PLACEHOLDER ALT TEXT

John Deere R47KB je robusna i čvrsta kosilica namijenjena površinama do 1500 m2.

Dolazi sa aluminijskim kosištem, TurboStar sistemom prikupljanja trave, promjenjivom brzinom pogona te kvačilom za uključivanje noža.

Uz opcijski kit za malčiranje lako ćete prebaciti kosilicu sa funkcije prikupljanja u tekstilnu košaru na funkciju malčiranja. Malčiranjem usitnjavate travu te se ona vraća nazad na travnjak kao gnojivo.

#

Ekskluzivni TurboStar sustav pruža precizno rezanje i veliko skupljanje. Čak i u vlažnim uvjetima, struja zraka koju stvaraju noževi podiže travu prije rezanja; također otklanja lišće iz vašeg travnjaka. Nakon rezanja stvoreni zračni vakuum sprema ostatke trave u košaru za prikupljanje. TurboStar indikator napunjenosti koša još više vam olakšava posao upozoravajući vas kad je košara napunjena.

 

#

Kako bi olakšali transport i skladištenje kosilice, ugradili smo ručke za podizanje sa prednje strane kao i sa stražnje strane, iza motora.

 

#

Lako prebacite svoju kosilicu sa sakupljanja na malčiranje sa opcijskim kitom za malčiranje. Marčiranje usitnjava ostatke trave i vraća ih na tlo kao gnojivo.

 

#

Podešavanje visine rezanja vrlo je jednostavno s središnjom funkcijom podešavanja. Odaberite odgovarajuću visinu pomicanjem poluge.

 

#

Ručica se može podesiti na različite visine prema zahtjevima operatera. Ručka se također može lako sklopiti što olakšava transport i skladištenje.

 

#

Robusni kotači opremljeni su kugličnim ležajima kako bi se osigurala glatka vožnja kosilicom. Kotači su također potpuno zatvoreni i zaštićeni od prljavštine i pokošene trave.

 

#

Za nesmetano pražnjenje košare ugradili smo kvačilo za isključivanje noža bez isključivanja motora. To znači da ne morati isključivati motor svaki puta kada praznite košaru.

 

##

Lagana tekstilna košara ima veliki kapacitet i indikator napunjenosti košarice

 

Promjenjivo putovanje

Podesiva brzina kretanja omogućava rad lakšim jer nema potrebe za guranjem kosilice. Izbor brzine omogućava Vam da si izaberete najkomforniju.

– SUBARU OHV B794 taktni motor

– Nazivna snaga 4,35 ks / 3,2 kW @ 2800 o/min

– Volumen 179 ccm, Varijabilna brzina od 2,7 do 4,3 km/h

– Aluminijsko kućište 47 cm

– Samohodna, TURBOSTAR, stražnje izbacivanje

– Koš 65 l, jednostavno pražnjenje

– Središnje podešavanje visine košnje u 9 pozicija 15-80 mm

– Sklopiva gumom obložena ručica

– Kotači: prednji: 180 mm stražnji: 200 mm; kuglični ležajevi

– preporučena površina: 1500 m2

Opcije

– Malč kit