Prodati traktor može za to ovlašteni zastupnik. Ali može li svaki od njih kvalitetno odgovoriti na situaciju kada je vašem stroju potrebna jednostavna zamjena dijelova… Ili mu nakon godina rada treba malo više pažnje…

Upravo jedna od obaveza nas u Novocommerce International-u, kao zastupnika John Deere, je omogućiti vam da radite besprijekorno i bez zastoja. Naši serviseri školovani su u John Deere centrima i poznaju strojeve “iznutra i izvana”. Obučeni su za kvalitetnu dijagnozu problema i njihovo brzo rješavanje. Ili, jednostavnim savjetom će vas uputiti kako da od stroja izvučete maksimum u obavljanju radnih operacija.

Trenutno imamo zaposleno 26 servisera i 22 servisna vozila, čime se ne može pohvaliti niti jedna konkurentska kuća.

Pružanje servisnih usluga za opremu namjenjenu eksploataciji u poljoprivredi:

  • traktora John Deere i ostale poljoprivredne tehnike u i van garantnog roka
  • elektroničko-informatička dijagnostika
  • preventivno i redovno održavanje opreme i strojeva, od odklanjanja manjih kvarova do generalnog remonta motora

Ugrađujemo samo originalne rezervne dijelove. Na ugrađene rezervne dijelove i generalni popravak motora dajemo garanciju u trajanju 6 mjeseci.


Naša nova servisna vozila 

Za siguran rad vaših John Deere strojeva stoji vam na raspolaganju naš servis:
DaKompetentni serviseri obučeni u centralnom servisu John Deere u Bruchsalu sa posebnim licencama za obavljanje servisa John Deere
DaMobilni servisni timovi opremljeni sa 22 servisnih vozila sposobni izvršiti servis u vašem dvorištu
DaDvije suvremeno opremljene centralne servisne radionice na preko 1.500 m² u Osijeku i Bjelovaru
DaSpecijalni alati za servis motora, mjenjača, hidraulike i elektronike
DaKorištenjem ovlaštenog servisa Novocommerce International d.o.o. stječete pravo na produljenu garanciju nakon jedne godine starosti stroja u skladu sa pravilima John Deere
DaPosebni popusti na ugrađene rezervne dijelove preko servisa Novocommerce International d.o.o.
Osigurani rezervni dijelovi:
DaOriginalni rezervni dijelovi
DaNa skladištu u Osijeku i Bjelovaru sa više od 25.000 različitih kataloških brojeva, u vrijednosti većoj od 700.000 €
DaStalna direktna veza sa centralnim skladištem John Deere za Europu u Bruchsalu, koju u Hrvatskoj ima samo Novocommerce International d.o.o.
DaMogućnost isporuke rezervnih dijelova koji nisu na skladištu unutar 24 sata
DaPomoć pri identifikaciji i određivanju kataloških brojeva rezervnih dijelova od strane naših stručnih ljudi
DaDostava rezervnih dijelova u vaše dvorište
DaDežurstvo u sezoni žetve i berbe, raspoloživost dijelova i izvan radnog vremena
DaPosebna sezonska ponuda rezervnih dijelova
DaPosebni popusti na kupnju rezervnih dijelova

INSPECT & CONNECT

 

Izvršili ste Zimski inspekcijski pregled na Vašem stroju? Iskoristite dodatne pogodnosti!

U stalnoj potrazi za što boljim korisničkim iskustvom i kako bi zadovoljstvo naših kupaca bilo što veće, tvrtka John Deere osmislila je novi program pod nazivom INSPECT & CONNECT.

Kroz INSPECT & CONNECT program možemo bolje planirati održavanje vašeg traktora kako bi uvijek bio u vrhunskoj formi za sve izazove koje postavljate pred njega.

Nadogradnjom svojeg traktora sa najnovijim sustavom telematike dobivate mogućnost praćenja svih parametara traktora u stvarnom vremenu. Uz JDLink možete pratiti lokaciju stroja i progresa rada, postavljati upozorenja i intervale u kojima stroj može raditi, planirati održavanje. Daljinski pristup zaslonu stroja (RDA – u slučaju da zaslon podržava navedenu uslugu) u stvarnom vremenu prikazuje sve podatke sa vašeg traktora te omogućava pomoć kod postavljanja stroja. Također, nama kao servisu možete omogućiti spajanje na zaslon svog traktora dok ste u radu. Kroz taj pristup i mi možemo pratiti stanje traktora, pomoći sa namještanjem, optimizacijom performansi ili otklanjanjem problema stroja i ISOBUS priključne opreme. Uz praćenje parametara stroja možemo se bolje pripremiti za održavanje vašeg stroja, kroz osiguravanje potrebnih dijelova, planiranje servisa što u konačnici smanjuje vrijeme potrebno za servis i daje vama mogučnost još boljeg iskorištenja stroja.

JOHN DEERE FARMSIGHT

INSTANT POMOĆ

JOHN DEERE DEALER FARMSIGHT SERVISNI UGOVORI

Farmsight predstavlja vas i vaše strojeve + vašu AMS opremu + podrška zastupnika

Iskoristite JDLink prednosti u potpunosti i osigurajte si jedan od navedenih NCI Farmsight paketa:

 

Generalno uređenje motora

Kada pristupiti generalnom uređenju motora

Vaš motor je „srce“ Vašeg stroja. On omogućava funkcionalnost svim ostalim komponentama Vašeg stroja. Prije ili kasnije, dođe vrijeme kada je potrebno izvršiti generalno uređenje motora.

Ukoliko ste primjetili da Vaš motor nema performanse kao ranije, ukoliko imate povećanu potrošnju motornog ulja, pojačano dimljenje na ispušnoj cijevi, pogotovo dok je motor hladan, ukoliko možete čuti kliktanje iz predjela motora koje postaje sve učestalije, moguće da je na Vašem stroju neophodno napraviti generalno uređenje motora.

Što čini kvalitetnu reparaturu motora

Kvalitetna reparatura motora može Vašem stroju udahnuti novi život.

U kvalitetnu reparaturu motora spada; vađenje motora, rastavljanje istoga do najsitnije komponente, pranje i inspekcija komponenti motora, uređenje glave motora, izmjena klipova s karikama, kotrola i popravak klipnjača, izmjena košuljica cilindara, uređenje radilice (poliranje ili brušenje), izmjena glavnih, letećih i aksijalnih ležajeva, izmjena pumpe za vodu, izmjena termostata i antifriza, izmjena pumpe za ulje, izmjena hladnjaka ulja motora, izmjena ublaživača udara, izmjena seta brtvila, izmjena dizni ili injektora za ubrizgavanje goriva, po potrebi reparacija visokotlačne pumpe, izmjena zatezača remenja, izmjena remenja, izmjena filtera zraka…

U svaki generalno uređeni motor sipa se ulje posebnog viskoziteta, koje omogućava pravilno uhodavanje motora. Ovo ulje se mijenja nakon što motor odradi prvih 100 radnih sati. Nakon toga se u motor sipa ulje prema preporuci proizvođača za pojedini tip motora.

Zašto odabrati nas

Kod ovako opsežnog posla, izuzetno je bitna preciznost i stručnost, kako bi uređenje motora u potpunosti uspjelo. Kroz dugogodišnje iskustvo, obavili smo veliki broj ovakvih zahvata te stekli veliko iskustvo u tom području.

Koristimo isključivo originalne dijelove. Po ugradnji motora u stroj, a prije isporuke kupcu, motor se detaljno testira, između ostaloga korištenjem dinamometra, po čemu smo jedinstveni u ovom dijelu Europe.

Na sve generalno uređene motore u Novocommerce Internationalu dajemo jamstvo od 6 mjeseci, neograničen broj radnih sati unutar toga perioda. Uvjet je da se motor u tom periodu servisira prema preporukama proizvođača, s originalnim filterima i John Deere uljima.

 

Za najbolje traktore samo najkvalitetnije gorivo

Mnogobrojni poljoprivrdenici susreću se s problemom kvalitete plavog dizela. Nakupljanje vode, začepljenje filtera i njihovo često mijenjanje pa do dugoročnijih i opasnijih kvarova koji nastaju zbog konstantne izloženosti dijelova motora nekvalitetnom plavom dizelu. Nečistoće, voda i sumpor iz nekvalitetnog plavog dizela oštećuju visokotlačne  pumpe, dizne, prstenove, klipove i ostale dijelove motora.

Kvalitetno gorivo najbitnija je komponenta u efikasnom iskorištavanju suvremenih poljoprivrednih strojeva. Ono povećava učinak smanjujući vrijeme stajanja stroja zbog kvarova, smanjuje troškove održavanja zbog minimalnog udjela nečistoća te dugoročno donosi benefit tako što produžuje radni vijek motora. U kvalitetnom gorivo količina sumpora je minimalna, manja nego što propisuje maksimalni udio po normi EN 590. Sumpor u gorivu doprinosi ubrzanom trošnju komponenti ulja za podmazivanje te ubrzava starenje ulja i onemogućuje uljnim aditivima da kvalitetno razgrađuju ugljik koji se taloži u ulju tijekom njegove upotrebe. Zbog smanjene mogućnosti razgradnje ugljikovih spojeva na tarnim dijelovima motora talože se kristalne strukture ugljika koje oštećuju tarne površine te donosi posebnu štetu na prstenovima, klipovima i košuljicama motora, kao i na ventilima, turbini te ostalim dijelovima motora.

Tvrtka Etradex je brand partner tvrtke OMV iz Austrije i u ponudi ima samo najkvlitetnija dizelska goriva. Plavi dizel je eurodizelsko gorivo koje OMV koristi na benzinskim postajama, a za potrebe poljoprivrednika u Hrvatskoj dodaje se samo marker plave boje. Iskustva u primjeni takvog dizelskog goriva izuzetno su pozitivna te je prepoznata kvaliteta i benefiti koje takvo gorivo pruža svim korisnicima suvremene poljoprivredne mehanizacije.

Posebnu pogodnost koju tvrtka Etradex pruža svojim kupcima je ustupanje na besplatno korištenje certificiranih spremnika za dizelsko gorivo sa pumpom, mjerilom, filterom, automatskim pištoljem i elektroničkim nadzorom nivoa goriva u spremniku. Spremnici zadovoljavaju sve standarde te smanjuju troškove koji nastaju manipulacijom goriva i odlaskom na benzinske postaje te prijevoz naftnih derivata u spremnicima sumnjive čistoće i ispravnosti.

Tvrtka Etradex jamči za kvalitetu isporučenog goriva koja se nalazi u spremnicima koje daje na korištenje svojim kupcima. Plavi dizel dostavljamo na traženu lokaciju kupca.

Za više informacija pišite nam na gorivo@etradex.hr ili nas nazovite na broj 098/307306.