Svjetski prvak u vožnji
Naslovnica · John Deere · Traktori · 9R-serija traktora

9R/RT Serija traktora od 370 do 670 KS sa IPM sistemom

John Deere - 9R serija traktora

Traktori serije 9R/RT vode vas na mjesta gdje snovi postaju stvarnost.

John Deere - 9R serija traktora

Moderna poljoprivreda na velikim površinama zahtjeva ogromnu snagu, inteligentno primjenjenu. U kombinaciji sa Vašim pozitivnim stavom traktori serije 9R/RT ostvaruju sva vaša očekivanja.

John Deere - 9R serija traktora

Snažni EURO 4 motori dostavljaju snagu od čak 670 KS, u kombinaciji sa novim e18 mjenjačem dovode do znatnog smanjenja u potrošnji goriva.

Redizajnirana CommandView 3 kabina daje vam više prostora i vidljivosti dok ergonomske kontrole na CommandArmu, 4100 procesor ( 7'' display ) ili 4600 procesor ( 10'' zaslon ) CommandCenter touch screen zaslon stavlja vas potpuno u kontrolu. 40 stupnjeva podesivo vozačevo sjedalo i deluxe opcija sjedala pružaju najveću udobnost ikada na seriji 9R/RT.

John Deere - 9R serija traktora

Napredna telemtaska riješenja i riješenja za preciznu poljoprivredu dozvoljavaju vam da uskladite traktor i funkcije priključka na jednom zaslonu. Možete pratiti ponašanje vašeg stroja, performanse i lokaciju i to sve iz daljine preko kompjutera ili mobitela. Koristeći te podatke biti ćete u mogučnosti povećati produktivnost stroja i vozača. Svi podaci vezano za vaš stroj i poslovanje su pohranjeni na sigurnom mjestu myjohnDeere.com


Napravite više posla u manje vremena
Gospodarstva postaju sve veća i kako bi njima upravljali efikasno potrebno je imati još više snage sa inteligetnim riješenjima koja povećavaju produktivnost i vrijeme rada a istodobno smanjuju troškove. Sa maksimalnom snagom od 670 KS i e18 mjenjačem 9R/RT pruža optimalnu snagu, kada ju trebate.

Jedinstvena na tržištu Hydra Cushion sistem suspenzije prenosi svu snagu na pod.

Sa 9R/RT traktorima kroz teške aplikacije obrade zemljišta kao npr oranje ili pripremanje ići čete bolje i jeftinije nego ikada prije.

John Deere - 9R serija traktora

Precizna snaga
Snaga vam daje produktivnost ali kako bi bili efikasni trebate biti i precizni osobito u sijanju.

E18 mjenjač sa Efficiency Managementom smanjuje potrošnju goriva zbog automatskog prebacivanja brzina po potrebi.


John Deere - 9R serija traktora

Hidraulika visokog protoka na 9R traktorima sa kotačima i 9RT sa gusjenicama zadovaljavaju sve vaše sadašnje i buduže poslove.

John Deere - 9R serija traktora

AMS ( riješenja za upravljanje u poljoprivredi ) pružaju riješenja za apliciranje snage i preciznosti. Autotrac upravljanje smanjuje propuste, preklapanja i do 95% . Satelitska navigacija vam štedi vrijeme,gorivo, sjeme, sredstva i gnojivo.

John Deere - 9R Standard Serija traktora

Preuzmi PDF
E-newsletter prijava
x
* obvezna polja