriva. Traktor John Deere 7R serije već je dokazao svoju ekonomsku učinkovitost u DLG testovima.

Traktori su dostupni s izborom trajno promjenjivih prijenosnika AutoPowr ili prijenosnika e23 koji su univerzalno prikladni za niz prijenosa ili rada s kardanom, kao što su rasipanje gnoja, bušenje, baliranje ili košenje. Vozači će zavoljeti potpuno novi dizajn kabine, koji odlikuje vrhunsko sjedalo dostupno s perforiranom presvlakom od kože, grijanjem, aktivnom cirkulacijom zraka, dvosmjernom funkcijom masaže i raznim električnim i pneumatskim podesivim dijelovima.

Daljnja detaljna poboljšanja kabine potaknuta zahtjevima kupaca uključuju širi ulaz i ručicu vrata koja se nalaze niže. Osim toga, klima uređaj preseljen je ispod kabine. To ne samo da je povećalo prostor u kabini, već i smanjena buka u kabini, iako se kapacitet hlađenja i grijanja gotovo udvostručio. Traktori se također mogu daljinski nadgledati sustavom JDLink-a na zahtjev kupca, kako bi se osiguralo maksimalno produženje rada.

NOVI JOHN DEERE DIZAJN

Odabrali smo samo najbolje materijale i svaki smo detalj iznova provjeravali kod kupaca – 7R je rezultat naše strasti za detaljima, od prvih skica do posljednjeg terenskog testa. Pružanje maksimalnog vremena neprekidnog rada, dizajniranju komponenti i odabiru, obradi, sastavljanju i testiranju materijala.

.

DIMENZIJE

UŽIVAJTE U VOŽNJI

Ovjes Triple-Link Suspension Plus – budite jedno s cestom. Potpuno integrirani samonivelirajući sustavi prednjeg ovjesa pružaju vam dodatni osjećaj sigurnosti kada vozite po krivudavim cestama maksimalnom brzinom. Ali i na terenu osjetite razliku jer je zagarantiran stalni kontakt s tlom i samim tim maksimalno vučenje u svakom trenutku.

.

JOHN DEERE MOTOR

Naše motore gradimo i prilagođavamo za optimalne performanse u najzahtjevnijim poljoprivrednim namjenama. To je ono zbog čega se naši motori zalažu i to je ono po čemu je John Deere poznat. Naša deklarirana snaga na poklopcu samo pokazuje nazivnu snagu motora. Međutim, za razliku od mnogih drugih, na polju naši motori daju okretni moment do 40% i izvanrednu maksimalnu snagu na nižem broju obrta nego na nazivnoj brzini od oko 10%. Ova „max. snaga” je uvijek dostupna u svim uvjetima. Osim toga, ako se pojave iznenadna dodatna opterećenja i broj okretaja motora malo smanji, okretni moment i dalje se povećava i ostajete u konstantnom rasponu snage. Na cesti ili u primjenama PV-a, Inteligentno upravljanje napajanjem motora može opet pružiti dodatno pojačanje od 30 KS.

IMPRESIVAN POLUMJER OKRETANJA

S obzirom na veličinu impresivan polumjer okretanja. Elegantni dizajn poklopca motora olakšava iznenađujuće mali polumjer okretanja uz izvrsnu vidljivost prednjih guma. Elegantan dizajn poklopca pruža vam optimalan pogled na prednji dio traktora, dok povišeni položaj sjedala i prostrane staklene ploče pružaju i neometan pogled na bočne i stražnje strane.

POTPUNO MEHANIČKI – POTPUNO UČINKOVITI – POTPUNO JOHN DEERE

John Deere prijenos e23 je isključivo mehanički pogonjen i različit od drugih, osim toga se neprekidni AutoPowr mjenjač odlikuje vrlo visokim udjelom mehaničkog pogona.  Naš potpuno mehanički e23 mjenjač dizajniran je tako da pruža maksimalnu učinkovitost i robusnost za pravu ratarsku proizvodnju i neke zahtjevne transportne primjene.

10 stupnjeva prijenosa koje se može prebacivati uz puni gas 5-16 km/h, za maksimalnu vučnu snagu na polju pri odgovarajućem iznosu o/min. Najveća brzina postiže se pri 1.520 o/min (40 km/h) ili 1.800 o/min (50 km/h) za optimalnu uštedu goriva.

SNAGA MJENJAČA

AutoPowr – omogućuje ujednačeno ubrzanje od početne do maksimalne brzine jednom ručicom i apsolutno bez uporabe spojke. AutoPwr ima na raspolaganju četiri načina rada: Potpuno automatski, prilagođeni, ručni i način s papučicom, koji omogućuju reguliranje brzine kretanja neovisno o brzini motora.
ECO brzina Postignite niske troškove transporta uz maksimalne brzine od 40 km/h pri 1.290 o/min i 50 km/h pri 1.620 o/min.

CommandPRO – Svladavanje snage traktora serije 7R jednostavno je s pomoću nove upravljačke ručice CommandPRO i njenih 11 podesivih gumbi. To je nenadmašno sučelje za vozača koje svaki radni dan čini još ugodnijim i produktivnijim. Smanjenjem vremena postavljanja za sve različite aplikacije, Upravitelj postavkama omogućuje uštedu na svim postavkama stroja, primjerice: motora, SCV-a i stražnje podizne poluge, ali i konfiguracijske postavke za CommandPRO i elektroničku upravljačku ručicu. CommandPRO je sučelje operatera sljedeće generacije i daje vam najbolju kontrolu novca za kojeg možete kupiti. Ergonomski dizajn, rekonfigurabilnost i jedinstvena strategija pogona učinili su je istinskom pričom o uspjehu.

INTEGRIRANA STRAŽNJA KAMERA

Integrirana stražnja kamera omogućuje siguran i praktičan pogled na stražnji dio traktora. To olakšava spajanje uređaja i dodaje sigurnost. Ergonomski dizajn, mogućnost rekonfiguracije i jedinstvena strategija pogona učinili su je istinskom pričom o uspjehu.

PAKETI VIDLJIVOSTI – 360° OSVJETLJENJE

Birajte između John Deere SELECT, PREMIUM I ULTIMATE paketa koji su vezani za: osvjetljenje, zrcala, zaštite od sunca, brisače i kameru. Nova LED svijetla dat će potpuno drugačiju dimenziju 7R traktora. 60% više svijetla zahvaljujući novom sustavu osvjetljenja za 360 stupnjeva.

JOHN DEERE MISLI NA VAŠU UDOBNOST 

Nova ergonomska rješenja učinit će vaš boravak u novoj 7R seriji udobnijim nego ikad, novo dizajnirano sjedalo. Oslonac za noge prilikom korištenja autotrac-a upotpunosti će vas relaksirati. Poboljšan sustav klimatizacije, niža ručica na vratima, prostrane staklene površine pružaju bolji pogled na bočnu i stražnju stranu samo su neke od novih ergonomskih rješenja.

65° UKUPNO ZAKRETANJE SJEDALA

Zaboravite na taj neugodan zaokret tijela. Pogledajte još, za veću udobnost kada zakrenite sjedalo za 40 stupnjeva za savršen pogled na vaše priključne strojeve. Definitivno osjetit ćete razliku nakon završetka radnog dana. Također smo povećali zakretanje ulijevo na 25° da bi pristup kabini bio što lakši, kao i pogled ulijevo kad su npr. vozi pored kombajna.

INTUITIVNO UPRAVLJANJE

John Deere 7R serija omogućava da sofisticirana poljoprivredna tehnologija jednostavno radi. Sve je nadohvat ruke, a CommandCenter sa zaslonom osjetljivim na dodir s prečacima i pomoći u kontekstu olakšava navigaciju što je jednostavnije. CommandCenter vam daje preciznu kontrolu nad pojedinačnim SCV protocima i vremenskim zadržavanjem. Također možete kontrolirati podiznu polugu i SCV sa stražnjeg blatobrana.

Opcijski zaslon 4600 CommandCenter ima zaslon na dodir od 26,4 cm (10,4″), četiri video ulaza, opciju spajanja na Extended Monitor i mogućnost nadogradnje na Gen4 Ultimate Activation za omogućavanje punog raspona naprednih aplikacija za preciznu poljoprivredu.

Funkcionalnost Extended Monitor 4. generacije udvostručuje površinu monitora pa možete pratiti više funkcija istodobno i imati izravan pristup za obavljanje prilagodbi po potrebi. Možete primjerice prikazati funkcije upravljanja vozilom na primarnom zaslonu, a precizne poljoprivredne primjene na monitoru Extended Monitor.

ELEKTRONIČKA UPRAVLJAČKA RUČICA

Elektroničku upravljačku ručicu moguće je potpuno konfigurirati i može kontrolirati sve SCV-ove, prednje podizne poluge, pa čak i ISO-BUS funkcije. Sve se postavke mogu spremiti i ponovo učitati u Upravitelju postavki.

ISOBUS KOMPATIBILNOST

Universal Terminal (UT) omogućuje vam da upravljate svojim priključkom, dok sustav Task Controller Section Control (TC-SC) omogućuje pojedinačno upravljanje s čak 225 piključaka koji su certificiriani. Dok TC-BAS omogućuje dokumentiranje ukupnih iznosa u podatkovnom formatu ISOXML, TC-GEO dodaje mogućnost ISOXML dokumentacije sa zemljopisnom referencom. AUX-N nudi univerzalnu kompatibilnost s upravljačkom ručicom traktora.

PAMETNA POLJOPRIVREDA

Vi birate. Naš novi integrirani prijemnik StarFire 6000 podiže punu točnost signala brže nego ikad, dolazi tvornički kalibriran i opremljen je značajkama za sprječavanje krađe. Ako tražite prijenosnost između strojeva, univerzalni prijemnik StarFire 6000 pruža vam tu mogućnost. Bez obzira što odaberete, radit ćete s vodećim rješenjem preciznog ratarstva.

BESKRAJNA SNAGA

Hidraulika u traktorima serije 7R daje vam više snage nego što vam treba, svestranost koja vam je potrebna i točnost koju ste oduvijek željeli. Do 6 SCV-astraga i do dva sprijeda kao i snaga sve do referentnih 223 l/min pokreću čak i najveće priključne strojeve na smanjenom broju okretaja uz uštedu goriva.

Priključivanje alata s automatskom poreznicom postaje mnogo praktičnije u usporedbi s ručnim podiznim polugama za prikolice.

U niskom položaju, ove podizne poluge osiguravaju optimalnu vučnu silu i dinamiku vožnje za kombinaciju traktor/prikolica. Kuglasta poteznica od 80 mm omogućuje okomita opterećenja do 4.000 kg.

UTEZI ZA JOŠ VIŠE STABILNOSTI

Sa stalno rastućim troškovima goriva, ispravna raspodjela težine ima sve važniju ulogu u postizanju produktivnosti i učinka. John Deere traktori serije 7R nude različite opcije za osiguranje optimalne ravnoteže.

PICK-UP I PREDNJI UTEZI

Pick-up utezi pomažu u postizanju savršene ravnoteže te poboljšavaju vučnu performansu traktora 7R. John Deere dizajnirani utezi jamče najkompaktniji oblik kako bi se smanjila ukupna duljina vozila ili pomoglo u povezivanju pomoću mogućnosti dvije samorecentriranja dviju najvećih verzija. Dostupni u verzijama od 900 kg, 1.150 kg, 1.500 kg i 1.800 kg, mogu se montirati na prednju podiznu polugu. Do 22 traktorska utega od 50 kg svaki, lako se montiraju/ demontiraju na prednji nosač za utege. Oni olakšavaju optimiranu raspodjelu težine između stražnjih i prednjih osovina, jer se količina upotrijebljenih utega može brzo prilagoditi zahtjevima primjene.

UTEZI STRAŽNJIH KOTAČA

Utezi stražnjih kotača omogućuju ispravno balastiranje stražnje osovine za bolju vučnu silu. Dostupno s 70 kg, 205 kg, 625 kg (samo unutrašnje) i 900 kg vanjski utezi kotača.
70 kg težina pokretača + 900 kg teški balast za teško izvlačenje s naplatcima od 42″ ili većim.

FARMSIGHT PAKETI

John Deere Vam nudi da se tijekom cijele sezone svakog trenutka pouzdajete u vašu opremu. To biste trebali i možete – s paketima FarmSight usluga. Naši paketi FarmSight usluga osmišljeni su s dva glavna cilja: maksimizirati vaš rad bez prekida i minimizirati vaše operativne troškove. Birate između: SELECT, PREMIUM, PREMIUM + paketa
Uvjerite se sami – iskoristite maksimalni potencijal vaše John Deere opreme.

JEDNOSTAVNO DOKUMENTIRANJE I POHRANA PODATAKA

Nova Aplikacija MyOperations- svi podaci koji su vam potrebni za donošenje odluke na temelju činjenica – praktično prikazani na vašem pametnom telefonu!

– Sve informacije na jednom središnjem mjestu, gdje su praktično strukturirane i moguće im je lako pristupiti
– Steknite uvide da biste mogli donijeti pametne odluke temeljene na činjenicama
– Iskoristite brojne dodatne poljoprivredne alate za dodatnu obradu i analizu podataka
– Brz i jednostavan prijenos podataka uz bežični prijenos podataka

AutoTrac i John Deere Operativni centar zajedno povezuju vaš ured i strojeve za poboljšanje cjelokupne poslovne učinkovitosti.

Povežite AutoTrac s Operativnim centrom John Deere i svoje ćete zadatke moći pažljivo planirati izvan sezone. Jednostavno izrađujte, uređujte ili brišite podatke za postavljanje zaslona, kao što su klijenti, gospodarstva i polja, granice, linije navođenja ili još mnogo toga.