FLIEGL „PUSH OFF“ POTISNI SISTEM

 

FLIEGL push-off potisni sistem kombinira i optimizira prednosti svih poznatih transportnih sustava. Gigant potisne prikolice spremne su za rad u najtežim uvijetima tijekom cijele godine. Na primjer, bilo da su u pitanju sjenaže trava, silaže kukuruza ili žitarica, krumpir, krupne bale, teški materijali – fleksibilnost i snaga potisnog „push-off“ sistema su bezgranični. Potisni mehanizam sastoji se od robusnog, snažnog hidrauličnog cilindra koji potiskuje prednju stranicu i pod prema natrag na taj način gurajući materijal iz prikolice. Potisni pod okružen je poliuretanskim trakama te na taj način zabrtvljen. Biti ćete impresionirani svestranošću, brzinom istovara, lakoćom manipulacije, snagom sistema te sigurnošću push-off prikolica

Prednosti FLIEGL Potisnog sistem (Push-off) u odnosu na druge načine istovara

  • veća stabilnost prilikom transporta i istovara zbog nižeg težišta
  • do 60% veći kapacitet s optimalnom kompresijom (ovisno o materijalu i njegovoj vlažnosti)
  • brz i siguran istovar i u niskim skladištima, halama
  • mala neto težina zbog integrirane konstrukcije
  • izuzetno robustan push-off sustav lako podnosi i teške materijale
  • vrijeme istovara je do pet puta brže
  • učinkovitiji i sigurniji sustav zbog univerzalne primjene
  • fliegl push-off sustav je robustan i pouzdan jer nema osjetljivih dijelova te njihova habanja
  • veći kapacitet tereta zbog manjih potreba za energijom i bolje kompresije

Navedene prednosti FLIEGL potisnih prikolica utječu na vaš učinak i kvalitetu obavljenog posla istovremeno snižavajući vaše troškove, čime izbor postaje zaista jednostavan.

Mogućnost korištenja cijele godine

KLIZNA STIJENKA „INSIGHT“

Novo razvijena je klizna stijenka Insight. Nedavno je dodana nova ploča (stjenka) za bolji pregled. Pruža rukovatelju bolji pogled prema utovarnom prostoru, time povećava sigurnost i udobnost prilikom utovara i istovara. Budući da je stijenka izrađena od posebnog materijala otpornog na udarce, pri visokom opterećenju se ne lomi te ne dolazi do pucanja stijenke. Također materijal stijenke je otporan na UV zrake. Opsežnim testiranjima na poljoprivrednim gospodarstvima pri kišnim uvijetima, materijal stijenke nije narušen, te  je u svakom trenutku ostavljao dobar pogled rukovatelja prema prikolici.

HIDRAULIČNA ZAŠTITA PODVOZJA

Za dodatnu sigurnost zaslužna je hidraulična zaštita. Kada se otvori hidraulični poklopac prtljažnika, automatski se preklapa prema gore. Materijal se tada može nesmetano odgurati. Kada se završi s istovarom zaštitni poklopac se ponovno spušta prema dolje. Rezultat ovog sustava je taj da se na podlogu ne ne taloži materijal , a cesta ostaje čista.