Svjetski prvak u vožnji
Naslovnica · John Deere · Traktori · 6MC serija traktora

6MC i 6RC SERIJA TRAKTORA

John Deere - 6MC serija traktora

Svestrani traktor John Deere

Optimiziranje produktivnosti operacija moguće je samo ako imate pristup najboljoj opremi i strojevima. No, ako se morate boriti s ograničenim prostorima ili brdovitim terenom, najveći i najsposobniji traktori ne dolaze u obzir.

John Deere traktori serije 6MC i serije 6RC koncentriraju kvalitete i sposobnosti većih traktora u kompaktniji format dobrih manevarskih sposobnosti. Dokaz da ne morate biti golemi, da biste bili veliki.

Ovi traktori konstruirani su sa performansama, učinkovitosti, tehnologijom te vizijom, koje možete očekivati od tvrtke John Deere. Ključna svojstva za ultimativan uspjeh vaših operacija.

Sve što veći traktori nude. Osim veličine.

John Deere - 6MC serija traktora

Kratak pogled na kvalitete i jake strane traktora 6MC i 6RC mogao bi stvoriti dojam da su za broj veći no što uistinu jesu. Međutim, njihov kompaktan otisak i kratak međuosovinski razmak znače da ovi traktori mogu raditi učinkovito čak i u tijesnim kutovima i zahtjevnom terenu. Zajedno s većim John Deere traktorima konstruirani su prema obnovljenom konceptu punog okvira. To daje maksimalni strukturalni integritet, niže razine vibracija i smanjuje ukupnu težinu. I to je idealna platforma za primjenu prednjeg utovarivača.

OGRANIČENI PROSTORI. NEOGRANIČENA OKRETNOST.

Rad u skučenim prostorima nikada nije lagan, a bez prave opreme gotovo je nemoguć. Traktori John Deere 6MC i 6RC namjenski su dizajnirani da djeluju sjajno u i oko malih objekata na farmi, imanjima s ograničenim prostorom te na neugodno brdovitim lokacijama.

MANJE STRESA. VEĆA PRODUKTIVNOST.

John Deere - 6MC serija traktora

Budući da su traktori 6MC i 6RC napravljeni na John Deere principu punog okvira, kabina i rukovatelj već su izolirani od većine vibracija pogonskog sustava. Stres i umor smanjeni su,dok produktivnost raste.TLS prednja amortizirajuća osovina

John Deere - 6MC serija traktora

Kao i s povećanjem razine komfora rukovatelja ovaj ovjes prednje osovine jamči optimalan kontakt s podlogom i učinak u polju prenoseći do 10% više snage na tlo. Impresivna funkcionalnost prilagodbe TLS-a glatko rješava sva stanja opterećenja osovine.VIŠE SNAGE. MANJE ŠTETNIH EMISIJA

John Deere - 6MC serija traktora

Usklađenost sa stage IV na John Deere način.

Svi John Deere motori kreirani su i konstruirani posebno za primjenu u poljoprivredi. Nove traktore serije 6MC i 6RC pokreću naši priznati 4,5 litarski PowerTech motori, koji su prerađeni kako bi proizvodili svu snagu koja vam je potrebna, istovremeno trošeći manje goriva i poštujući zahtjevne stage IV standarde emisija.


VIŠESTRUKE PRIMJENE. ODGOVARAJUĆI MJENJAČI

John Deere - 6MC serija traktora

vi John Deere mjenjači kombiniraju dokazan dizajn s inovativnom tehnologijom uštede snage. Rezultat: osigurana pouzdanost, intuitivan rad i niski operativni troškovi. Odabir ispravnog mjenjača doprinijet će produktivnosti i učinkovitosti.

MOĆ MIŠIĆA. MJERLJIV ODZIV

John Deere - 6MC serija traktora

Traktori serije 6MC mogu se opremiti s do četiri selektivna upravljačka ventila. Traktori serije 6RC pružaju dodatnu sposobnost John Deere hidrauličnog sustava kompenzacije tlaka i protoka PFC.

UVIJEK POD KONTROLOM. NIKAD IZVAN DOSEGA.

John Deere - 6MC serija traktora

Vaš traktor potreban vam je da uvijek radite pouzdano i učinkovito, često u ekstremno dugim razdobljima. Osigurati da operater ostane koncentriran, bez stresa i zamora tijekom dugog radnog dana ovisi o mnogo više nego o udobnosti i sjedalu.


ZAHTJEVNI ZADACI. INTELIGENTNA RJEŠENJA.

John Deere - 6MC serija traktora

John Deere sustav navođenja pomaže rukovateljima raditi s većom brzinom i točnošću, smanjujući pritom umor i povečavajući produktivnost u polju. Rado ćemo vam pomoći odabrati iz ponude opcionalnog hardvera i softvera, te konfigurirati sustav navođenja koji će precizno odgovarati vašim operacijama. John Deere sustavi su modularni, tako da jednostavno možete nadograditi sustav s povećanjem posla.MINIMALNO SERVISIRANJE. MASKIMALNA SIGURNOST.

Tijekom stvaranja traktora 6MC i 6RC, učinjen je ozbiljan angažman za jednostavnost održavanja i servisiranja. Mnoge komponente zahtijevaju malo ili nikakvo održavanje, a sve redovite i točke održavanja lako su dostupne.

John Deere - 6MC i 6RC Serija traktora

Preuzmi PDF
E-newsletter prijava
x
* obvezna polja