Prodati traktor može za to ovlašteni zastupnik. Ali može li svaki od njih kvalitetno odgovoriti na situaciju kada je vašem stroju potrebna jednostavna zamjena djelova… Ili mu nakon godina rada treba malo više pažnje…

Upravo jedna od obaveza nas u Novocommerce International-u, kao zastupnika John Deere, je omogućiti vam da radite besprijekorno i bez zastoja. Naši serviseri školovani su u John Deere centrima i poznaju strojeve “iznutra i izvana”. Obučeni su za kvalitetnu dijagnozu problema i njihovo brzo rješavanje. Ili, jednostavnim savjetom će vas uputiti kako da od stroja izvučete maksimum u obavljanju radnih operacija.

Trenutno imamo zaposleno 19 servisera, čime se ne može pohvaliti niti jedna konkurentska kuća.

Pružanje servisnih usluga za opremu namjenjenu eksploataciji u poljoprivredi:

  • traktora John Deere i ostale poljoprivredne tehnike u i van garantnog roka
  • elektroničko-informatička dijagnostika
  • preventivno i redovno održavanje opreme i strojeva, od odklanjanja manjih kvarova do generalnog remonta motora

Ugrađujemo samo originalne rezervne dijelove. Na ugrađene rezervne dijelove i generalni popravak motora dajemo garanciju u trajanju 6 mjeseci.

Za siguran rad vaših John Deere strojeva stoji vam na raspolaganju naš servis:
DaKompetentni serviseri obučeni u centralnom servisu John Deere u Bruchsalu sa posebnim licencama za obavljanje servisa John Deere
DaMobilni servisni timovi opremljeni sa 16 servisnih vozila sposobni izvršiti servis u vašem dvorištu
DaDvije suvremeno opremljene centralne servisne radionice na preko 1.500 m² u Osijeku i Bjelovaru
DaSpecijalni alati za servis motora, mjenjača, hidraulike i elektronike
DaKorištenjem ovlaštenog servisa Novocommerce International d.o.o. stječete pravo na produljenu garanciju nakon jedne godine starosti stroja u skladu sa pravilima John Deere
DaPosebni popusti na ugrađene rezervne dijelove preko servisa Novocommerce International d.o.o.
Osigurani rezervni dijelovi:
DaOriginalni rezervni dijelovi
DaNa skladištu u Osijeku i Bjelovaru sa više od 25.000 različitih kataloških brojeva, u vrijednosti većoj od 500.000 €
DaStalna direktna veza sa centralnim skladištem John Deere za Europu u Bruchsalu, koju u Hrvatskoj ima samo Novocommerce International d.o.o.
DaMogućnost isporuke rezervnih dijelova koji nisu na skladištu unutar 24 sata
DaPomoć pri identifikaciji i određivanju kataloških brojeva rezervnih dijelova od strane naših stručnih ljudi
DaDostava rezervnih dijelova u vaše dvorište
DaDežurstvo u sezoni žetve i berbe, raspoloživost dijelova i izvan radnog vremena
DaPosebna sezonska ponuda rezervnih dijelova
DaPosebni popusti na kupnju rezervnih dijelova

JOHN DEERE FARMSIGHT

INSTANT POMOĆ

JOHN DEERE DEALER FARMSIGHT SERVISNI UGOVORI

Farmsight predstavlja vas i vaše strojeve + vašu AMS opremu + podrška zastupnika

Iskoristite JDLink prednosti u potpunosti i osigurajte si jedan od navedenih NCI Farmsight paketa:

 

Generalno uređenje motora

Kada pristupiti generalnom uređenju motora

Vaš motor je „srce“ Vašeg stroja. On omogućava funkcionalnost svim ostalim komponentama Vašeg stroja. Prije ili kasnije, dođe vrijeme kada je potrebno izvršiti generalno uređenje motora.

Ukoliko ste primjetili da Vaš motor nema performanse kao ranije, ukoliko imate povećanu potrošnju motornog ulja, pojačano dimljenje na ispušnoj cijevi, pogotovo dok je motor hladan, ukoliko možete čuti kliktanje iz predjela motora koje postaje sve učestalije, moguće da je na Vašem stroju neophodno napraviti generalno uređenje motora.

Što čini kvalitetnu reparaturu motora

Kvalitetna reparatura motora može Vašem stroju udahnuti novi život.

U kvalitetnu reparaturu motora spada; vađenje motora, rastavljanje istoga do najsitnije komponente, pranje i inspekcija komponenti motora, uređenje glave motora, izmjena klipova s karikama, kotrola i popravak klipnjača, izmjena košuljica cilindara, uređenje radilice (poliranje ili brušenje), izmjena glavnih, letećih i aksijalnih ležajeva, izmjena pumpe za vodu, izmjena termostata i antifriza, izmjena pumpe za ulje, izmjena hladnjaka ulja motora, izmjena ublaživača udara, izmjena seta brtvila, izmjena dizni ili injektora za ubrizgavanje goriva, po potrebi reparacija visokotlačne pumpe, izmjena zatezača remenja, izmjena remenja, izmjena filtera zraka…

U svaki generalno uređeni motor sipa se ulje posebnog viskoziteta, koje omogućava pravilno uhodavanje motora. Ovo ulje se mijenja nakon što motor odradi prvih 100 radnih sati. Nakon toga se u motor sipa ulje prema preporuci proizvođača za pojedini tip motora.

Zašto odabrati nas

Kod ovako opsežnog posla, izuzetno je bitna preciznost i stručnost, kako bi uređenje motora u potpunosti uspjelo. Kroz dugogodišnje iskustvo, obavili smo veliki broj ovakvih zahvata te stekli veliko iskustvo u tom području.

Koristimo isključivo originalne dijelove. Po ugradnji motora u stroj, a prije isporuke kupcu, motor se detaljno testira, između ostaloga korištenjem dinamometra, po čemu smo jedinstveni u ovom dijelu Europe.

Na sve generalno uređene motore u Novocommerce Internationalu dajemo jamstvo od 6 mjeseci, neograničen broj radnih sati unutar toga perioda. Uvjet je da se motor u tom periodu servisira prema preporukama proizvođača, s originalnim filterima i John Deere uljima.