Svjetski prvak u vožnji
Naslovnica · John Deere · Traktori · 5R serija traktora

SERIJA 5R

John Deere - 5R serija traktora

KOMPAKTNI TRAKTOR MOŽE UČINITI VIŠE

Kompaktnost je evoluirala. Prepun snage i opremljen značajkama koje jamče svestranost i udobnost, novi 5R klasa je za sebe. To je traktor pogodan za sve što radite i sve što ste oduvijek željeli raditi.

John Deere - 5R serija traktora

Konačno, tu je lagani i okretni traktor koji omogućuje rukovanje sa svim teškim teretima – sprijda i straga. Izgrađen za iznimnu svestranost, 5R lako može biti opremljen s prednjim utovarivačem R serije i jednako je doma i na cesti i u polju.

Ovaj traktor znači posao: potpuno učinkovita performansa na razini udobnosti i praktičnosti usredotočena na obavljanje poslova – više, brže i bolje.

JEDAN TRAKTOR, MNOŠTVO PRIMJENA

John Deere - 5R serija traktora

Stvaranje prilika srž je svakog poslovanja. Uraditi više s manje oslobađa resurse koji se mogu koristiti za poboljšanja i postignuća. 5R pravi je traktor za to.IZRAĐEN DA PODIŽE

John Deere - 5R serija traktora

Uvijek savršen spoj, traktor, utovarivač i priključna oprema dizajnirani su i konstruirani jedni za druge. Nabavite 5R s prednjim utovarivačima modela 543R ili 603R, te iskoristite prednosti učinkovite praktičnosti koju može pružiti samo naš potpuno integriran dizajn.John Deere - 5R serija traktora

Okvir u koji se možete pouzdati – super snažni integrirani lijevani okvir od 5R daje vam čvrste temelje, uz pomoć kojih ćete svladati i najzahtjevnije zadaće prednjih utovarivača.


Najbolji pogled u poslu

John Deere - 5R serija traktora

Oblik slijedi funkciju – to je jedna od onih nepromjenjivih inženjerskih istina. To je ono što je vodilo dizajn preglednosti traktora 5R. Panoramski krov, panoramsko vjetrobransko staklo, novi niski poklopac motora otvaraju vidno polje i omogućavaju vam da se usredotočite na radove prednjeg utovarivača kao nikad prije.

SAMO DIZEL, SAMO MIŠIĆI

John Deere - 5R serija traktora

Ostvarite svu snagu koja će vam trebati, ali i dalje ispunjavate zahtjeve emisijske norme Stage 3B. 4 cilindarski PowerTech PWX 4,5 litarski visokotlačni CommonRail motor brižno je konstruiran za zahtjevne poljoprivredne aplikacije. Puna brzina postiže se na samo 1.750 o/min. TPM – transport power management povećava nazivnu snagu za vrhunski omjer snage i težine na zahtjev. Dodatnih 10 KS dostupno je u transportnim situacijama. Turbopunjenje s premosnicom kombinirano s naprednom tehnologijom upravljanja emisijama osigurava dugi čist vijek trajanja ovog motora.
MJENJAČI: ODABERITE PRODUKTIVNOST

John Deere - 5R serija traktora

Dajemo vam dvije različite opcije, jer samo vi možete odlučiti što je najbolje za vaše poslovanje. Koju god da odaberete, bit će to dobar izbor za produktivnost, učinkovitost goriva i udobnost vozača.
John Deere - 5R serija traktora

Birajte između opcije CommandQuad mjenjača s četiri PowerShift brzina u četiri raspona te mjenjača Command 8 s osam PowerShift brzina u četiri raspona.

ŠIROK POGLED, ULTIMATIVAN KOMFOR

John Deere - 5R serija traktora

Zamislite radni prostor koji svojim dizajnom pomaže napraviti bolji posao. Gdje se složeni zadaci ostvaruju s intuitivnom lakoćom. To je 5R kabina – gdje je sve podređeno ideji lakog rukovanja traktorom. Vaše potrebe, vaš izbor. 5R konzola s desne strane i novi CommandArm dizajnirani su u skladu s najboljom praksom ergonomskih načela i savršeno usklađeni s novom primarnom jedinicom prikaza (primary Display Unit – PDU+) u A stupu.

John Deere - 5R serija traktora

Mnogo veća vidljivost – Bolji pogled na zbivanja neposredno ispred ključan je u mnogim situacijama. Stoga smo maksimalno spustili poklopac motora.John Deere - 5R serija traktora

Novi CommandArm – sve funkcije na jednom mjestu.

John Deere - 5R serija traktora

Primarna jedinica prikaza – zaslon na stupu kabine koji nam pokazuje sve parametre i ponašanje traktora.


PUNA SNAGA, PRECIZNO KONTROLIRANA

John Deere - 5R serija traktora

Hidraulički sustav za kompenzaciju tlaka i protoka (PFC) može proizvesti maksimalan protok od 117 l/min kad god to sustav zahtjeva. Snaga i kontrola gdje i kada vam trebaju.John Deere - 5R serija traktora

5RN – uskva izvedba traktora za specijalne zadatke. Zbog svojih dimenzija ova izvedba odgovarati će u svim uvjetima.

John Deere - 5R serija traktora


Preuzmi PDF
E-newsletter prijava
* obvezna polja