Integrirani dizajn prednjeg utovarivača H240 pruža optimalne performanse na traktorima serije 5E

Lako se ugrađuju i održavaju, pružaju savršenu vidljivost i performansu u mnogo godina gotovo bez održavanja.

Traktor pripremljen za utovarivač – opcija direktno iz tvornice. Vaš novi traktor može biti pripremljen direktno iz tvornice kako ne bi morali čekati ugradnju utovarivača.

Prednji utovarivač H240 savršeno se uklapa. Pouzdan, robusno konstruiran premium utovarivač dizajniran za 5E. Njegova geometrija savršeno je usklađena s traktorom 5E, tako da je teret uvijek ravnomjerno raspoređen duž okvira i prednje osovine. 5E je čvrst poput stijene s H240. Dostupne su mehanička samonivelirajuća (MSL) kao i ne-nivelirajuća (NSL) verzija.

Ugradnja Joystick-a

Mehanički ili električni Joystick ugrađuje se jednostavno. Pristupačan je i jednostavan za upravljanje vašim utovarivačem.

Možete osjetiti preciznost odziva upravljačke ručice utovarivača čim je dotaknete. Dodatne funkcije upravljačke ručice mogu uključivati GSS, ventile za preusmjeravanje, MemoSystem i ovjes utovarivača.

  1. Prekidač za prebacivanje brzina
  2. 3. funkcija, 4. funkcija – aktivacija preusmjerivača (2+1F)
  3. Aktivacija preusmjerivača
  4. UKLJ./ISKLJ. ovjesa utovarivača
Spajanje sa svim Euro priključcima

Prednji utovarivači H240 mogu se spojiti sa svim Euro priključcima. Specifičan dizajn John Deereovog stroja osigurava idealno podudaranje s utovarivačima serije H.

Bez alata

Također dostupan kao opcija na teretnim utovarivačima serije H je Euro / MX (Mailleux) nosač. Uz plave dijelove, nosač se može koristiti u MX konfiguraciji, a ljubičaste one za Euro / ISO uređaje. Za prebacivanje iz jedne konfiguracije na drugo potrebno je samo ručno bez alata.