Svjetski prvak u vožnji
Naslovnica · John Deere · Preše · Preše sa varijabilnom komorom

PREŠE ZA OKRUGLE BALE S VARIJABILNOM KOMOROM - POSVEĆENI SVESTRANOSTI

Preše sa varijabilnom komorom

Posvećena svestranosti

Bilo da ste ugovorni partner s različitim kupcima ili ako veličina i struktura poslova zahtjeva svestranost, proizveli smo prešu za bale za vas. Proizvodite li slamu, sijeno, sjenažu ili silažu – veliku količinu jednoga ili ponešto od svega, ovdje možete izabrati svog pobjednika. Preše za bale serija G, M i R svestrane su preše za okrugle bale s varijabilnom komorom koje trebate.


ROBUSNA I JEDNOSTAVNA

V451G

V451G uvijek će biti dorasla situaciji. Pouzdano stabilan radni stroj niske zapremine za svakodnevnu uporabu pokazat će po potrebi performansu visokog kapaciteta tijekom odlučujućih faza.

Preše sa varijabilnom komorom

SAKUPLJAČ

Preše sa varijabilnom komorom

Sakupljač sa dizajnom krivulje od 2,2 m lako savladava najšire i žilave otkose.Preše sa varijabilnom komorom

Galvanizirani sakupljači otporni na hrđu sa Hardox® zupcima za posebnu izdržljivost.
Preše sa varijabilnom komorom

Sve točke podmazivanja montirali smo u centraliziranim nizovima radi lakog pristupa. Automatski sustav za podmazivanje lanca je opcija.

Preše sa varijabilnom komorom

Malo je više.
Jednostavan dizajn sa samo 4 lanca znači izvanrednu izdržljivost.OD DOBROG DO IZVRSNOG

Preše sa varijabilnom komorom

Poput svake preše za bale sa varijabolnom komorom, preša V451G posjeduje komoru za oblikovanje sa ravnim trakama i zatezačem traka, no to je gdje dobro završava i izvrsno započinje: zavareni okvir za posebno teške uvjete rada izgrađen za duge staze, dobavni sustav sa sakupljačem većeg promjera za temeljito, brzo sakupljanje te specijalno dizajnirana komora za bale za nadmoćno upravljanje dinamikom bale.RAD SA RAZLIČITIM KULTURAMA.
UČINKOVITI RAD.

V451M, V461M

Istinsko baliranje s različitim kulturama za uporabu srednje zapremine te gdje je brzina presudna. Opremljen sa raznim značajkama, to je paket visoke vrijednosti koji će raditi pouzdano, godinu za godinom.

Preše sa varijabilnom komorom

Preše sa varijabilnom komorom

Dostupan kao opcija za većinu zahtjevnih korisnika, premium sakupljač od 2,20 m s pet šipki sa zupcima sadrži zupce promjera 6 mm, cjevaste šipke sa zupcima te strugače od nehrđajučeg čelika da pruži jedinstvenu performansu tijekom dugog vremena.


Preše sa varijabilnom komorom

ROTORI – VAŠ IZBOR

RotoFlow HC Premium je kružni dobavljač s izdržljivim Hardox® zupcima za ravnomjernu distribuciju usjeva, vlažnih i suhih. MaxiCut HC 13 Premium univerzalno je rješenje za silažu, s dvostrukim Hardox® zupcima na rotoru koji guraju usjev na individualne opružne noževe razmaka 80 mm. Standardno sa MaxiCut HC 13 Premium, drugi valjak velikog promjera pokretan remenom pomaže u okretanju bale u uvijetima silaže sa mokrom travom. Također dostupan kao opcija s RotoFlow HC Premium.

Preše sa varijabilnom komorom

MEHANIZAM ZA SPUŠTANJE

Standardni sustav za odčepljivanje mehanizma za spuštanje koristi mehanizam paralelograma za elimiranje začepljenja na pužnicama.

OSTANITE USREDOTOČENI

Dani mogu postati dugi tijekom sezone baliranja, a nema vremena za gubljenje. Zato smo integrirali razne značajke komfora kako biste ostali usredotočeni na ono što se broji: proizvodnju savršenih bala što je moguće brže.

Preše sa varijabilnom komorom

IZBOR MONITORA

Prešama V451M/V461M može se raditi i upravljati s velikim rasponom dostupnih monitora kao što su Baletrak Plus ili Implement Display 100 (ograničena dostupnost)


Preše sa varijabilnom komorom

U prešama V451M i V461M, namjenski par cilindara primjenjuje silu na krak za gustoću dok mehanične kuke čvrsto blokiraju stražnja vrata u zatvorenom položaju. Cilindri prigušivača smanjuju udare na kraju kretnje.

Preše sa varijabilnom komorom

Sve točke podmazivanja montirali smo u centraliziranim nizovima radi lakog pristupa. Sustav automatskog podmazivanja je opcija.

ELEMENTI IZVRSNOSTI
PREŠE ZA BALE R SERIJE

Visoka zapremina, velika kvaliteta, premium značajke. Preše za bale R serije znače posao uz najveće dostupne tehničke značajke

Preše sa varijabilnom komorom

Preše sa varijabilnom komorom

Preše sa varijabilnom komorom

ISTINSKA SVESTRANOST U RADU S RAZLIČITIM KULTURAMA

Bez obzira koji usjev balirate ili koliku količinu - preše za bale R serije sve to obuhvaćaju. To osiguravaju dizajn za teške uvjete rada i premium tehničke značajke.

BALIRANJE U PRETICAJNOM TRAKU

V451R, V461R

Preše sa varijabilnom komorom

Uradite mnogo više bala u danu, čak i ako završite s radom nešto ranije – naš revolucionarni sustav brzog otpuštanja Fast Release System (FRS) u kombinaciji s dobavnim sustavom velikog kapaciteta omogućuje da uradite više od 120 bala na sat. Dostupne s MaxiCut HC 12 Premium, MaxiCut HC 13 Premium ili RotoFlow HC Premium dobavnim sustavima, preše V451R i V461R posjeduju dizajn punog okvira u kojem su trake povezane s okvirom, a ne s komorom bale. Neovisna MaxD komora za bale nalazi se unutar okvira tako da se njezine stranice mogu pomaknuti i izgurati van radi stvaranja najbržeg sustava otpuštanja koji smo ikada proizveli.

Preše sa varijabilnom komorom

PREMIUM SAKUPLJAČ

Sakupljač za teške uvjete rada veličine 2,20 m s pet šipki sa zupcima pruža vrhunsku produktovnost za velike radove.


Preše sa varijabilnom komorom

Birajte iz ponude premium rotora visokog kapaciteta – bez rezanja ili sa rezanjem, sa različitim kompletima noževa i razmacima od 40-80 mm.


Preše sa varijabilnom komorom

Dvije beskonačne trake od 576 mm omogućuju visoku gustoću i savršeno pokrivanje bale za sve kulture. Visokoučinkovit sustav praćenja trake osigurava savršeno vođenje trake u svim uvjetima. Tri valjka u komori osiguravaju savršeno okretanje bale neovisno o koncentraciji vlage.

Preše sa varijabilnom komorom

OSTANITE U SJEDALU

Potpuno upravljanje prešama za bale V451R i V461R iz udobnosti kabine putem ISOBUS zaslona.


Preše sa varijabilnom komorom

ISTOVAR ZA 5 SEKUNDI – TRIPUT BRŽE

S cilindrima stražnjih vrata velike brzine i pomočnim bočnim limovima koji rastežu komoru bale za 10 cm tijekom istovara, ove preše za bale uštede čitavu minutu za svakih šest bala.

RAD BEZ STRESA

Preše V451R i V461R u standardnoj opremi imaju automatizaciju Traktor-preša. Ova nagrađivana značajka omogućuje nadzor, reguliranje I koordiniranje funkcija preše iz traktora opremljenog sustavom Tractor Implement Automation putem ISKOBUS veze. Ključno za rad bez Stresa tijekom baliranja na velikoj brzini.

Preše sa varijabilnom komorom

E-newsletter prijava
x
* obvezna polja