Najbolji način da osjetite razliku između jeftine kosilice i kvalitetnog stroja je da provedete jedan sat u radu s njima. Ako se nakon toga i dalje osjećate svježe i odmorno, vrlo je vjerojatno da koristite John Deere.

Sve kosilice iz SELECT serije imaju mogućnost prilagodbe brzine rada terenu i uvjetima na terenu. Sa R54V možete zaboraviti na povlačenje konopa. Električni starter vam omogučuje brzo i jednostavno pokretanje vaše kosilice.

Ekskluzivni John Deereov “TurboStar” sistem s dodatnim ventilatorom omogućava veliku učinkovitost sakupljanja trave. Ventilator stvara dodatnu zračnu struju koja proizvodi vakuum i time učinkovito puni korpu ostavljajuću čist i uredan rez.

Lijevano aluminijsko kućište uz kvalitetnu boju osigurava dugi vijek trajanja bez korozije.

#

Ekskluzivni TurboStar sustav pruža precizno rezanje i veliko skupljanje. Čak i u vlažnim uvjetima, struja zraka koju stvaraju noževi podiže travu prije rezanja; također otklanja lišće iz vašeg travnjaka. Nakon rezanja stvoreni zračni vakuum sprema ostatke trave u košaru za prikupljanje. TurboStar indikator napunjenosti koša još više vam olakšava posao upozoravajući vas kad je košara napunjena.

 

#

Kako bi olakšali transport i skladištenje kosilice, ugradili smo ručke za podizanje sa prednje strane kao i sa stražnje strane, iza motora.

 

#

Lako prebacite svoju kosilicu sa sakupljanja na malčiranje sa opcijskim kitom za malčiranje. Marčiranje usitnjava ostatke trave i vraća ih na tlo kao gnojivo.

 

#

Podešavanje visine rezanja vrlo je jednostavno s središnjom funkcijom podešavanja. Odaberite odgovarajuću visinu pomicanjem poluge.

 

Podesiva ručka

Ručica se može podesiti na različite visine prema zahtjevima operatera. Ručka se također može lako sklopiti što olakšava transport i skladištenje.

 

#

Robusni kotači opremljeni su kugličnim ležajima kako bi se osigurala glatka vožnja kosilicom. Kotači su također potpuno zatvoreni i zaštićeni od prljavštine i pokošene trave.

 

#Grass bag

Lagana tekstilna košara ima veliki kapacitet i indikator napunjenosti košarice

 

Jednodnevna putovanja

Podesiva brzina kretanja omogućava rad lakšim jer nema potrebe za guranjem kosilice. Izbor brzine omogućava Vam da si izaberete najkomforniju.

 

#

Da bi pokretanje kosilice bilo još lakše ugradili smo električno pokretanje ključem. Zakrenite ga i krenite.

– BRIGGS & STRATTON 4-taktni motor, start ready Quantum. Paljenje ključem.

– Nazivna snaga 3,3 ks / 2,4 kW @ 2800 o/min

– Volumen 190 ccm, Varijabilna brzina od 2,7 do 4,8 km/h

– Aluminijsko kućište 54 cm

– Samohodna, TURBOSTAR, stražnje izbacivanje

– Koš 75 l, jednostavno pražnjenje

– Središnje podešavanje visine košnje u 7 pozicija 17-100 mm

– Sklopiva gumom obložena ručica

– Masa 49 kg

– Kotači: prednji: 210 mm stražnji: 210 mm; kuglični ležajevi

– Preporučena površina do 2500 m2

Opcije

– Malč kit

– Stražnji deflektor