Svjetski prvak u vožnji
Naslovnica · rezervni-dijelovi · Rezervni dijelovi 1
John Deere rezervni dijelovi John Deere rezervni dijelovi John Deere REMAN Vapormatic KUHN rezervni dijelovi John Deere ulja i maziva John Deere SHOP Rezervni dijelovi - PROMO

Rezervni dijelovi

Dijelovi za traktore

John Deere - dijelovi za traktore

Uz naš veliki raspon visoko kvalitetnih originalnih dijelova vaš traktor će imati vrhunske performanse dan za danom. Samo izaberite model serije.

Izabrali ste John Deere traktor jer ste željeli najbolje.  Zato kad se radi o redovnom održavanju stroja, jedino što ima smisla je koristiti originalne filtere i ulja koja su prozivedena i odobrena od John Deere-a.



Dijelovi za kombajne

John Deere - dijelovi za kombajne

Tražite najvišu razinu performansi iz vašeg John Deere kombajna. Dakle, ne prihvaćajte ništa manje. Koristite samo John Deere zamjenske dijelove.

Redovno održavanje vašeg kombajna je tajna dugoročnog uspjeha, ali lakše je to zanemariti kad je vaš profit pod pritiskom. Mnogi neoriginalni zamjenski dijelovi izgledaju slično kao i origninalni John Deere dijelovi, ali ono što čini razliku su mali detalji.

Naši dijelovi za kombajne su izrađeni po najvišim standardima i specifikacijama i omogučavaju najveću pouzdanost vašeg kombajna, kvalitetu otkosa i performanse.


Dijelovi za prskalice

John Deere - dijelovi za prskalice

Ovih dana kemikalije čine preko šezdeset posto ukupnih troškova za prskanje. Da bi izračunali svaku kap, odrediti vrijeme i prave kemikalije su od vitalnog značaja.

Drugi glavni faktor je prskalica koja radi kako vi očekujete. Zato su John Deere prskalice napravljene da bi vam omogučili nenadmašnu pouzdanost, kvalitetu i performanse koje vi trebate.. Dakako, čak i najpouzdanije i robusne prskalice definitivno traže redovno održavanje i brigu.

To je razlog da izaberete uvijek orinalne dijelove za John Deere prskalice. Od dizni i setova za popravak do alata za čišćenje i kalibracijskih uređaja, svi su oni posebno napravljeni i testirani eksluzivno vašu John Deere prskalicu.


Dijelovi za balirke

John Deere - dijelovi za prešu

Održavanje vašeg balirke u tip top stanju će smanjiti prekide i osigurati vam savršenu balu svaki put.

Zašto ne uložiti u automatski sistem podmazivanja lanaca i time im produljili radni vijek i izbjegli svakodnevno podmazivanje?



E-newsletter prijava
x
* obvezna polja