Naslovnica · John Deere · Prednji utovarivači · Serija 3

Dodatni sadržaj

Najgledanije

Prednji utovarivači - Serija 3

Prednji Utovarivači Serije 3 Savršeno pristaju vašem John Deere traktoru. Nigdje nećete pronaći savršeniju kombinaciju prednji utovarivač / traktor. Mi smo jedini proizvođač koji konstruira i proizvodi prednje utovarivače koji su savršeno usklađeni s vašim John Deere traktorom.

Ništa ne može dostići ove prednosti:

  • Stvarna integracija sa šasijom za veću čvrstoću, pouzdanost i dugotrajnost
  • Izuzetna stabilnost traktora
  • Smanjeno strukturalno naprezanje i opterećenje šasije
  • Nedostižna preglednost
  • Besprijekorno integrirana upravljačka ručica u kabini traktora
  • Uravnoteženo opterećenje prednje osovine u svim radnim situacijama
  • Hidraulika velikog kapaciteta
  • Iznimno dobre performanse i brzi radni ciklusi
  • Slobodan i prikladan pristup servisnim mjestima traktora i s priključenim utovarivačem

Nenadmašna pouzdanost, iz godine u godinu

Prednji Utovarivači serije 3 Naši prednji utovarivači napravljeni su u skladu s najvišim standardima, kako bi i u teškim radnim uvjetima godinama pružali iznimnu učinkovitost kroz bezbrojne radne cikluse. Robusna konstrukcija i kvalitetna završna obrada osiguravaju pouzdan rad u teškim uvjetima, uz malo potrebe za održavanjem i servisom.

S lakoćom dosegnite visinu i do 4,4 m. Izvedba krakova osigurava izvanrednu točnost niveliranja, veliki dohvat, veliki kapacitet dizanja, i precizno manipuliranje s paletama ili utovarnim korpama. Izaberite neki od sedam modela, i izađite na kraj s bilo kojom vrstom posla.

Neusporediva preglednost i svestranost

Prednji Utovarivači serije 3 u radu Niti jedna druga kombinacija utovarivač/traktor ne omogućava vam da vidite svaki posao tako pregledno. Nosači utovarivača su vitki i neupadljivi.

Naši 6030 serija traktora, na primjer, posjeduje ispušnu cijev uz ugao kabine, i sklanja je iz vašeg vidnog polja. Torziona cijev, s pametno provedenim cijevima hidraulike, očišćena je od svih dijelova koji mogu ometati odličnu vidljivost.

Olakšava spajanje. Spajanje i rastavljanje cijevi hidraulike treće funkcije jednostavno je uz višestruku spojnicu, čak i kada je tlak u cijevima visok. Opcijsko automatsko odbravljivanje priključaka omogućava priključivanje i skidanje priključaka iz kabine. Jednostavno je, pouzdano, komforno, i ne zahtijeva dodatni razdjelni ventil.

Eliminiraju udare. Za veću udobnost u polju i na cesti, čak i pri velikim brzinama, odaberite opcijske ublaživače udara. Spremnik smješten unutar torzione cijevi upija udare i značajno smanjuje opterećenja na utovarivač i traktor. Ventil za zatvaranje omogućava vam da izolirate spremnik pri preciznim radovima kao što su manipuliranje paletama. Posebno udobna opcija. Na našim 6030, 7430 i 7530 traktorima, opcijski trostruko vezani TLS ovjes prednje osovine daje dodatnu udobnost kada vozite teške terete, i umiruje utovarnu korpu te smanjuje prosipanje.

Savršeno integrirane komponente. Dostupno na našim 5020, 5000R, 6030, 6030 Premium i 7030 Premium traktorima: sve komponente potrebne za ugradnju prednjeg utovarivača mogu biti ugrađene tijekom proizvodnog procesa traktora. Rezultat je najbolja moguća integracija upravljačke ručice utovarivača (joysticka) i komponenti hidraulike. Nosači utovarivača obojani su zajedno sa šasijom traktora.

Traktor bez utovarivača - preglednost Traktor s utovarivačem - preglednost Prednji Utovarivači serije 3 u radu - preglednost

Izaberite sada između tri opcije niveliranja.

Prednji Utovarivači serije 3 - Utovarivači bez niveliranja

Utovarivači bez niveliranja (NSL)

Ekonomičan izbor koji ne održava priključak niveliranim za vrijeme ciklusa podizanja/spuštanja (vozač mora vršiti korekcije ukoliko je to potrebno). Veliki kutovi zatvaranja i otvaranja olakšavaju manipulaciju rasutih tereta, kao što su na primjer žitarice. Velika kompaktnost i preglednost, pošto nema dodatnih dijelova iznad krakova utovarivača. Dostupno na našim 533, 583, 633, 653 i 683 utovarivačima.

Prednji Utovarivači serije 3 - Utovarivači s mehaničkim samo-niveliranjem

Utovarivači s mehaničkim samo-niveliranjem (MSL)

Automatski održavaju priključke niveliranima za vrijeme ciklusa podizanja/spuštanja. Velika učinkovitost, prosječna točnost niveliranja je unutar 4 stupnja, što znači da od dolje do gore nema odstupanja pri radu s bilo kojim priključkom - a posebno s vilicama za palete. Sigurnosni ventil omogućava vam da teške poslove radite s lakoćom i sigurnošću.
Dostupno na svim modelima utovarivača.

Prednji Utovarivači serije 3 u radu - Utovarivači s novim hidrauličnim samo-niveliranjem

Utovarivači s novim hidrauličnim samo-niveliranjem (HSL)

Velika kompaktnost utovarivača zahvaljujući tehnologiji pomoćnih cilindara.
S gornje strane smješteni pomoćni cilindri osiguravaju niži profil i bolju vidljivost u bilo kojem položaju utovarivača. Veliki kutovi zatvaranja i otvaranja - idealno za manipulaciju rasutih tereta.
Velika učinkovitost

583, 633 i 683 prednji utovarivači omogućavaju prilagodbu ponašanja utovarivača poslu i radnim navikama rukovatelja:
Položaj 1: savršena paralelnost (prosječna točnost niveliranja unutar 4 stupnja)
Položaj 2: samo-zatvaranje utovarne korpe. Idealno za utovar rasutih materijala utovarnim korpama.

Sigurnosni ventil omogućava vam da teške poslove radite s lakoćom i sigurnošću.
Dostupno na našim 583, 633, 653 i 683 utovarivačima.

Izbor kontrola FPO utovarivača postavlja vas za zapovjednika

Za najprecizniju kontrolu utovarivača i najveću udobnost rukovatelja, prednost dajte neovisnom kontrolnom ventilu (ICV). Izaberite između tri ICV upravljačke ručice ovisno o njihovom smještaju u traktoru koji želite opremiti: integrirana na konzoli, postavljena na podnici, ili integrirana u naslonu za ruku.

Serija 3 utovarivača - mehanička ručica

Mehanička upravljačka ručica

Mehanički neovisni kontrolni ventil (M-ICV) omogućava precizan rad putem ventila kontroliranih pomoću kablova.

Serija 3 utovarivača - elektronička ručica

Elektronska upravljačka ručica

Elektronski neovisni kontrolni ventil (E-ICV) idealan je za veliku preciznost i maksimalnu produktivnost

Odaberite model utovarivača koji vam odgovara

Sa sedam modela, 16 izvedbi i tri načina niveliranja, nudimo vam prednje utovarivače koji će izaći na kraj s bilo kojim poslom koji imate. Svaki je konstruiran da bude usklađen s opterećenjima prednje osovine u svim vrstama radova, zajedno s velikom snagom podizanja i otkidanja, za maksimalnu produktivnost. Naši utovarivači odgovaraju svim John Deere traktorima od 55 do 200 KS.

Priključci za svaki posao

Osim ponuđenog izbora od sedam utovarivača, nudimo također i široku lepezu priključaka kako bi udovoljili potrebama vašeg utovarivača. O tome pročitajte više ovdje.

Detaljnije informacije

Detaljnije informacije o John Deere prednjim utovarivačima kao što su cjelokupni tehnički podatci te kompitabilnost utovarivač/traktor možete preuzeti ovdje.

Pročitajte još
E-newsletter prijava
x
* obvezna polja