Svjetski prvak u vožnji
Naslovnica · John Deere · Traktori · 9rx Serija traktora

Nova 9RX serija traktora

John Deere - 9RX serija traktora

Vrijeme je da otkrijete ultimativnu vučnu snagu!

Nevjerojatan traktor konstruiran za čistu vučnu snagu i to sa ukupnom širinom od samo 2,98 m ( sa gusjenicama 762 mm ).Dizajniran sa 4 gusjenice koje prenose više snage na tlo od traktora sa npr 2 gusjenice i traktora sa duplim kotačima. Građen sa inteligencijom pružanja pomoći u svakoj situaciji u radu. Vrijeme je da otkrijete ultimativnu vučnu snagu.

Snaga koju trebate

Traktor 9RX Snaga koju trebate

Učinkoviti 13,5 l John Deere PSS motori i 15 l QSX Cummins motori sa velikom snagom i okretnim momentom pružaju snagu do 670 KS. Kako bi smanjili ispuh štetnih plinova svi modeli zadovoljavaju stupanj 4 norme o emisiji plinova koristeći SCR tehnologiju.

Intuitivna kontrola

Traktor 9RX Intuitivna kontrola

Sa generacijom 4 Commandcenter Zaslona možete upravljati čime god želite sa dodirom prsta – jednostavno je kao korištenje Smartphone-a. Traktori su opremljeni sa AMS riješenjiima, recieverom za navođenje i Autotrac samoupravljanjem koji pružaju maksimalnu preciznost,komfor i učinkovitost.Novi e18 mjenjač sa Efficiency managementom

Traktor 9RX Novi e18 mjenjač sa Efficiency managementom

Za najmanju moguću potrošnju goriva novi e18 mjenjač automatski mijenja brzine i regulira gas kako bi dosegli zadanu radnu brzinu.

Savršene dimenzije

Traktor 9RX Savršene dimenzije

Ne morate se brinuti zbog cestovnih propisa jer RX serija ih zadovoljava zbog savršenih dimenzija od samo 2,98 m širine.


Premium kabina

Traktor 9RX Savršene dimenzije

Kabina od 360 stupnjeva pruža nevjerojatan pogled na vaša polja tijekom rada.Kada ste opušteni radite bolje, zbog toga ova prostrana ergonomski oblikovana kabina pruža sav potreban prostor maksimizirajući komfor.

Duže = veći vijek trajanja!

Traktor 9RX veći vijek trajanja!

Remen gusjenice je 20% duži nego na konkurentnim modelima što znači 20% manje vremena na tlu i 20% više vremena između intervala izmjene. 9RX serija opremljena je sa 2 srednja valjka na gusjenici koji nemaju potrebu za održavanjem.

John Deere - 9RX Serija traktora

Preuzmi PDF

E-newsletter prijava
* obvezna polja