NCI Dani otvorenih vrata 2018.
Naslovnica · KUHN Sijačice · KUHN Pneumatske sijačice
Kuhn - Pneumatske sijačice

Pneumatske sijačice

KUHN pneumatske sijačice su savršena kombinacija za kvalitetnu produktivnost ...

KUHN ESPRO

KUHN Espro

ESPRO

Veća iskoristivost sa manjom potrebnom ulaznom snagom. Nova KUHN ESPRO pneumatska sijačica je dizajnirana za veću radnu iskoristivost i pritom bez zahtjeva za većom ulaznom snagom. Jednostavno i brzo podešavanje u kombinaciji s elektroničkim rješenjima također doprinosi povećanoj iskoristivosti i olakšava rad.

Zbog izvedbe potisnih kotača koji nisu u liniji omogućava se laka vuča zbog lakšeg prolaska zemlje pored kotača. Ovisno o tipu zemlje zbog ovakve izvedbe moguća je sjetva sa traktorom od 200 KS i do 13 km/h.

Kvalitetna i brza sjetva omogućena je pomoću novog KUHN CROSSFLEX sistema ulagača; dva reda diskova otvaraju put i osiguravaju kvalitetno miješanje sa tlom. Ulagači ugrađeni preko poliuretanskog bloka na sekciju grede osiguravaju konstantni pritisak i preciznu distribuciju.

Udobnost upravljanja sjetvom iz kabine traktora – ISOBUS priprema; dostupan sa CCI200 i VT 50 upravljačkim terminalima.

Podešenja su laka i brza jer su grupirana i izvedena pomoću distanca na hidrauličnim cilindrima.

KUHN Espro

KUHN Venta LC

KUHN Venta LC

Venta LC

Sijačica integrirana sa alatom za pripremu sjetve sa KUHN COMBILINER izvedbom – veliki spremnik sa brtvama protiv prašine- centralni volumetrijski mjerač sjemena – Snažan ventilator koji osigurava točno sijanje i sa težim sjemenom – integrirano centrifugalno kvačilo na ventilatoru - Ugrađeni markeri na alat za pripremu tla što neopterećuje šasiju sijačice i omogućava pripremu zemlje sa strojem uz pomoć markera i bez sijačice. Visok klirens ulagača i udaljenost od 33 cm od redova ulagača omogućuje lakšu sijetvu na tlima sa korovom. Sijačica se priključuje na rotodrljaču trokutastom brzom spojkom. Velik raspon opcija za prilagodbu sjetvi svakom korisniku. Potpuni pregled sijanja pomoću monitora KUHN HECTOR 3000 ili KUHN QUANTRON S-2 – Utovarne stepenice.

KUHN Venta LC

KUHN Venta NC i NCR

KUHN Venta NC i NCR

Venta NC i NCR

KUHN sijačica integrirana sa alatom za pripremu sjetve sa KUHN COMBILINER izvedbom – Visoko profesionalana riješenja za potrebe brzog sijanja koja osiguravaju također i kvalitetu i povećanje dnevnog kapaciteta sijanja pri krajevima razdoblja sjetve. Alat za pripremu sjetve dolazi sa novim valjkom sa integriranim ovjesom što osigurava nošenje sijačice i optimizaciju centra gravitacije. Veliki spremnik za optimizaciju sjetve. Vario ventilator dolazi kao standard oprema. Lakša kontrola protoka sjemena i kalibracija zahvaljujući nagibnoj ploči. KUHN SEEDFLEX tehnologija sijanja koja zahtjeva manje održavanja, olakšava sjetvu na blatom zahvaćenim površinama zbog razmaka reda od 35 cm.KUHN QUANTRON S-2 monitor koji uz pomoću 200 brojača omogućuje točnu sjetvu uz upravljanje potrošnjom preko monitora.

KUHN Venta NC i NCR
E-newsletter prijava
x
* obvezna polja