PLACEHOLDER ALT TEXT

John Deere JX90 je profesionalna kosilica za veće površine do 4000 m2.

Opremljena je aluminijskim kosištem, te TurboStar tehnologijom sakupljanja za bolje rezultate košnje i sakupljanja. Promjenjiva brzina kretanja omogućava Vam da izaberete najugodniju. Za dodatnu udobnost tu je kvačilo za isključivanje oštrica. Više nema potrebe za gašenjem kosilice svaki puta kad trebate isprazniti koš.

JX90 rotacijska kosilica je svojom kvalitetom i prihvatljivom cijenom oduševila mnoge naše kupce, te Vam možemo reći da daje savršene rezultate košnje na dužim intervalima.

#

Ekskluzivni TurboStar sustav pruža precizno rezanje i veliko skupljanje. Čak i u vlažnim uvjetima, struja zraka koju stvaraju noževi podiže travu prije rezanja; također otklanja lišće iz vašeg travnjaka. Nakon rezanja stvoreni zračni vakuum sprema ostatke trave u košaru za prikupljanje. TurboStar indikator napunjenosti koša još više vam olakšava posao upozoravajući vas kad je košara napunjena.

 

#

Kako bi olakšali transport i skladištenje kosilice, ugradili smo ručke za podizanje sa prednje strane kao i sa stražnje strane, iza motora.

 

#

Lako prebacite svoju kosilicu sa sakupljanja na malčiranje sa opcijskim kitom za malčiranje. Marčiranje usitnjava ostatke trave i vraća ih na tlo kao gnojivo.

 

#

Podešavanje visine rezanja vrlo je jednostavno s središnjom funkcijom podešavanja. Odaberite odgovarajuću visinu pomicanjem poluge.

 

#

Ručica se može podesiti na različite visine prema zahtjevima operatera. Ručka se također može lako sklopiti što olakšava transport i skladištenje.

 

#

Robusni kotači opremljeni su kugličnim ležajima kako bi se osigurala glatka vožnja kosilicom. Kotači su također potpuno zatvoreni i zaštićeni od prljavštine i pokošene trave.

 

#

Za nesmetano pražnjenje košare ugradili smo kvačilo za isključivanje noža bez isključivanja motora. To znači da ne morati isključivati motor svaki puta kada praznite košaru.

 

##

Lagana tekstilna košara ima veliki kapacitet i indikator napunjenosti košarice

 

Promjenjivo putovanje

Podesiva brzina kretanja omogućava rad lakšim jer nema potrebe za guranjem kosilice. Izbor brzine omogućava Vam da si izaberete najkomforniju.

– SUBARU OHV B794 taktni motor

– Nazivna snaga 4,35 ks / 3,2 kW @ 2800 o/min

– Volumen 179 ccm, Varijabilna brzina od 2,7 do 4,8 km/h

– Aluminijsko kućište 54 cm

– Samohodna, TURBOSTAR, stražnje izbacivanje

– Koš 75 l, jednostavno pražnjenje

– Središnje podešavanje visine košnje u 7 pozicija 17-100 mm

– Sklopiva gumom obložena ručica

– Kotači: prednji: 210 mm stražnji: 210 mm; kuglični ležajevi

-Kvačilo pogona noža

– preporučena površina: 2500 m2

Opcije

– Malč kit