Svjetski prvak u vožnji
Naslovnica · John Deere · Traktori · 5E serija traktora

5E SERIJA TRAKTORA S 3 CILINDRA - 50 do 75 KS

John Deere - 5E serija traktora

VAŠ PARTNER ZA ŽIVOT

Nema potrebe za prihvaćanjem drugorazrednoga samo zato što je opseg poljodjelskih poslova manji. Za vas je John Deere razvio novu 5E seriju traktora s 3 cilindra. Poduzeli smo znatne napore za konstruiranje idealnog traktora za manje poslove u stočarstu, intenzivan rad na travnjacima, za široke voćnjake i vinograde, za mala poduzeća te povremeno poljodjelstvo.

John Deere - 5E serija traktora

Konstruirani su prema istim zahtjevnim standardima poput svih John Deere traktora, te vam je stoga zajamčena jednaka performansa, pouzdanosti i učinkovitosti kao kod naših većih, sofisticiranijih strojeva. Jer vjerujemo da i manji radovi trebaju biti nagrađeni s velikom kvalitetom.

JOHN DEERE KVALITETA U SVAKOM DETALJU

John Deere - 5E serija traktora

5E serija traktora dizajnirana je i konstruirana da radi s istom nenadmašnom performansom kao i veći John Deere strojevi. Zahvaljujući njihovom kompaktnom formatu ekstremno su jednostavni za manevriranje u ograničenim prostorima te posebice prikladni za rad s prednjim utovarivačem. Opcionalno dostupni prednji blatobrani pružaju zaštitu od blata i kamena radi održavanja traktora čišćim za bolju preglednost.UDOBNOST VISOKE KLASE ZA POLJODJELSTVO MANJEG OPSEGA

John Deere - 5E serija traktora

Teško je zamisliti kakav je jasan i nesmetan pogled koji možete uživati iz kabine komunalnog traktora, dok ne sjednete u velikodušnu kabinu Techcenter.
John Deere - 5E serija traktora

Klima za rad – kabina TechCenter dostupna je po želji sa ili bez klima uređaja.
DOSTUPNA PERFORMANSA

John Deere - 5E serija traktora

Sve glavne sastavnice serije 5E dizajnirane su, konstruirane, proizvedene i testirane u tvrtki John Deere. To znači da se naši motori i mjenjači ističu među poljoprivrednim strojevima. A budući da su razvijeni doma surađuju s izvanrednom učinkovitosti.
John Deere - 5E serija traktora

John Deere PowerTech M motori specijalno su konstruirani za osiguranje idealnih rezultata u poljoprivrednim primjenama. Performansa je kalibrirana da omogući maksimalan okretni moment duž najšireg raspona broja okretaja, zadržavajući potrošnju goriva na minimumu. Ovi motori konstruirani su da zadovolje narazličitije zahtjeve.

Poboljšana svestranost – 12 brzina naprijed. 12 brzina nazad. Savršen izbor za poljodjelske i transportne radove.

Opcionalna funkcija puzajuće brzine također su dostupne.


John Deere - 5E serija traktora

Digitalni display – za jednostavan pregled radne brzine, radnih sati i ostalih funkcija.

SNAGA I KONTROLA

John Deere - 5E serija traktora

Hidraulika osigurava mišićnu snagu svakog traktora u radu, a 5E traktori s 3 cilindra mogu se pohvaliti tandemskom hidrauličnom crpkom koja osigurava ukupan protok od 71 l/min


SAVRŠENI PARTNER

John Deere - 5E serija traktoraJohn Deere prednji utovarivači dizajnirani su prije kao integralni dio traktora, nego kao naknadno kupljeni dodatak. Pružaju impresivnu performansu i izdržljivost te savršeno odgovaraju John Deere 5E traktoru. Stoga se lako montiraju i održavaju, a savršena kompatibilnost osigurava razmak od blatobrana, punu sposobnost manevriranja te nesmetan pristup motoru.
John Deere - 5E serija traktora

Kompaktne dimenzije osiguravaju da se ovaj model svugdje provuće.

John Deere - 5E Serija traktora

Preuzmi PDF
E-newsletter prijava
x
* obvezna polja