NCI Dani otvorenih vrata 2018.
Naslovnica · KUHN Sijačice · KUHN pneumatske precizne sijačice · KUHN Maxima 2R

KUHN Maxima 2R serija

KUHN Maxima 2R

Maxima 2R

KUHN MAXIMA 2 je rezultat petogodišnjeg testiranja I predstavlja novu generaciju sijačica. Dizajnirana je tako da ponudi sijačicu koja se nosi sa svim uvijetima sijanja a posebno novim tehnikama kao što su minimalna kultivacija. Zato ulagači imaju 120 kg u svojoj osnovnoj izvedbi, ali zadržavaju istu balansnu točku kao tradicionalne. Ova izedba je dizajnirana da bude robustna .Teleskopski okvir, polu-automatska kuka; mogućnost gnojidbe (ovisno o modelu)- mogućnost gnojidbe sa prednjeg nosivog spremnika (ovisno o modelu). Mikrogranulator (ovisno o modelu). Jednostvano podešavanje. Elektronički monitor (ovisno o izvedbi): KUHN HECTOR 3000, KUHN KMS 208, KUHN KMS 412 ILI KUHN KMD 112.

KUIHN MAXIMA RXL je dizajnirana posebno za farmere kojima je potrebna velika brzina sijanja; i do 7 hektara po satu. Ova sijačica dolazi u opciji sa 9,10 ili 12 redova sa 70/75/80 cm međurazmaka, dok se u dodatnoj opremi može isporučiti sa prednjim kotačima koji poboljšavaju stabilnost sjetve na nagnutim površinama.

KUHN MAXIMA RX je dizajnirana za kamene površine te dolazi u opciji sa 8 redova sa 70/75/80 cm međurednim razmakom i postoji mogućnost kombinacije sa KUHN TF 1500 prednjim spremnikom.

KUHN Maxima 2R
E-newsletter prijava
x
* obvezna polja